Herkesin anlayışlı kibar efendi dediğinin ben tanıştığımda saygısız kaba olması

Acemi narsistmiş bu taktikleri kavrayamamış

Oyle olmus neyse ki.

Konu sahibi benim ozguvensizligimden mi kaynaklaniyor demiş birde. Boyle narsist, manipulasyoncu tipler genelde ozguveni dusuk insanlari hedef alirmiş. Ozguveni yuksek insanlardan genelde uzak dururlar ve ortam icinde bu yonlerini ortaya cikartmazlarmiş.

Ozguvensizlik bu tipleri veya boyle acemi narsistleri size cekebilir konu sahibi.

Kibar ve hanımefendi olan sizsiniz İnsanların birden çok yüzü vardır sözünü kanıtlamış beyfendi . Yakın çevresine başka, ikili ilişkilerinde başka biri demek ki. Bir üstünlük kurma çabasına girmiş. Bence sizin hanımefendiliğinizin altında ezildiği için komplekse girmiş ve sizi ezmeye çalışmak gibi bir çözüm bulmuş. Ayrılmakla çok doğru bir karar vermişsiniz. Zayıf ve özgüvensiz değilsiniz bence. Güçlü ve kendine saygısı olan birisiniz ki size bu muameleyi yapmasına izin vermemişsiniz Dilerim karşınıza gerçekten beyfendi olan biri çıkar ve değerinizi bilir

Özü oydu

Çüşşş bırrrrrr deseydin hanımefendi çizgimden çıkardım ben olsaydım Saka bi yana gercekten sen de agzinin payini verip engelleseydin yuruyen egoyu.

Bence tam tersi seni kendinden üstün görüyor açığını kapatmak için sende eksik buluyor. Ozguvenini zedeleyecek ki baska insanlar karsina cikarsa etkilenip onu birakma diye.

Hadsiz ve terbiyesiz. Hiç canınızı sıkmayın çünkü ayrılarak ona en iyi kısmete nasıl bye bye denilecegini gösterip o baloncuk egosunu yeterince sarsmissinizdir

Maske ile dolaşmış etrafta sende maskesini kaldırıp yolu vermişsin... Asıl özgüven siz olan sen değilsin karşındaki mahlulatmış..

Aslında bunun özgüvensizlikle alakası yok biliyor musunuz.Sizin gibi insanlari kirmayaya çalışan insan sayısı azaldi.Şimdi özgüvenin adı hadsizlik olmuş.Şimdi ki insanların çoğu kiralacak gücenecekmiş demeden ağzına geleni karşısındakine söylüyorlar.Biz sesimizi çıkarmayınca ,konuşmayınca salak zannediyorlar,ben bunu istediğim gibi evirip çevirip kullanılırim diyorlar kendi kıt akıllarınca.Hemen kendilerine aşık olduk,öldük bayıldık zannediyorlar. Bilmiyorlar ki onları tartip ölçüyoruz.Ama atı alan Üsküdar i geçiyor bunun bile farkına varmiyorlar.Aklı başında birine benziyorsunuz. Elbette nesli tükense de gerçekten kibar, nazik insanlar vardır,umarım o insanlarla karşılaşırsiniz.

Son düzenleme:
Ozguvensiz degilsinizdir kendinize "ozguvenim yok" demeyin. Kibar anlayisli nahif insanlarin adi oldu ozguvensiz. Lutfen kaliba sokmayin, "ozguvensizsin" diyenleri de umursamayin. Kime gore neye gore ozguven. Illa kavga edip cirkeflesince ozguvenli mi olunuyor.

Özgüvensiz oluşum onu cezbetti galiba. Daha iyi manipüle olur demiştir

Naif davrandıkça saf zannediliyoruz ukalalıklarını yüzüne çarpmadıkça anlamadık zannediyorlar. Güzel dilekleriniz için çook teşekkürler

Özgüvensiz oluşum onu cezbetti galiba. Daha iyi manipüle olur demiştir

Kesinlikle. Daha once birazcik okumustum narsist ve manipulasyoncu insanlar hakkinda. Onlarin hedefi yalniz ve ozguvensiz insanlar olurmuş, yalniz degilse de zamanla yalnizlastirirlarmiş. O yuzden etrafta millet efendi bilse de sizinle birebir kaldiginda ortaya cikartmiş kendini.

İyi ki hemen farkedip kurtulmussunuz, bir de acemiye denk gelmissiniz.

Benim de farkettiğim kadarıyla içi boş bir özgüveni var. Evet dediğiniz gibi yalnızlaştırma politakası vardı. Çok bir yerlere gidip gelmemi sevmezdi. Gittiğim ortamda erkek olacaksa gerilirdi. Kendi kendini övme çabaları da epey beni düşündürürdü. Her fırsatta benim onun gücüne itaat etmemi isterdi

Naif davrandıkça saf zannediliyoruz ukalalıklarını yüzüne çarpmadıkça anlamadık zannediyorlar. Güzel dilekleriniz için çook teşekkürler
En iyisi böyle insanlara ne olduklarını yüzüne söylememek lazım , ne olduklarını anlamadan kendi etraflarında dönüp dursunlar.En büyük ceza bu olur onlar için.Bırakin kendileri öğrensin, öğrenmek istiyorlarsa tabii ki neden insanlarin onlardan uzak durduğunu.

Zayiflikla ozguvensizlikle ne alakasi var kendisi terbiyesiz hadsizmis

Hiçç suçlama kendini. Düşündüğün gibi birisi de olsan biz adamın özü bu. Benim hayatıma da böyle birisi girdi çevredeki herkes kibar, naif çocuk dediği birisi başlarda aşırı kibarken 2-3 ay sonra salak saçma hareketler edip etten püften kavga çıkardı sjfnjfnf dışarıya hangi yüzlerini göstereceklerini iyi biliyorlar

Adam distan efendi gorunse de epey saygisiz ve ukala
Zaten boyle tipler hep cok efendi sanılır ama gerçek yüzü yakinlastikca belli olur
Bu arada ukalalik da bilgiden değil bilgisizlikten dolayısıyla aslinda kendine güveni olmasa da özgüvenli gibi görünürler cahil görüp umursamamak en güzeli

Bana Üniversiteden bir arkadasim sunu dedi: "Ben agactaki meyveydim, seni beni koparip almasini bilmedin" (bunu bana diyen adam o zamanlarda bugün esi olan kizla beraberdi zaten. Yani iliskisi vardi, ama ben meyveyi koparmasini bilmemisim). Böyle seyleri söyleyen insanlarin derdi aslinda kendileri ile..sizinle alakasi yok. Hic takmayin..akli basinda erkekler öyle sacma cümleleri kurmaz bile..ek not: iki yüzlülerden uzak durmak lazim zaten

Iyy çok iticiya bu tarz erkekler. Herkes ben gibi şanslı değil en iyi kısmetin benim falan. İyi yapmışsınız böyle insan değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…