Herkese merhaba ovülasyon testinden anlayanlar varmı ?

Brs1691

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
1.234
664
43
33
Yeni başladım testlere her akşam yapıyorum kızlar sizce görür müyüm yumurtlamayı pko var tahlillerim güzel ama ultrasonda gördü doktor bebek istiyorum nasipse inşallah olur 🥰 tavsiyeleriniz nelerdir 🙏🏻♥️

Yeni başladım testlere her akşam yapıyorum kızlar sizce görür müyüm yumurtlamayı pko var tahlillerim güzel ama ultrasonda gördü doktor bebek istiyorum nasipse inşallah olur 🥰 tavsiyeleriniz nelerdir 🙏🏻♥️
İnşallah görürsün kuzum havuç avokado tüket bol bol 🥰 d vitamini ve folik asit kullanıyorsun değil mi 😍

İnşallah dua et bana evet günler bir havuç yemeye başladım folik asit içiyorum dikkat ediyorum ama bakalım nasip
Bende 6 ay olacak denemeye başlayalı zorlu süreç pozitif olmak çok önemli stres yapmamak ben stresten uzak kalamıyorum stres kraliçesiyim 🤩

Bende 6 ay olacak denemeye başlayalı zorlu süreç pozitif olmak çok önemli stres yapmamak ben stresten uzak kalamıyorum stres kraliçesiyim 🤩
Malesef hepimiz stres altındayız benimde bir senedir deniyoruz korunmuyoruz ama nasip olmadı bu ay ovülasyon testine başladım işte bakalım umarım güzel sonuçlanır

Back
X