• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin derdi benim çocuğum..

Ayyy canim biliyomusun hep dua ediyorum Allah sana bir bebek versin.Hep ama hep
Doktora gittin mi?
Bak eltimin de olmuyodu falanca hocaya gitti o ay hamile kaldi.
Ne dicem kiz sogan suyu denedin mi?
Komsunun gelini bir dra gitti dr ilac vermis kiz hamile ona git
Kiz ne dicem kasigini cektirsene
Oyy gecen seni konustuk tv ye kadin cikti 15 yil olmamis simdi hamilemis aklima sen geldin Dua ettim bla bla bla
Bu ve bunun gibi sacma soru ve dusuncelerle gelene hep icten sovuyorum.Bitmediniz gitti.Zaten bozuk olan psikolojimin icine ettiniz.Mutlumusunuz.

Ayy aynen yaa
Sananeeeeeeee
diyee çığlık atacağım
:mad::mad:

Bu kkda doldum böyle konuları okuya okuya, evlenince ilk kim sorarsa ona patlayacak gibi hissediyorum kendimi artık :)
Aralarında iyi niyetliler de vardır tabi ama biraz düşünce yani, kendi hayatına baksa keşke herkes...

Ah ah yaramı tuz bastınız,gözünü gözümün içine sokup yok siz bu işi beceremiyorsunuz diyeni,alaylı alaylı bakıp ne olacan sen böyle diyeni,ölsende kurtulsan imasında bulunanı,falanca şurda yapmış sende git yap diyeni,yok siz tedavinizle ilgilenmiyorsunuz diyeni,böylede aile olunmaz diyeni,negatif deneme sonuçlarında ağıt yakanını hangi birini anlatsam....Bağırmak istiyorum ulennnn böylede mutluyum eksik değilim diye...çok doluyum çok,size boşverin diyecem ama bi şekilde insanın sinirlerini bozuyorlar ,herşey gönlünüzce olur inşallah

Biz düşünmüyoruz daha doğrusu ben düşünmüyorum 1.5 senelik evliyim 25 yaşındayım bana bile arkabalarımdan doktora git diyen oldu istiyorum ama olmuyor sanıyorlar sanırım :)) Hayırlısı olsun üzülmeyin ben bile baskı oluştuğunu hissediyorsam siz daha derin şeyler hissediyorsunuzdur.
Ayniyiz 25 yas ve 1 bucuk senelik evliyim bende:KK200: hastaneye git diyenler gobegini cektir ondan olmuyodur diyenler ohoo daha neler neler..halbuki biz korunuyoruz :halay:

Millet kafayı neden çocuğum olmuyor, neden tedavi olmuyoruma takmış.

Herkesin dilinde çok geç olmadan bak çaresine lafı..

Takmayan insanı taktirirlar valla.

Sorun etmiyorum hayırlı vakit bu değil demek diye düşünüyorum diyorum.
Falanca söyle olmuştu filancanin kızı böyle olmuştu.
Para derdin de yok ki ben anlamadım.
Doğur ben bakarım tamamlar..

Bir iyilik yaparım dua belli. Direk Allah hayırlı bir evlat versin sana.
Hayır dua güzel tamam ama direk bunu duymak artık ciddi bir eksik içindeyim duygusuna yöneltiyor ister istemez.

Hadsiz Kp dra götürcem onları der.
Sevgili eşim onun çenesini kapatmak için Dra gittik söyle dedi ilaç verdi diye yalan söyler.
Arkadaş yeter artık çocuk yapmak için ne bekliyorsun der.
Komşusu çocuk olmadan aile olmaz çocuk aileyi tamamlayan bir şey der.

Öbürü bak sağlığın için de çocuk şart emzirmek çok faydalı neden bekliyorsun baskısı bir yandan.

Ayrılsan da bir çocuğun olsun Yoldaşın olur diyen öbür yandan.

Hiç derdim yok gibi atla deve yapmadığım mevzuyu dert ettiriyorlar.

Olmuyor evet ne yapayım. Elim kolum da kalkmiyor. Sıkıntılarımı bilmeyen bilen herkesin tepkisi aynı. Hiç fark yok.

Ne çocukmuş arkadaş diye çığlık atasım var..
Senin derdin milleti germiş anlaşılan ...! Allah gönlüne göre versin inşallah , tez vakitte sağlıcakla...!!

Insanların lafı bitmez ki Bakarsanız evlenin, Evlenirsiniz çocuk yapın, Yaparsınız ikinci çocuğa, Herkes herşeye söylenmiş hakkını bulur kendinde.. senin bunları kafana takmaman lazım...
Allah hayirlisini ve güzelini nasip eylesin inşallah..

Back
X