- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi Combativeenemy
Kesinlikle boşanmalısın.Ondn ayrlmayacgmi cok sevdiğimi düşünüyor ama gitmeme engel olmayan birisnde dha fazla katlanamam eğer bugünde yalvarip ikna etmezse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle boşanmalısın.Ondn ayrlmayacgmi cok sevdiğimi düşünüyor ama gitmeme engel olmayan birisnde dha fazla katlanamam eğer bugünde yalvarip ikna etmezse
hava yağmurlu diye eşinden ayrılmak istiyosun yani? Sonra ayrılma kararımı ciddiye almadı? E haklı adam.Mevsimler yagmur kar hormonlarim uzun süredir gorusememiz yani görüşüyoruz fakat aynı çatı altnda olmamammiz bnlar hep etkendi
Caz yapma yürü git işineSıkılıyorsunuz galiba.Hayatınıza heyecan katmak için ayrılma kararı almışsınız gibi duruyor burdan bakınca.Sizin nickiniz annesinin kıyafetlerinden utanan üye olarak aklımda kalmış "hırçın düşman" hanımefendi.Şu forumda unutamadığım tek konudur diyebilirim sizin konunuz.Hakkınızda hayırlısı olsun.
İşte bunlar hep kocasızlık...Caz yapma yürü git işine
Vereym kocami sana sen cok seviyosun kocayi galibaİşte bunlar hep kocasızlık...![]()
Macera mı arıyosunuz. Yaş kaç.Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
25Macera mı arıyosunuz. Yaş kaç.
2.5 gibi ama davranışlar.
İyi de niye? Niye böyle bir şeye gerek duydunuz? Evlilikleri iyice ayak altına paspas ettiniz yahuSıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
35 yazsam 3.5 mu olacakti ne sacmaliyosnz allah aşkına2.5 gibi ama davranışlar.