Hee yani işine geldigi yorumu al isine gelmedimi karıştırma. Ohh iyiymiş valla.cocugumu sakin karistirma
onunda annesiyle pek arasi yok sadece babasi icin kaliyor maddi durumumuz gayet iyi hic bir sorunumuz yok sadece mahhalle baskisi gibi bisey o kotu akrabalar yapiyor anne babani birakma diyor yoksa onlarinda bize ihtiyaclari yokSen anneni bir gün görmeden ,bir gün aramadan yapamıyorsun.
O da annesini görmeden yapamıyor demek ki
3 yıl az bir zaman değil. Ayrı eve çıkmanıza maddiyat engel ise bebek yapmamış olmalıydınız...
İkinizde de hata var.
başka yere gitmek de aileleri silmek anlamına gelmez.
canim arkadasim butun yorumlara acigim ama bebegimi karistirma konu ayri sen bebekten bahsediyorsunHee yani işine geldigi yorumu al isine gelmedimi karıştırma. Ohh iyiymiş valla.
onunda annesiyle pek arasi yok sadece babasi icin kaliyor maddi durumumuz gayet iyi hic bir sorunumuz yok sadece mahhalle baskisi gibi bisey o kotu akrabalar yapiyor anne babani birakma diyor yoksa onlarinda bize ihtiyaclari yok
bahane falan degil benim icin canini bile verir benim uzuldugum tek an bile onun dunyasi karariyor ama ailesi sonucta oda insan ne yapsin atsan atilmaz satsan satilmazannesiyle arası yoksa siziede ailenizden kopartmaya çalışıyor demekki .
herkesi sil sana köle olurum diyen adam ay zaten karısını bukadar üzülmesine göz yummaz bence bahane gibi geliyor .
bahane falan degil benim icin canini bile verir benim uzuldugum tek an bile onun dunyasi karariyor ama ailesi sonucta oda insan ne yapsin atsan atilmaz satsan satilmaz
lavantacığım canım benm iyi ki alıntılamışsın konu uçmuş nasıl okuycaktım şimdi çok merak etmiştimherkesi silersen seni nereye goturecekse, kimseyi silmeden de alip goturebilir pekala.. madem ev ayirma gucu var..
ama konu sacma yerleri gitti yok niye cocuk yapiyorsun yok mutsuz evlilik yok esin bahaneler uyduruyor falan da filan kimsenin esime haksizlik yapmasini istemiyorumKonu silmek yasak
ama konu sacma yerleri gitti yok niye cocuk yapiyorsun yok mutsuz evlilik yok esin bahaneler uyduruyor falan da filan kimsenin esime haksizlik yapmasini istemiyorum
aslinda konu icerigi de klasikti, asina oldugumuz seyler; karisini ezen, ezdiren, kv ile oturmaktan baska secenek birakmayan, ama kesinlikle cok seven (!) koca ve yasananlarlavantacığım canım benm iyi ki alıntılamışsın konu uçmuş nasıl okuycaktım şimdi çok merak etmiştim
ama konu sacma yerleri gitti yok niye cocuk yapiyorsun yok mutsuz evlilik yok esin bahaneler uyduruyor falan da filan kimsenin esime haksizlik yapmasini istemiyorum
haa tamam, sen pohpohlayalim istiyorsun..ama konu sacma yerleri gitti yok niye cocuk yapiyorsun yok mutsuz evlilik yok esin bahaneler uyduruyor falan da filan kimsenin esime haksizlik yapmasini istemiyorum
cok begendim ya ne kadar da bilgili bi kisiliginiz var devlet hakkinizi yemis simdi baska yerlerde olmaniz lazimdi ama kader iste ne yapacanSiz kocisinize toz kondurmayin aman. Ayni seyi esiniz sizin icin yapmiyor ama. Esinizi tanimadiginiz insanlara savunurken esiniz haksizligin buyugunu size yapiyor. Burada dogruyu soyledik ama anlayan kim. Yine kotu biz olduk yavv...
Tamam tamam sizin esiniz akca pakca hic sucu gunahi yok. Ailenizi falan da silin gitsin sonucta koca bir tane var ana baba olmasa da olur.
Bunu begendin mi?
Konunuzu bildirip kapattırabilirsinizama konu sacma yerleri gitti yok niye cocuk yapiyorsun yok mutsuz evlilik yok esin bahaneler uyduruyor falan da filan kimsenin esime haksizlik yapmasini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?