HERKESI SIL...

onunda annesiyle pek arasi yok sadece babasi icin kaliyor maddi durumumuz gayet iyi hic bir sorunumuz yok sadece mahhalle baskisi gibi bisey o kotu akrabalar yapiyor anne babani birakma diyor yoksa onlarinda bize ihtiyaclari yok

annesiyle arası yoksa siziede ailenizden kopartmaya çalışıyor demekki .
herkesi sil sana köle olurum diyen adam ay zaten karısını bukadar üzülmesine göz yummaz bence bahane gibi geliyor .

onunda annesiyle pek arasi yok sadece babasi icin kaliyor maddi durumumuz gayet iyi hic bir sorunumuz yok sadece mahhalle baskisi gibi bisey o kotu akrabalar yapiyor anne babani birakma diyor yoksa onlarinda bize ihtiyaclari yok

Böyle saçmalık da görmedim.
herkesin eli kolu tutuyor. yatalak hasta yok.
elalemden kime ne?
senin gençliğin gitmiş olacak... Herkes evlenince "hane"sini kurar.
ana -baba bırakma demekle olmaz. zamanı gelince herkes yuvadan uçar.

annesiyle arası yoksa siziede ailenizden kopartmaya çalışıyor demekki .
herkesi sil sana köle olurum diyen adam ay zaten karısını bukadar üzülmesine göz yummaz bence bahane gibi geliyor .
bahane falan degil benim icin canini bile verir benim uzuldugum tek an bile onun dunyasi karariyor ama ailesi sonucta oda insan ne yapsin atsan atilmaz satsan satilmaz

Aynı şehirde olsun o gitsin görsün ama sizi zorlamasın ya aslında böyle durumlarda bi rest çekmek gerekiyor belki işe yarar bir ayrı eve çıksın bi özel hayat neymiş öğrensin bir daha kessen birlikte oturmaz aslında çünkü o zaman evlilik neymiş anlaşılıyor gerçi bende aynı binadayım senden farkım yok ama hiç olmazsa ben kapımı kapatıp duymayabiliyorum bazı şeyleri

bahane falan degil benim icin canini bile verir benim uzuldugum tek an bile onun dunyasi karariyor ama ailesi sonucta oda insan ne yapsin atsan atilmaz satsan satilmaz

Ne sacmalik ya, kendi yuvani kurdugunda aileni satmis mi oluyorsun? Sen simdi baska bir ailenin yaninda kaliyorsun diye aileni satmis mi oluyorsun?

Senin mutlulugunu önemsese, derhal ayri bir evde kalirdi, ama yapmadi. Sadece 1 yillik diyerek seni kandirdi. Üstelik ayri eve girmek icin artik yeni bir sart kosuyor "aileni unut" diye. Sadece onun ailesi mi satsan satilmaz türündenmis?

Ve evet mutsuz bir evlilige bebek yapmayi kiniyorum. O bebegin hakki degil mi huzurlu bir yuva ve mutlu annenin yaninda kalmayi? Yoksa "bebekten sonra tasinmak ister" diye mi yaptin bu bebegi? Nasil bakarsan bak, mutsuz bir evlilikte bebek olmamali.

Bence adam sana misilleme yapmış yani sen ailesi ile yaşamak istemiyorsun o da madem ailemi istemiyorsun herşeyi silelim gidelim diye yem atmış sana.

Bunu yapamayacağını biliyor, aileni red edemeyeceğini biliyor sana iki seçenek kalıyor ya o evde yaşamaya devam ya da aileni silmek. Silemeyeceğine göre yine onun dediğine gelceksin.

Akşam deki düşündüm taşındım ya buraya yakın başka eve çıkalım ya da dediğin gibi alalım başımızı gidelim herkesi silelim de ama böyle çok kararlı ve emin gibi konuş.

Kocan kendi kuyusuna düşçek nihahaha. Ölmenin bayılmak olmadığını anlasın....

lavantacığım canım benm iyi ki alıntılamışsın konu uçmuş nasıl okuycaktım şimdi çok merak etmiştim
aslinda konu icerigi de klasikti, asina oldugumuz seyler; karisini ezen, ezdiren, kv ile oturmaktan baska secenek birakmayan, ama kesinlikle cok seven (!) koca ve yasananlar
hakkat niye silinmis ki icerik?

ama konu sacma yerleri gitti yok niye cocuk yapiyorsun yok mutsuz evlilik yok esin bahaneler uyduruyor falan da filan kimsenin esime haksizlik yapmasini istemiyorum

Siz kocisinize toz kondurmayin aman. Ayni seyi esiniz sizin icin yapmiyor ama. Esinizi tanimadiginiz insanlara savunurken esiniz haksizligin buyugunu size yapiyor. Burada dogruyu soyledik ama anlayan kim. Yine kotu biz olduk yavv...

Tamam tamam sizin esiniz akca pakca hic sucu gunahi yok. Ailenizi falan da silin gitsin sonucta koca bir tane var ana baba olmasa da olur.

Bunu begendin mi?

ama konu sacma yerleri gitti yok niye cocuk yapiyorsun yok mutsuz evlilik yok esin bahaneler uyduruyor falan da filan kimsenin esime haksizlik yapmasini istemiyorum
haa tamam, sen pohpohlayalim istiyorsun..
sana kimin garezi olabilir burda? herkes fikrini ve gordugunu soyluyor, isine gelmeyebilir veya bizler yaniliyor olabiliriz; her yoruma hazir olacaksin konu actiysan..

Onu deme bunu deme. Napalim seninle birlikte oturup aglayalim mi pc karsisinda?
Madem kocana toz konduramayacaksin, kocan hakli ozaman niye sizlaniyosun.
Allah'tan kiyamiyomus sana bariz bahane bulmus iste kabul etmeyecegini biliyo cunku.

cok begendim ya ne kadar da bilgili bi kisiliginiz var devlet hakkinizi yemis simdi baska yerlerde olmaniz lazimdi ama kader iste ne yapacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…