Herkesin anlayışlı kibar efendi dediğinin ben tanıştığımda saygısız kaba olması

Bazi insanlar boyle ne yazikki egolarini baskasi uzerinden tatmin etmeye calisiyorlar.Diger cevresine karsi cok iyidir Ama samimi olduklarina karsi ustunluk sağlamaya calisirlar.Ozelljkle karisina cocuklarina bazen annesine.Aman kacip kurtulmussunuz iyi olmus donmeyin geriye Cok begenen varsa o alsin.Milletin lafina bakmayin hic.Karsidan gorunenle aslinsa olan hicbir zaman bir olmuyor

Büyük bir gelgit yaşadım. İşyerinde tanıdığım bildiğim adamdan bambaşka biri. Adam megaloman beni de biraz özgüvensiz görünce tavan yaptı sanki
Simdi bazisi da is yerinde bile öyle
Bize yeni biri geldi ki yuz yuze tanışmadık ama telefonda bile herseyi ben bilirim tarzi konuşup bana işimi bile öğretmeye çalışıyor tabii kibarca konusuyoruz ama üslubu sizin görüştüğünüz kişi gibi
41 yasina gelip neden bekar kaldigi buradan anlasiliyor daha telefonda konuşmayı bile bilmiyor
Şimdi bu tarz megaloman tipler burnundan kil aldirmaz ama onlara göre herkes sorunlu! Totosuna tekmeyi basarak iyi etmissiniz :) kendinizi suclamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…