- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
Cocuk sahibi.olmaya ugrastigim donemde benide delirtiyorlardi. Kimseyee diyemiyordum da deniyoruz ama daha tutmadi diye. Surekli cocuk dusunmuyormusun cocuk dusunmuyorsun bak yasin geciyor bla bla bla. Sonunda patladim birine evet dusunuyoruzda iste simdi siz varsiniz siz gidince bir tur calisacagiz ustunde. Yada az musade edin 20 dk ya geliriz biz dedim. Zaten sonra.kulaktan kulaga yayildi bana boyle dedi diye kimsede bir daha agzini acamadi.
Cirkeflik guzel sey tavsiye ederim![]()
Oo çok iyi yapmışsın :)
Herkes?
Etrafında hatrına yüzüne bakan vardır, sohbetsizliğin boğduğu için
Tuhaf sessizlik devam etmesin diye sormuşlardır.
Kim meraklı senin veledine?
Abartıyorsun
Sana kırıcı olmayacağım.
Olamayacagimdan değil olmayı istemedigimden.
Eskiden bu bilir bilmez yorumların beni sinirlendirirdi ama artık senin için sadece üzülüyorum.
Dilerim gerçekten yakın zamanda kendinle mutlu olursun da başkalariyla derdin kalmaz.
O gerçekten kahrolur dıye dusundugunuz insanlardan biri benim..
İşinde gücünde,dünyayı gezmeyi kafasına koymuş,uzak doğuyu falan boylamıs,esıyle kafa dengı,uyumu olan,çok okuyan, özgür ruhlu biriydim.
30 yasıma kadar asla cocuk dusunmedım.30 da anne olucam derdim. Şak diye olucak sanırdım ki,olmasa da çok derdim değil,herkes üremek zorunda değil derdim.
Hiçbir zaman anaç biri olmadım. Çocukları da çok sevmem. Ayılıp bayılmam yani.
Amma velaaakiiin iki senedir tup bebek yollarında heba oldum.. enerji zaman masraf.. psıkoloji... bir kayıp yasadım.. ıkıncı negatif.. 3.de tekrar hamıleyım. Toplum baskısı benı oyle bır hale getirdi ki, manyak gibi ben ben olmaktan cıktım.. bebegı kaybettıkten sonra green card a basvurmustuk. Sırf cekemeyecegım dıye bu ınsanları. Cıktı da.. sımdı gıdıp kalmak arasındayız.. yani demem o ki,sen gaza gelme.. gelmıyorsun da gorduum kadarıyla. Herkes gercekten uremek zorunda degıl yaa.. yasın kaç bu arada?
Yani bu gaza gelinecek kadar basit bir konu değil o yüzden kolay olmuyor ama gerçekten eksik hissetmeye başladim.
32 ye gidiyorum hayırlısı. .