Herkesin bebeği var

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
29
Galiba bi benim bebeğim kayacak. Arkadaşım doğum yaptı bugün bebeğim dusmeseydi bende alacaktır yavrumu kucagimama. Ben evlendiğinden istedim bir bebeğim olsun. Ben istediğimi bebekleri çok sevdiğimi soyledikce çevredeki istemeyenler bebek sahibi oldu ben kaldım bir tek kimse istemiyordu ki benim gibi ben istiyordum bir yavrum olsun. Olmadı olmuyo ben Yoruldum arkadaşlarımın hamile haberini, dogum yaptıkları haberini duyunca aglamaktan bebeklerini görünce ağlamaktan her test yaptığımda negatif görmekten Yoruldum Allahım nolur benimde bebeğim olsun nolur gerçekten canım çok yaniyo çok üzülüyorum coookk

Bebek istemenizi anlıyorum ama başkasının hamilelik haberine neden üzlüyosunuz? Sizin olmuyo diye kimsenin bebeği olmasın mı? Düşük yapmışsınız demekki çocuğunuzun olmaması için tıbbi bir engel yok yine olur. Başkalarının mutluluklarını kıskanmayın , Dua edin bol bol, moralinizi yüksek tutun. Nasip olur inş. Ama başkalarının haberini içinize dert ederseniz o psikolojiyle hep negatif olur zaten

Tabi ki arkadaşlarımın haberiyle mutlu oluyorum ama bnm anlatmak istediğim başka duygularim başka hayirlisini diliyorum hep ama insan kendinin de bi bebeği olsun istiyo kıskançlık kesinlikle yapmıyorum sadece benmde olsun istiyorum verende Allah alanda en doğru olanı o bilir bende hayırlısı diyorum ama üzülüyorum iste

Lina yasini dogru girdiysen 21.
O kadar gencsin ki.
Elbet bir gun sende anne olacaksin
Sadece senin icin dogru zaman degilmis
Oyle dusun.

Olmuyor neden olmuyor
Ben neden kucagima alamadim
Neden kaybettim diye otesini beresini
Dusunursen ruh sagligini koruyamazsin.
Once sen iyi ol.
Allah gonlune gore versin.

Onu en iyi bebeği olmayanlar anlayabilir.o yüzden Ben anlıyorum bende yakinimda her hamile haberine üzülüyorum.benden büyük insanlar ikinciye hamile ben daha kalamadim diye üzülüyor um. bu kötü niyetli olan bişey değil.psikolojik olarak etkilenip üzülüyor insan

İnşallah teşekkür ederim

Dunya imtihan dunyasi sabret kardesim isyan etme. Allah varligininda yoklugununda hayirlisini versin. Biliyorum yurege soz gecmiyor ama hayir bildigimizde ser, ser bildigimizde hayir olabilir. Ilk cocugumu gayet isteyerek hamile kaldim ama o kadar mesakkatli bir surec ki neler yasadim Allah bilir. Bazen istedigime bin pisman olmustum ki hemen olmadi 5 ay surdu gebe kalmam ve o surecte cocugum olmuyo diye dra bile gittim. Sunu demek istiyorum inan vakti vardir. Rabbim vermyecekse de bunda bir hayir vardir. Kendini yipratma hayatinin keyfini cikar cunku bu gunlerin geri gelmeyecek...

Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin.. daha bikaç gün önce bir akrabam çok sevdiğim bir ablamı, karısını yıllar sonra çocuğu olmuyor diye baba evine gönderdi.. insan müsvetteleri..

Teşekkür ederim buraya yazdım belki dertlesince biraz iyi olurum. Her zmn her vakit uzulmuyorum vardır bir hayır diyorum ama boyle haberler alınca nasıl soyleyim tekrar içim yanmaya başlıyor

Yabancı uyruklu falan mısınız? Türkçeniz biraz bozuk gibi.
Bu arada daha çok gençsiniz hemen karamsarlığa kapılmaya lüzum yok. Doktora gidip gerekli muayeneleri olun hamile olmanıza engel bi durum varsa tedavisini olursunuz.
Tabi sorun sizde degil eşinizde de olabilir onun da doktora gitmesi lazım.

Belli günler oluyor hamile kalma olasılığının yüksek olduğu, doktor onun takviminizi verir size, ona göre hareket edersiniz.
Inşallah en kısa zamanda istediğiniz olur.

İnşallah teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…