• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin ayrı ayrı bir derdi var.... sizinkiler neler kardeşlerim...

kızlar gerçekten hayat bize istediğimizi altın tabakta malesef sunmuyor bazen acı çekmek bazen kavga etmek bazen yıkıp dökmek bazende sessiz kalmak gerekiyor ama ne istediğmizi biliyorsak onun için mücadele etmeye değer ben böle düşnyrm ne okumuşlar var ama 5para etmez cnmmm okumakla adam olmuyorrr:34::34: üzme kendini herşeyn hayırlsı

ayyyy cnmm yaaa çok karışıkk ve en zor konuu aileler direk kıyaslamay yapıcak die korkuysn dimi senn ailen dicek biz seni okuttuk bula bula ilk okulu mezunu buldn onu kendine layıkmı görysn :(:(:(
işte en zoru belki insan olarak mükemmel biri ama anlatamasn kii ama ilerki yaşamında var cnm :44:

Hele babam kesin 'bula bula bunumu buldun'der kesin..! İleride nasıl olur geçineblirmym bilemyrm..:/

Canım işi var ama geçici bna göre cafede çalışıo :/ tuttuğunu kopartan biri her iştede çalışmş güwenyrm elbette bana bakacağına ama aileme ilkokulmezunu nasıl dicem.. sevdğinin farkındayım 1 dediğimi 2 etmiyo çok şükür ama aile knusu var..

canım sen niye aileni dert ediyosun çok zengin olsa ünüversite mezunu olsa sana değer vermese dahamı iyi...
kiii bu çocuk tuttuğunu koparan bi dediğini ikiletmeyen biri ve en önemlisi güveniyosun ailende bunu anlayacaktır canım sen bnunu kafana takıp üzülme ... her şey olacağına varır tatlım...

canım sen niye aileni dert ediyosun çok zengin olsa ünüversite mezunu olsa sana değer vermese dahamı iyi...
kiii bu çocuk tuttuğunu koparan bi dediğini ikiletmeyen biri ve en önemlisi güveniyosun ailende bunu anlayacaktır canım sen bnunu kafana takıp üzülme ... her şey olacağına varır tatlım...

Onuda düşünyrmm çok pparalı olsaneye yarar kötü bi evlilk olduktan snra..Tşk.edermm fikirlerin için bi ohh çektim yanii :)) bakalım hayırlıısı.....

kızlar gerçekten hayat bize istediğimizi altın tabakta malesef sunmuyor bazen acı çekmek bazen kavga etmek bazen yıkıp dökmek bazende sessiz kalmak gerekiyor ama ne istediğmizi biliyorsak onun için mücadele etmeye değer ben böle düşnyrm ne okumuşlar var ama 5para etmez cnmmm okumakla adam olmuyorrr:34::34: üzme kendini herşeyn hayırlsı

çoooooook doğru...!:31:

bende cok merak ediyorum onun aklindan neler geciyor,oda benim kadar aci cekiyor mu?Allah billir.
bence kadindan ziyade,bir insanin kalbinde iyilik olunca,karsisindakindende kötülük beklemiyor cogu zaman,yani acikca bir kötülügünü görmedikce,cünkü kendi icinden gecmiyor iste.

Insallah sonunda Allah dogru yolu gösterir esime,sonumuz ayrilik bile olsa,cünkü ben hep sevip iyi bir es olmaya calistim.

canım tamda dediğin gibi sen elinden geleni yaptıysan için rahatsa lütfen takma çünkü gerisi ona kalmış oda bi insan sonuçta tabiki oda üzülüyodur seni sevmese evlenmezdi demi... o yüzden onunda bi yanı eksiktir... o yüzden canım lütfen topla kendini komedi filmi fln izle iyi hissetmmeye çalış kendini kitap oku bişiylerle uğraş yalnız kalma canım bide...

Onuda düşünyrmm çok pparalı olsaneye yarar kötü bi evlilk olduktan snra..Tşk.edermm fikirlerin için bi ohh çektim yanii :)) bakalım hayırlıısı.....

yaniii zengin olup seni takmamasımı ama normal halde olup sana değer vermesimi tamam parasız bişi olmuo ama huzurda parayla olmuooo sen ilkokul mezunu olsa sewdiğn çocuk üni. olsa ailen ne yapardı ozaman seni hiç çıkarmasınlar dışarı hayat müşterek belki okuyamadı ben böle düşünmyrm üzme kendini bence sennn:42::42::42:

yaniii zengin olup seni takmamasımı ama normal halde olup sana değer vermesimi tamam parasız bişi olmuo ama huzurda parayla olmuooo sen ilkokul mezunu olsa sewdiğn çocuk üni. Olsa ailen ne yapardı ozaman seni hiç çıkarmasınlar dışarı hayat müşterek belki okuyamadı ben böle düşünmyrm üzme kendini bence sennn:42::42::42:

evet maddi durumlardan okuyamamış..ama karar verdim ben seni çalıştırıp okutucam dedim tamam dedi..:) kıyamam yaa gitmiş çanta ayakkabı almış bana.ben neler düşünyrm vicdan yapıyrm sonra..:(

yaniii zengin olup seni takmamasımı ama normal halde olup sana değer vermesimi tamam parasız bişi olmuo ama huzurda parayla olmuooo sen ilkokul mezunu olsa sewdiğn çocuk üni. olsa ailen ne yapardı ozaman seni hiç çıkarmasınlar dışarı hayat müşterek belki okuyamadı ben böle düşünmyrm üzme kendini bence sennn:42::42::42:

çok güzel konuşmuşsun canım çok haklısın .. belki babası okuması için elinden geleni yapmadı bişiyler yolunda gitmedi okuyamadı insanları böyle ayırmayı ben doğru bulmuyorum okuyupta insan olmayı öğrenememiş nice insanlar bilriim ben... o yüzden bu gibi durumlara takılmamk lazımmm dediğin gibi canım parada önemli ama normal miş çocuğun durumuda bunada şükür etmek lazım...

canım tamda dediğin gibi sen elinden geleni yaptıysan için rahatsa lütfen takma çünkü gerisi ona kalmış oda bi insan sonuçta tabiki oda üzülüyodur seni sevmese evlenmezdi demi... o yüzden onunda bi yanı eksiktir... o yüzden canım lütfen topla kendini komedi filmi fln izle iyi hissetmmeye çalış kendini kitap oku bişiylerle uğraş yalnız kalma canım bide...

sagol canim,kafami dagitmaya calisiyorum ama cok zor,o kadar üzülüyorum ki simdi 10 ay sonra geri gelmeme ailemin yanina,böyle olmasina.Allahim ya Rabbim sen görüyorsun,sen büyüksün.

çok güzel konuşmuşsun canım çok haklısın .. belki babası okuması için elinden geleni yapmadı bişiyler yolunda gitmedi okuyamadı insanları böyle ayırmayı ben doğru bulmuyorum okuyupta insan olmayı öğrenememiş nice insanlar bilriim ben... o yüzden bu gibi durumlara takılmamk lazımmm dediğin gibi canım parada önemli ama normal miş çocuğun durumuda bunada şükür etmek lazım...

bencede bakk ben kendimden örnek verimm ya sewgilim denizcilik okulu mezunu kaptan parasıda iyi ama 4ay yok 2ay var 6 ay yok bekle ki gelsn şimdii okududa nolduu para varda ne olduu yanımdamıı şikayetçi değim ama sadece örnekk :34:

Çok şükür durumu iyi..Nasıl geçinenler var.Sürekli hayaller kuruyo ewimiz şöle olur böyle olur diye.Ben hepsini karşılarım hepsini ayarladım bile diyo..Çok şaşırtıyo beni.:14:

sagol canim,kafami dagitmaya calisiyorum ama cok zor,o kadar üzülüyorum ki simdi 10 ay sonra geri gelmeme ailemin yanina,böyle olmasina.Allahim ya Rabbim sen görüyorsun,sen büyüksün.

çok zor canım biliyorum ve anlıyorum ama inan sende çok değerlisin kendini yıpratma.. herşey olacağına varrır artık üzülsen ağlasan ne fayda ...rabbim çok büyük sen bol bol dua et canım hakkında herşeyin hayırlısını iste o duaları kabul edendir herşeyin en doğrusu bilir şuan bi sınav içindesin canım inşallah bu sınavdan mutlulukla başa çıkacaksın ...

Çok şükür durumu iyi..Nasıl geçinenler var.Sürekli hayaller kuruyo ewimiz şöle olur böyle olur diye.Ben hepsini karşılarım hepsini ayarladım bile diyo..Çok şaşırtıyo beni.:14:

aaa ne güzel ne çalışkan insan yan gelip yatan babasında şundan bundan bekleyenler var ... hazıra konan insanlar var boşver canım böylesi daha kıymet biliri kendi başarıyo kendi ayakları üzerinde duruyo taktir ettim valla...

cnm ne güsell bakk kendin sölüysnn üzme kendiniii herşey güzel olcak deeeee:24::24: seni sewyooo ewlenmek istiyor en önemlisi kendine güveniyorrr:38:

Back
X