Herkese tüp takiliyormu anesteziden sonra?

eda2x

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
4
1
1
35
Anestezi yapıldıktan sonra herkese entübasyon tüpü takılıyor mu ? Bir arkadaşım bana takmadilar demişti ameliyat olurken ?

Anestezi yapıldıktan sonra herkese entübasyon tüpü takılıyor mu ? Bir arkadaşım bana takmadilar demişti ameliyat olurken ?
eğer genel anestezi altında ameliyat olcaksan mutlaka takılıyo,çünkü solunum tamamen durduğu için zorunlu yani.anestezi teknikeriyim bu arada :)

eğer genel anestezi altında ameliyat olcaksan mutlaka takılıyo,çünkü solunum tamamen durduğu için zorunlu yani.anestezi teknikeriyim bu arada :)

Ya Ben bu tüpten çok korkuyorum cidden ne ameliyat ne anestezi ne tampon hiç birine korkum yok bunu soluk boruma kadar götürücekler sonuçta bu korkunun nasıl yenerim? O sırada hissetmicem bilemicem ama düşüncesi bile korkutmaya yetiyor.
Lokal anestezi ile ameliyat olunuyor mu ? Anesteziyi bizmi seçiyoruz?

Ya Ben bu tüpten çok korkuyorum cidden ne ameliyat ne anestezi ne tampon hiç birine korkum yok bunu soluk boruma kadar götürücekler sonuçta bu korkunun nasıl yenerim? O sırada hissetmicem bilemicem ama düşüncesi bile korkutmaya yetiyor.
Uzman bir psikologla görüş istersen. Cidden fobi olmuş gibi duruyor.
Lokal anesteziyle burun ameliyatı yapılıyor ama onun da ayrı riskleri var. Sakin, soğukkanlı olmalısın ameliyat esnasında, kan basıncın fazla oynamamalı. Kanama fazla olursa ameliyatı erken bitirmek zorunda kalırlar.

Onun takildigindan senin haberin bile olmuyor. Ben onun takildigini bile gormedim. Uyandigimda hersey olup bitmisti zaten :))

Kesinlikle korkman için bir sebep yok, endişe duyman gereken en son şey o tüp :)

Back
X