Herkese selam sana hasret

Eşim ağır vasıta ben ise deli dolu ask içinde bir birliktelik istiyordum amaa eşim stabil ilerliyo...

ayyy Allah ımm aynı muhabbet bende de var..adını ruhsuz koymuşum.. ama ayrılmak yok yani blörf olsa da yok.. bununla asla kazanmazsın hiç bir şeyi.. sana tavsiyem böle bir adama yokmş gibi davaran.. beklentiye hiç bir şekilde girme.. bırak içinde olan ne yapılması gerekiyorsa yapıyor saten.. sen üsteleyip didikledikçe bir d eüstüne bölesi bir teklifle gidince böle adamlara çok da tın.. içinde çığlık çığlığa bağırır ölür ama sana duyurmaz.
en güzeli sen içinden geldiği gibi davran ama ondan hiç bir beklentiye girme.
bir ihitimal ama sabır edersen şekil alabiliyorsun.

Sıkılıyorsunuz galiba.Hayatınıza heyecan katmak için ayrılma kararı almışsınız gibi duruyor burdan bakınca.Sizin nickiniz annesinin kıyafetlerinden utanan üye olarak aklımda kalmış "hırçın düşman" hanımefendi.Şu forumda unutamadığım tek konudur diyebilirim sizin konunuz.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sıkılıyorsunuz galiba.Hayatınıza heyecan katmak için ayrılma kararı almışsınız gibi duruyor burdan bakınca.Sizin nickiniz annesinin kıyafetlerinden utanan üye olarak aklımda kalmış "hırçın düşman" hanımefendi.Şu forumda unutamadığım tek konudur diyebilirim sizin konunuz.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Caz yapma yürü git işine

Bu fakir edebiyatları hala bitmedi mi yahu? Hava yağmur kar ben sana hasret boşanalım :D güldürmeyin insanı ya düzgüm düzgün geçinin sebep aramayın kendinize. Kadınlar 100 kere söyler ayrılmaz ama erkek birgün 1 defa söyler iş biter o zaman çok pişman olursunuz.

Back
X