Herkesin bebeği var

Çocuğum olucak mı olmayacak mı bilmiyorum.Allah inş nasip eder. Ama böyle çocuk isteyip de henüz olmayanların tepkileriyle çok karşılaştım çevremde. Hiç arkadaşları ya da yakınları adına mutlu olmadıklarını hemen kendi duygularına yöneldiklerini görüyorum yüz ifadesinden anlaşılıyor. Ya da bahsederken görebiliyorum. Bi kere adetim gecikti de hamileysem X' e nasıl söylicem diye düşündüm resmen. Çok negatif bi bakış açısı , tevekkül diye bişey var. Gereken şartları yerine getirip Allaha bırakmanız gerekiyor. Gerçekten tevekkül etmeyi öğrenirseniz içiniz daha huzurlu olur inanın bana.

Bizim bir arkadasimizin 13yildir cocugu olmuyor ve sizin gibi dusundugunu bilsem sanirim arkadasligimi bile bitirebilirdim.cunku onu böyle uzuntulu gormeye dayanamazdim sanirim ve siz hamile kalabiliyor mussunuz şükredin.benim bahsettigim arkadasim hamile bile kalamiyor. Imtihan dünyasindayiz rabbim isteyen herkese versi ins.

Teşekkür ederim buraya yazdım belki dertlesince biraz iyi olurum. Her zmn her vakit uzulmuyorum vardır bir hayır diyorum ama boyle haberler alınca nasıl soyleyim tekrar içim yanmaya başlıyor
Tedaviye devam edin olur inşallah bi sefer tutmasida umittir benim 3 sene olmadı bende öyle oluyordum elimde değildi hamile haberi alınca kiskanmiyordum farklı bi duygu benim olmadığı için agliyordum her hastalandimda da öyle çok üzülüyordum herseyin zamanı varmış nasip hersey.

ozur dileyerek soruyorum ne zamandr olmuyor acaba

Herkesin bebeği yok şahsen benim yok .
Vermiyorsa yaradan vardır bir bildiği diye düşünüyorum .
Duanız kabul olur inşallah , amin .
Ama bu kadar üzülüp , takılıp , kendini yıpratmaya gerek yok be canım .
Her nasip vaktinin esiri çünkü ...

Her zaman boyle değilim haber alınca bir alt üst oluyorum :) yarim saat bir saat aglayinca geçiyor simdi iyiyim. İnşallah Rabbim banada isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip eder.

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. yaşamayanin da anlamayacagini biliyorum. çok zor. çok acı. her günüm artık ağlamakla geçiyor. hiçbir sıkıntı yok, ama bebek de yok. benden sonra evlenen herkes hamile kaldı. bu farklı bir şey. bu üzüntüyü yaşamayan bilemez.

1 buçuk yıldır cnm tamam az bir sure daha uzun zaman olmayanları duyuyorum görüyorum ama işte üzülüyor insan
Benm de 7 ay olmadi. Ama isyan etmedim canm. Cok zor biliyorum. Heleki cok isteyen icin. Cok uzulup agladm. Ama hep inandm olacagina. Meryem.suresini okudum. Teheccude kalktm. Bunlar hep sinav. Lutfen sinavinizi vermeye bakin..rabbmzn gonlu krilmasin. Olur allahn izniyle ve en onemlisi dua ilee

hala olacagimi ogrendim sevincten havalara uctum ve bir hafta sonra kendi cift cizgimi gordum. 1 hafta arayla gelinimizle hamile kalmisiz ikimizinde haberi yok. Her gun telefonlasiyoruz bulantilarimizi kontrollerimizi birlikte takip ediyoruz ultrason resimleri kullandigimiz ilaclar agrilarimiz sikayetlerimiz 24 saat iletisim halindeyiz birlikte bebek buyutuyoruz icimizde. Derken bebegimi kaybettim ben, onun dusuk riski vardi benim hicbirseyim yoktu, benim bebegimin kalbi aniden durdu. Simdi gozumun onunde yegenim buyuyor, bugun resim atti karni epey buyumus 5. Aydalar, devam etseydi gebeligim bende yolu yarilamis olacaktim.

Onun icin cok seviniyorum tabiki ama icim buruluyor mutlaka. Fakat ne olursa olsun umutsuz degilim. Kaldiki benim de yumurtlama problemim var, yani tedavi olmadan hamile kalma sansim cok dusuk. Ayrica yasim 29.

Demem o ki, herseyin vakti var, inan kotunun kotusu var eger umutsuzluga kapilirsan daha da zorlasir bebegine kavusman... sabret, daha cok gencsin

Kız daha 21 yaşındasın biraz pozitif ol rabbim ikram eder hayırla inşaallah
Umutsuz olma

Hayırlı evlat sahibi olmak için dualar var onları oku ama sıkma kendini rahat ol

herkesin bebeği yok. herkeste şak diye hamile kalamıyor. 1 sene bebeği olmayanlara doktor bile tenezzül etmiyor, olur olur diyor. benimde düşürdüğüm bebekler yaşasaydı şimdi kaç tane çocuğum olurdu. böyle üzülüp ah vah etmekle bebek olmaz zaten. stres olmayacak, üzüntü olmayacak, sabırla bekleyeceksin. baktın zaman uzadı, artık doktorlarla bir çare bulacaksın. ama bu psikolojiyle olmaz. biraz umut, biraz sabır, biraz zaman.

Kız daha 21 yaşındasın biraz pozitif ol rabbim ikram eder hayırla inşaallah
Umutsuz olma

Hayırlı evlat sahibi olmak için dualar var onları oku ama sıkma kendini rahat ol
Okuyorum cnm duaları. Ben zaten pozitif biriyim ama gel gelelim boyle haberler duyunca dünyanın karamsar insani oluyorum ama en fazla 1 saat aglayinca geçiyor. :)

Evet cnm doğru söylüyorsun teşekkür ederim.

Bahsettiğiniz cümle kurma yetisi zorunlu ilkokul seviyesinde kazandırılıyor.
Müthiş bir imla beklemiyor kimse ama en azından anlaşılır cümleler olabilir.
Bence milletin karısına, kocasına, görümcesine gösterdiğiniz hassasiyeti ve harcadığınız vaktin binde birini biraz da Türkçe'ye harcayabilirsiniz.
Türkçe'ye önem vermek ne zamandan beri boş iş oluyor?

O duygu kiskancliktan cok farkli yasamayan bilmez. Allah kimseye yasatmasin ins

Canım bu kadar üzme kendini streste çok etkiliyor zamanı gelince olacak inşallah.. seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı şeyleri, yaşamayan bilemez. etraftan hamilelik haberlerini aldıkça insan hem onların adına seviniyo hem kendi için uzuluyo
Ben 7 sene sonra aldim mutlu haberi, 5 senesi vajinismusla geçti 1 sene hastanelerdeydim hep ,önemli bi sorunumuzda yoktu ne zamanki oluruna bıraktım doktora gitmeden doğal denemeye karar verdim ňasib etti Rabbim sukurler olsun
Bol dua ve sabır canım hayırlı zamanda ňasib etsin Allah'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…