• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin ayrı ayrı bir derdi var.... sizinkiler neler kardeşlerim...

bencede bakk ben kendimden örnek verimm ya sewgilim denizcilik okulu mezunu kaptan parasıda iyi ama 4ay yok 2ay var 6 ay yok bekle ki gelsn şimdii okududa nolduu para varda ne olduu yanımdamıı şikayetçi değim ama sadece örnekk :34:

seninde işin zor canım ama şöyle düşün daha çok özlem olur aranızda ... ama zor zor zor inşallah siz bu zoru aşarsınız canım...

aaa ne güzel ne çalışkan insan yan gelip yatan babasında şundan bundan bekleyenler var ... hazıra konan insanlar var boşver canım böylesi daha kıymet biliri kendi başarıyo kendi ayakları üzerinde duruyo taktir ettim valla...

demi ama ya :) ayy aşkımı daha çok sewdm şimdiiiiiiii..sağolunnn kızlarrrr...:32::32::32::32::32::32:

kızlar size doyum olmaz ama ben çıkıyorum kızımı doyurup uyutuyum... inşallah yine görüşürüz dertleşiriz sizlerle tanışmak sohbet etmek güzeldi iyi bakın kendinize sizler çok değerlisiniz...

seninde işin zor canım ama şöyle düşün daha çok özlem olur aranızda ... ama zor zor zor inşallah siz bu zoru aşarsınız canım...

ben oo zoru aştım ona karşı duyduğum hisler aşkın ötesinde ömrümün sonuna kadar beklerim allahın izniyle herkes bunu kaldıramaz zor bişi gerçekten ama özlemek bile tatlı oluyor ya geldiğnde bölee : 5aya yakın oldu gideli martın 2.haftası gelcek inşş çok heyecanlıyımmm:32:

Son düzenleme:
kızlar size doyum olmaz ama ben çıkıyorum kızımı doyurup uyutuyum... inşallah yine görüşürüz dertleşiriz sizlerle tanışmak sohbet etmek güzeldi iyi bakın kendinize sizler çok değerlisiniz...

Sennlede öyle :) fikirlerin içn çook sağol.. oh ne güzel kızında mı var..:)sende çok değerlisin unutma..

ben oo zoru aştım ona karşı duyduğum hisler aşkın ötesinde ömrümün sonuna kadar beklerim allahın izniyle herkes bunu kaldıramaz zor bişi gerçekten ama özlemek bile tatlı oluyor ya geldiğnde bölee : 5aya yakın oldu gideli martın 2.haftası gelcek inşş çok heyecanlıyımmm:32:

benn gelldm bnn gelldm :62:

martın 2.haftası demek hadi az kaldı :1:

evet zaten dua edip Allaha siginiyorum ve zor bir sinav bana göre,bu hasas kalbime göre.Allahim bana sabir ver,icimden hic birsey yapmak gelmiyor.

bu arada birseyi söylemeliyim aklima gelmisken,kaynanam demiski zamaninda anneme birgün bir konu acildiginda-bosver canim,bu devirde kim yalan söylemiyorki...

Benimde çok canım sıkılıyo :(
kocam şu an işte çalışıyo gece vardiyasına geçti ben evde yalnızım 5 yıllık evliyim bi bebeğim olsaydı onunla oynardım vakit geçirirdim ...... Ama yok bi tek bunu yani en çok bunu kafamatakıyorum .....

Hiç olmayacak gibi ......
İnsanların ne dediği ne yaptığı beni çok kırmıyo İnsanlardan gelene s..tiri çekebiliyorum ama Allahtan gelene boyun eğiyorsun mecburen yapcak bişi yok....

Bu kadar içimden gelenlerin çeyreğinin çeyreğini yazdım .....

kocam şu an işte çalışıyo gece vardiyasına geçti ben evde yalnızım 5 yıllık evliyim bi bebeğim olsaydı onunla oynardım vakit geçirirdim ...... Ama yok bi tek bunu yani en çok bunu kafamatakıyorum .....

İnsanların ne dediği ne yaptığı beni çok kırmıyo İnsanlardan gelene s..tiri çekebiliyorum ama Allahtan gelene boyun eğiyorsun mecburen yapcak bişi yok....

canım neden çözümsüz olsun ki şimdilerde herşeyin çaresini bulunuyo :59:

allah sabır versinn tıbbi bi sorunmu var yoksa nasıl sorulur bilemedim de kusura bakma bende çocukları çok sewrimde:(

Back
X