- Konu Sahibi imporatogrly
neyse herkese ,,, iii gecelerrrr kendinize ii bakın üzmeyinnn mtluuu olunnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kıslar iki satır yazdım az da olsa rahatladım
Ben burdaki her kadının özel ve değerli olduğunu düşünüyorum birinin sevinciyle sevinip üzüntüsüyle üzülmek işte bu kadınlık insanlıktır....ama şu bi gerçek ki erkekler bizim kadar ince fikirli deiller ya düşünmeye fırsatları yok yada Allah onları öle yaratmışHerşeyin hayırlısı olsun diyoruz ya aslında başımıza gelen herşey bizim için hayırlı olan şey Allah isyan etmeden sabretmeyi nasip etsin başta bana ve herkese.....
İyi Geceler![]()
çünkü bazı insanlar kırdıkları kalbin bazen duracağını akıllarına getirmiyorlar kalp durduktan sonrada iş iştenn geçiyorr ahhh yalan dünyaa ahhh
şu anki derdim tutmayan yoğurt. Annem 1 gibi olur demişti ama hala bildiğin süt. ne yapacağım ben bunu bilemedim
![]()
kız tek derdin bu olsun canım niye tutmadıki... annenin her dediğini yaptındamı yoğurdu mayaladın..
yok ben mayalamadım. Annem mayaladı fakat ben geç yattığım için bana 1 gibi olur dedi dolaba koyarsın dedi uyudu. Ama bakıyorum hala tutmamış ve sütte soğumuş. yani olmaz artık ama benim de uykum gelmeye başladı. dolaba mı koysam yoksa böyle örtünün altında mı dursa sabaha kadar
dolaba koy canım o öğlene olur annen soğumasını beklediği için sana demiş dolaba koy diye kız gece gece güldürdün beni allahda seni güldürsün gör bak öğlen e olur o..
teşekkür ederim. Ama hep böyle yapardık biz. bildiğin taze yoğurt olurdu ben onu öyle dolaba koyardım ama şimdi hiç yoğurda benzemiyor. Sanırım annem süt tam ısınmadan mayalamış. Off benden ev kadını olmaz sanırım
bişy değil canım bu arada niye senden ev kadını olmasın bak annenden görüyosun bişiyler ilerde evlenince yaparsın canım bende sen gibiydim şimdi inan mantı bile açıyorum![]()
ya aslında yemek konusunda ev işlerinde becerikliydim. Annem çalışan bir kadındı. Son 4-5 yıldır çalışmıyor ben de ünv. kazanınca şimdi elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmiyor. bende de heves falan kalmadı. önceden yemekleri, ev işlerini ben yapardım.
Aman zaten ben evliliği de düşünmüyorum ya neyse
hmm tebrik ederim canım üniyi kazandıpğına sevindim hakkında hayırlısı olsun bi düşünmüyorum dersin biri çıkar o an düşünürsün kısmet canım...![]()
Ugruna bi saniye bile düşünmeden canımı vereceğim adam meğerse beni enayi yerine koyup baskasıyla aldatıyomuş
hemde tokat gibi kücük 200 metrelik carsısı olan ve tek bi caddesi olan şehirde el ele mac izlemeye gitmiş yeni manitasıyla daha ne derdim olsun![]()
arkadaşlar benim bi sorunum var ve fikir alabileceğim pek kimsem yok bana yardımcı olabilir misiniz