Herkese merhaba ovülasyon testinden anlayanlar varmı ?

Brs1691

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
1.234
664
43
33
Yeni başladım testlere her akşam yapıyorum kızlar sizce görür müyüm yumurtlamayı pko var tahlillerim güzel ama ultrasonda gördü doktor bebek istiyorum nasipse inşallah olur tavsiyeleriniz nelerdir

Yeni başladım testlere her akşam yapıyorum kızlar sizce görür müyüm yumurtlamayı pko var tahlillerim güzel ama ultrasonda gördü doktor bebek istiyorum nasipse inşallah olur tavsiyeleriniz nelerdir
İnşallah görürsün kuzum havuç avokado tüket bol bol d vitamini ve folik asit kullanıyorsun değil mi

İnşallah dua et bana evet günler bir havuç yemeye başladım folik asit içiyorum dikkat ediyorum ama bakalım nasip
Bende 6 ay olacak denemeye başlayalı zorlu süreç pozitif olmak çok önemli stres yapmamak ben stresten uzak kalamıyorum stres kraliçesiyim

Bende 6 ay olacak denemeye başlayalı zorlu süreç pozitif olmak çok önemli stres yapmamak ben stresten uzak kalamıyorum stres kraliçesiyim
Malesef hepimiz stres altındayız benimde bir senedir deniyoruz korunmuyoruz ama nasip olmadı bu ay ovülasyon testine başladım işte bakalım umarım güzel sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…