Onu en iyi bebeği olmayanlar anlayabilir.o yüzden Ben anlıyorum bende yakinimda her hamile haberine üzülüyorum.benden büyük insanlar ikinciye hamile ben daha kalamadim diye üzülüyor um. bu kötü niyetli olan bişey değil.psikolojik olarak etkilenip üzülüyor insan
Tedaviye devam edin olur inşallah bi sefer tutmasida umittir benim 3 sene olmadı bende öyle oluyordum elimde değildi hamile haberi alınca kiskanmiyordum farklı bi duygu benim olmadığı için agliyordum her hastalandimda da öyle çok üzülüyordum herseyin zamanı varmış nasip hersey.Teşekkür ederim buraya yazdım belki dertlesince biraz iyi olurum. Her zmn her vakit uzulmuyorum vardır bir hayır diyorum ama boyle haberler alınca nasıl soyleyim tekrar içim yanmaya başlıyor
ozur dileyerek soruyorum ne zamandr olmuyor acabaGaliba bi benim bebeğim kayacak. Arkadaşım doğum yaptı bugün bebeğim dusmeseydi bende alacaktır yavrumu kucagimama. Ben evlendiğinden istedim bir bebeğim olsun. Ben istediğimi bebekleri çok sevdiğimi soyledikce çevredeki istemeyenler bebek sahibi oldu ben kaldım bir tek kimse istemiyordu ki benim gibi ben istiyordum bir yavrum olsun. Olmadı olmuyo ben Yoruldum arkadaşlarımın hamile haberini, dogum yaptıkları haberini duyunca aglamaktan bebeklerini görünce ağlamaktan her test yaptığımda negatif görmekten Yoruldum Allahım nolur benimde bebeğim olsun nolur gerçekten canım çok yaniyo çok üzülüyorum coookk
1 buçuk yıldır cnm tamam az bir sure daha uzun zaman olmayanları duyuyorum görüyorum ama işte üzülüyor insanozur dileyerek soruyorum ne zamandr olmuyor acaba
Her zaman boyle değilim haber alınca bir alt üst oluyorum :) yarim saat bir saat aglayinca geçiyor simdi iyiyim. İnşallah Rabbim banada isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip eder.Herkesin bebeği yok şahsen benim yok .
Vermiyorsa yaradan vardır bir bildiği diye düşünüyorum .
Duanız kabul olur inşallah , amin .
Ama bu kadar üzülüp , takılıp , kendini yıpratmaya gerek yok be canım .
Her nasip vaktinin esiri çünkü...
Benm de 7 ay olmadi. Ama isyan etmedim canm. Cok zor biliyorum. Heleki cok isteyen icin. Cok uzulup agladm. Ama hep inandm olacagina. Meryem.suresini okudum. Teheccude kalktm. Bunlar hep sinav. Lutfen sinavinizi vermeye bakin..rabbmzn gonlu krilmasin. Olur allahn izniyle ve en onemlisi dua ilee1 buçuk yıldır cnm tamam az bir sure daha uzun zaman olmayanları duyuyorum görüyorum ama işte üzülüyor insan
Galiba bi benim bebeğim kayacak. Arkadaşım doğum yaptı bugün bebeğim dusmeseydi bende alacaktır yavrumu kucagimama. Ben evlendiğinden istedim bir bebeğim olsun. Ben istediğimi bebekleri çok sevdiğimi soyledikce çevredeki istemeyenler bebek sahibi oldu ben kaldım bir tek kimse istemiyordu ki benim gibi ben istiyordum bir yavrum olsun. Olmadı olmuyo ben Yoruldum arkadaşlarımın hamile haberini, dogum yaptıkları haberini duyunca aglamaktan bebeklerini görünce ağlamaktan her test yaptığımda negatif görmekten Yoruldum Allahım nolur benimde bebeğim olsun nolur gerçekten canım çok yaniyo çok üzülüyorum coookk
Okuyorum cnm duaları. Ben zaten pozitif biriyim ama gel gelelim boyle haberler duyunca dünyanın karamsar insani oluyorum ama en fazla 1 saat aglayinca geçiyor. :)Kız daha 21 yaşındasın biraz pozitif ol rabbim ikram eder hayırla inşaallah
Umutsuz olma
Hayırlı evlat sahibi olmak için dualar var onları oku ama sıkma kendini rahat ol
Evet cnm doğru söylüyorsun teşekkür ederim.herkesin bebeği yok. herkeste şak diye hamile kalamıyor. 1 sene bebeği olmayanlara doktor bile tenezzül etmiyor, olur olur diyor. benimde düşürdüğüm bebekler yaşasaydı şimdi kaç tane çocuğum olurdu. böyle üzülüp ah vah etmekle bebek olmaz zaten. stres olmayacak, üzüntü olmayacak, sabırla bekleyeceksin. baktın zaman uzadı, artık doktorlarla bir çare bulacaksın. ama bu psikolojiyle olmaz. biraz umut, biraz sabır, biraz zaman.
Bahsettiğiniz cümle kurma yetisi zorunlu ilkokul seviyesinde kazandırılıyor.O kadar boş kadin varki bu sitede. Herkesin eğitim seviyesi hayat seviyesi bir değil. O kadar kimbilir hangi duygularla yazmış buraya derdini. Yok gramer atcaklarmis yok bilmem ne. Gidin de kocalarinizin basinin etini yeyin TDK uzmanlari.
O duygu kiskancliktan cok farkli yasamayan bilmez. Allah kimseye yasatmasin insBebek istemenizi anlıyorum ama başkasının hamilelik haberine neden üzlüyosunuz? Sizin olmuyo diye kimsenin bebeği olmasın mı? Düşük yapmışsınız demekki çocuğunuzun olmaması için tıbbi bir engel yok yine olur. Başkalarının mutluluklarını kıskanmayın , Dua edin bol bol, moralinizi yüksek tutun. Nasip olur inş. Ama başkalarının haberini içinize dert ederseniz o psikolojiyle hep negatif olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?