• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese SAPIK gözüyle mi bakacagım..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhabaa

bende bircoğumuz gbi güvensızlikler yasadm..

Kucuk yaslarmda cok tacize ugradım. Ne yapıldigini bile anlamadigm yaslarda.
Eski sevgilimin taciziyle hayatima erkek sinek bile sokmamaya karar verdim. 2 yildir falan kimse yok hayatimda.
Hala da yok aklimdada kimse yok bunlari anlatma sebebim derdimi anlayabilmeniz uzattim ozur dilerim

Hickimseye guvenmiyorum bu zaten net bunda sorun yok ama ne bileyim nasil anlatsm:26:

ornek vereyim gecenlerde dersanede bos bi sinifta oturuypdum ders calisiyprum sinifa yan siniftan bi cocuk girdi normalde cok yakisikli hani tatli naneli olips gibi yemyesil gozleri var falan. Benden hoslaniyo farkindayim ama bende yok oyle seyler zaten sinava hazirlaniyorum.

Neysem geldi onumdeki siraya oturdu naber falan. Ama ben nasil kasiliyorum zaten cok utangacm kafami kaldiramadm dersin yokmu dedm dersten cktim falan dedi. Ben bsey demedim beni izliyo tabi bu arada.

Aman Allah ben neler kuruuyorum simdi ne dusunuyo acaba kimbilir aklindan ne geciyo ya elimi tutarsa su bu :D
bisey yapitigi yok tabi :1:

neyse tek kalmamiz dogru degl tabiki sonra dedm cikalim siniftan neden dedi koridora cikmak istiyorum dedm sacmaliga bak:27: bozuldu biraz tamam dedi neyse of cok uzattim

cktik kalbim nasil atiyo heyecandan degil.. Ya korku demeye dilim varmiyo ne bileyim tedirgin oluyorum galiba

Temkinli olmak guzelde ben sanki biraz abartiyprum:37:

Napsam da yensem sunu? Bazen kendimden utaniyorum dusunduklerim yuzunden ama benmde bi sucum yok ki :(

bilmiyorum belkide kafamdaki iliski modeli oyle olmadigindan.. Simdi herkea ilk gun merhaba ikinci gun hop basla op saril falan

elini tutmaya cekinip utanan erkekleerden var mi daha kaldi mi onlardan? :26:

senin düşündüklerini ben de düşünüyorum malesef. her zaman abartmamak şartıyla temkinli olmak gerekiyor. zaman çok kötü zaman

Bence de temkinli olmaktan zarar gelmez. Ne kadar hoş görünümü olursa olsun, bir yakınıma oturup beni süzse bende sapık derim..ne oluyor, manavadan sebzemi seçiyor, neyini süzecek, ne amaçla? Konuşuyorsan, bir sohbet varsa otursun, o zaman da gözleri yüzünde olsun. Sen yüz vermediysen kalkıp gitmesi normal olan, o gitmiyorsa ya ben bir bahaneyle giderim, ya da bozardım...

Bence de temkinli olmaktan zarar gelmez. Ne kadar hoş görünümü olursa olsun, bir yakınıma oturup beni süzse bende sapık derim..ne oluyor, manavadan sebzemi seçiyor, neyini süzecek, ne amaçla? Konuşuyorsan, bir sohbet varsa otursun, o zaman da gözleri yüzünde olsun. Sen yüz vermediysen kalkıp gitmesi normal olan, o gitmiyorsa ya ben bir bahaneyle giderim, ya da bozardım...

Yavas sakiiiin :1:
b
ende oyle. Yaptim zaten bahane bulup kalktm hoslanmiyorum oyle tavirlardan..

Bizi hic anlayamayacaklar..

Merhabaa

bende bircoğumuz gbi güvensızlikler yasadm..

Kucuk yaslarmda cok tacize ugradım. Ne yapıldigini bile anlamadigm yaslarda.
Eski sevgilimin taciziyle hayatima erkek sinek bile sokmamaya karar verdim. 2 yildir falan kimse yok hayatimda.
Hala da yok aklimdada kimse yok bunlari anlatma sebebim derdimi anlayabilmeniz uzattim ozur dilerim

Hickimseye guvenmiyorum bu zaten net bunda sorun yok ama ne bileyim nasil anlatsm:26:

ornek vereyim gecenlerde dersanede bos bi sinifta oturuypdum ders calisiyprum sinifa yan siniftan bi cocuk girdi normalde cok yakisikli hani tatli naneli olips gibi yemyesil gozleri var falan. Benden hoslaniyo farkindayim ama bende yok oyle seyler zaten sinava hazirlaniyorum.

Neysem geldi onumdeki siraya oturdu naber falan. Ama ben nasil kasiliyorum zaten cok utangacm kafami kaldiramadm dersin yokmu dedm dersten cktim falan dedi. Ben bsey demedim beni izliyo tabi bu arada.

Aman Allah ben neler kuruuyorum simdi ne dusunuyo acaba kimbilir aklindan ne geciyo ya elimi tutarsa su bu :D
bisey yapitigi yok tabi :1:

neyse tek kalmamiz dogru degl tabiki sonra dedm cikalim siniftan neden dedi koridora cikmak istiyorum dedm sacmaliga bak:27: bozuldu biraz tamam dedi neyse of cok uzattim

cktik kalbim nasil atiyo heyecandan degil.. Ya korku demeye dilim varmiyo ne bileyim tedirgin oluyorum galiba

Temkinli olmak guzelde ben sanki biraz abartiyprum:37:

Napsam da yensem sunu? Bazen kendimden utaniyorum dusunduklerim yuzunden ama benmde bi sucum yok ki :(

bilmiyorum belkide kafamdaki iliski modeli oyle olmadigindan.. Simdi herkea ilk gun merhaba ikinci gun hop basla op saril falan

elini tutmaya cekinip utanan erkekleerden var mi daha kaldi mi onlardan? :26:
doğru olanı yapıyorsun. koskoca sınıfta tanımadığın bir erkekle başbaşa kalman doğru olmazdı.:34:

anladığım kadarıyla liseye gidiyorsun yaşın küçük.

o yaşta erkeklerin zaten aklı başka yerdedir.

o yaşlarda zaten ne derece geleceğe dönük ciddi ilişki olabilir.

bir çok kişi takılalım eğlenelim modunda oluyor o yaşlarda.

bence erkeklerden uzak dur o yaşlarda daha iyi.

Yavas sakiiiin :1:
b
ende oyle. Yaptim zaten bahane bulup kalktm hoslanmiyorum oyle tavirlardan..

Bizi hic anlayamayacaklar..

İşte o yüzden diyorum, kendi sorgulama ihtiyacı duyma, herkese sapık gözüyle baktığın çıkmıyor bu örneklendirmenden. Senin yaptığın normal olan, sesini çıkarmadan bırakayım izlesin deseydin tuhaf kaçardı bence :6:

anladığım kadarıyla liseye gidiyorsun yaşın küçük.

o yaşta erkeklerin zaten aklı başka yerdedir.

o yaşlarda zaten ne derece geleceğe dönük ciddi ilişki olabilir.

bir çok kişi takılalım eğlenelim modunda oluyor o yaşlarda.

bence erkeklerden uzak dur o yaşlarda daha iyi.

lise bitti sinava tekrar hazirlaniyorum

oyle tabiki maksatlarini belli ediyorlar zate n hemen

Back
X