herkese merhaba canlarım yenı uye oldum yardımlarınızı bekliyorum.

:)) ne kadar tatlısın inanki yanlız yasıyorum benım bunları konusabilicem kımsem yok bulundugum yerde.dedim ya içimden geldi bian yazdım oda öyle diiyince birşey dusunemedim.aslında olabilir sevmiyor olablr ne var desemde kendi kendime içimden bi sese engel olamadım olumsuz dusunmek için.sanırım senin gibi düşünüp mantıklı olanı yanı..ona saygı duymalıyım..

ailemin saglık nedenleri yuuzunden yasımında verdiği seyle.benım alalede vakıt geçiricek bosa zamanım yok.eger ciddi birşeyler dusunuyorsa devam ederim .ha bu basta evlilik olur olmaz sonradanda konusulur.ama ben benımle vakıt geçirmek amaçlı görüşmedini bilmeliyim.zaten ben ondan böyle birşey beklemiyordum ilk gun kendisi söyledi evliliği ve sonrası zamanlarda istikrarlı olarak davrandı bu sözünü destekler nitelikte.benım yaptıgım cocukca olabilir ama bian içimden geldi tepkiisine uzuldum cunku cok zor bi dönemden geçiyorum belki baska zaman olsa kafaya takmazdım.yorumlarınız için saolun

bende birşey dusunmedim zaten sen evlenilcek kadınsın diyince cok hayallere kapılmadım ve cok sasırdım böyle bişile karsılasmadım daha önce cunku hayatımda.inanmadım cok.ama sonra bunları destekler sekılde davranınca inanmaya basladım azda olsa kadınım neticede bende hayaller kurmaya basladım.baslamadım dersem yalan söylemiş olurum.öyle caım yorumun içn saolasınnn

Sen o hayallere şimdiden çok kapılma bence. Kim olursa olsun karşındaki. Sonra insan olmadık şeylere bile müsamaha gösteriyor.
Ama sırf bu olaydan olmadık bir durum da diyemiyorum. Ama başka sorunlarınız da varmış sanırım. Nötr kalıp tanıman, iyice gözlemlemen lazım biraz sanki..

Son düzenleme:
yorumlarınız için saolun ..cok detayına girmek istemedim keske konuda yazsaydım..baslarda ben onun yapma dediği birşeyi yaptım istemeden fark etmeden ve guvenı kırıldı bana karsı baya bir tavırla konusmadı haklı olarak.o ana kadar uzerıme cok dusen adam gitti.inanın o zaman olsaydı nerde oldunu bilirdim.ama bişiler eksildi.karsı karsıya işleri ve sehır dısına cıkması nedeniyle cok yuzyuze gelemedik.ben telefonda deilde karsıma geldiğinde ona bu yaptıklarının anlamsızlıgını yuzune vrucaktım.telde kaçardı cunku msjla bir yere kadar.suan yutmadım.konusucam gelmesini bekliyorum.ama yorumların cooook ıyı geldi birkaç defa daha okucam

bir erkek sevip sahipleniyorsa dunya bilsin gorsun ister....
cok sacma, bence size deger vermiyor gercek anlamda , bir harf yani onu ne ilgilendirir ondan izinmi alacksiniz...
bu adam icin hic birseye degmez yani....
evet bak kendi whatsupımda benım arkadaslarım görüyor sadece anlamadım ondakı o kafayı..sehır dısında suan gelınce karsıma alıp acık acık konusucam.cooook tesekkrler

30 yasındakı adam butur seylerı sevmeyebılır kendınde demıssın cocukca dıye katılıyrum oldukca cocukca lıselı gıbı sevmıyr olabılır abarmaynda yavrum cok ıtıcı ya :s

neden takıldım biliyormusun o kdr zooor bi dönemden geçiyorum ki alındım sevgilimle alakası yok bunun.hassasım bu dönemde normal zamanda olsa sorun etmeyebilirdim.gerçi coook saol senin gibi evli mantıgı bu yönde olan birilerinden böyle yorumlar duyunca içime su dokuluyor kendince haklı o zaman diyorum kendi kendime.gelsinde sehır dısından karsıma alıp konuusucam o zaman netlesir hersey

hoşlanmıyordur belki
bu çok problem değil bence. asıl sorun 3 ayda bukadar körkütük aşık olmanız temkinli olmakta fayda var, sevin, değer verin ama 3 ayda aman aman bir aşk olması normal değil
kapılmaya meyilliyım demekki biraz ve zor bir dönemden geçiyorum o yuzden böyle demekki kontrol edicem duygularımı

en basta böyle haber verirdi benım sonradan yapma dediği birşeyi fark etmeden yaptııgım hata yuzunden deişti.o zamandan beri görüşemedik bi kez görüştük.ben emin ol askıya aldım.es geçmedim konusmayı.karsıma gelsin konusucam herseyi.duruma göre tamam ya da devam edicem

Bence 30 yaş paniğiyle olmayacak birine kapilmissin. Adam baştan sağlam girmiş evlenilecek birisin falan o yaşta birini iyi baglar bu giriş, sonrasını koyvermis nerde olduğunu bile bilmiyorsunuz.
sonrasını sundan koyuverdi onun farkındayımda yuzyuze gelipte soramadım.basta muukeemmmeldi inan.yapma dediği birşeyi fark etmeden yaptıgımdan beri koptu benden.sonra ben affettirmeye calıstım yaklasık bi ay oldu olmadı benım cabamla böyle..olmuyosa zorlamanın anlamı yok dicem bi gelsinde görüşeyim cok saol yorumun için

evet gelsin konuscam canım belkide kendince haklıdır sehır dısında oldugu için görüşemedik.bana karşı ciddiyetini sorgulucam niyetini ve bunu deme manasını sorucam .sonrasına göre bakıcam ya devam ya bitişş saolasın canım yorumların için

evet ..diğer davranıslarına bakıcam.ne boyutta ciddiyeti ya da bana karsı hisleri bunu deme manasını ögrenicem ögrenmem lazım.bi gelsinde sehir dısından saol allah razı olsun yınede yorumların için.

30 yasındakı adam butur seylerı sevmeyebılır kendınde demıssın cocukca dıye katılıyrum oldukca cocukca lıselı gıbı sevmıyr olabılır abarmaynda yavrum cok ıtıcı ya :s
herkese karsı hitabı bu ama guzel kelimeleri var söylerken.bende direk okuyunca konusucak sorucak kımse bulamadım.birde zor bi dönemden geçiyorum.biraz sert uslupla kötü birşeyde demek istemedim ona yazıp sizlere danısmak istedim.senın gibi sevmiyor olablr diyen arkdaslarda cok.o yuzden en iyisi sehır dısından gelınce konusmak karsıma alıp tekrar saol

bulundugu ortam cevre kafa olarak senınde dediğin gibi biri.bende ona kötü seyler demeden önce tamam diyip sildim.ama geçiştirmedim konuyu gelsinde sehır dısından konusucam onunla cok saol ynede canm içim ferahladı.böylede biri olabilir diye dusunmek iyi geldi.

tamdaaaa ne yaparım,ne yapabilirim acaba nasıl davranmalıyım deme asamasındayken kendi kendime senın o essiz guzel yorumunla karsılastım.tavsıyene uyucam.ve onu gözlemlicem.cok tesekkur ederim söylediklerinin hangi birine tesekkur etsem azdır saolasın

biliyorum,okurken sıkılmayın diye detaylı anlatmadım.ama basta samimiydi.onun yapma dediği birşeyi yanlslıkla yaptım ve fena bozuldu trip attı bana snrada ben peşinden kosup kendimi affettrmeye calısıyormus gibi oldum tam uc hafta gerçi yazıo r konusuor ama ilk haftalarda görsen,ben umursamazdım o nasıldı peşimde.o hatayı yaptım ya simdi ben onun peşindeyim ama karsıma gelınce anlıcam illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…