- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
Arkadaşlar, bugün bir arkadaşımla konuştum. Bu ülke geneli market ağı olan marketlerden birinde çalışıyordu. Geçen ay mobbing sebebiyle çıktı işten. Mağaza müdüresi ciddi ciddi ezmeye çalışmış, sürekli bir tatminsizlik, sürekli bir memnuniyetsizlik, eleştiri, vs. Kasa açığını da kızın maaşından düşmüş. Ben iki ay kadar önce o markete uğradım. Ayaküstü arkadaşımla konuştum, sadece hayırlı olsun dedim. Bir kaç ürün sordum indirimdeki. Neyse bu mağaza müdürü kadın yanımıza geldi. Arkadaşım beni tanıttı. Kadın soğuk bir Eda’yla karşılık verdi. Ben çıktıktan sonra arkamdan ‘öyle herkesle samimi olmayacaksın, annen bile olsa ciddi olacaksın. Herkese potansiyel hırsız gözüyle bakacaksın’ demiş. Arkadaşım işte bugün konuşurken neden ayrıldın o marketten vs. Diye sorunca anlattı biraz. Bunu da ekledi. Çok kötü oldum gerçekten. Ben son 4 yıldır hemen hemen her alışverişimi bu market zincirinden yapmaktayım. Evimin yakınında var hep. Kampanya günlerini takip ediyorum sürekli falan. Allah korusun, değil herhangi bir şey, 5 kuruşa dahi tenezzül etmem. Beni zengin etmez, belki de fakir eder. Ciddi bir çaba sarfederim haram olmasın diye. Bir yakınım çocuğuma bir yemiş verecek olsa nereden aldığını sorarım bazen, emin değilsem falancanın bahçesinden falan deseler yedirmem asla, o derece. Şimdi bu mağaza müdürü kadının sözüne gerçekten çok sinirlendim. Bu tür marketlerde çalışanlar bilirler belki, durum böyle midir cidden? Her müşteriye potansiyel hırsız gözüyle mi bakmanız gerekiyor?? Ciddi ciddi kadını marketin yönetimine mail yoluyla şikayet etmek istiyorum.