Herkesin bir yerlerde kısmeti var mı gercekten ?

Allah tamamina erdirsin bir omur boyu mutlu olun insallah :) Aklimin bir kosesine aldim dediklerinizi.Aslinda evde kalmak filan da degil ki mesele biliyorum yasim cok genc.Dusunmezdim de pek.Ama hep boyle devam edecekmis hep yalniz kalacakmisim gibi bir his dogmustu icime herkes boyle tepki gosterince :)

Son düzenleme:
Elbet bir gün o seni bulur merak etme
Ben eşimle 20 yaşında tanışmıştım
30 yaşından önce asla derdim de büyük konuşmamak lazımmış :)

Elbet bir gün o seni bulur merak etme
Ben eşimle 20 yaşında tanışmıştım
30 yaşından önce asla derdim de büyük konuşmamak lazımmış :)

Bir tanıdıgmız 50 yaşına yakın evlendi ilk kez.Çok mutlular.Demek ki herkesin bir kısmeti var anladıgım kadarıyla.Sorun onu doğru zamanda bulmak.
Yeni evlisiniz sanırım.Allah bir ömür boyu mutlu etsin

Elbette ki, sen ne kadar geç kaldım ya da çok erken desen de kader bu, olması gereken vakitte oluyor. Bir nikah bir de ölüm saati bir dakika şaşmaz derler.

Açıkçası dert ettiğini 15 yaşındayken ediyordum bir sevgilim olmadı diye ve ilk kez 15 yaşında da oldu. Şimdi düşünüyorum tek artısı erkekleri tanımak ve onlarda yaptığım hataları eşimde yapmamak oldu. Onun dışında ne fark eder ki kaç kişiyle olduğun

Belki de eşin senin ilkin olur

Allah sana da nasip etsin güzelim, teşekkürler

Hayirli ugurlu olsun canim.ben ablam kardesim yaslarimiz geldide geciyor ama ailecek bi durgunluk kismetsizlik var bizde sanki.gelen insanlar oluyor elbet ama gonule gore olmuyo.nazardanmi desek sans mi desek gidiyo oyle bakalim acilmadi kismetimiz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…