• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin derdi benim çocuğum..

bizim de hemen olmadı ama kocamın tarafı dahil herkes lafta yardım ettti icraat yok. meğer merak eden götürsün istanbullara başka illere versin parasını yaptırtsın tüp bebek en iyi uzman kişilere çocuk oluyor mu olmuyor mu?hadi sıkıyorsa sponsor olsunlar madem. milletin üreme derdi onları gerdiyse.
ama yok tek dertleri insan aşağılamak kendilerinden çıkanların hepsi ordinaryus profesör oluyor. 20 yaşında 2 üniversite bitiriyor ya o yüzden bu kadar laf sokma arzusu ile dolup taşıyorlar.:sinirli:

4 bucuk yılda cok duydum bunları :( takmadıgım konuyu dert edındım hastane koselerınde yıllarca surundum sebebsız ınfertılıte dedıler kac defa asılama oldum hepsı negatıf oldu ıyıce mralım bozuldu, moral degıl de psıkolojı... En son asılamamda kıst olustu bır ay ara dedı artık halım dermanım kalmadı uzulemıycem bu knuya raddesıne geldım. O ay ne yumurtlama tarıhımı ne adet tarıhımı bıldım zaten kolum kanadım kırılmıs gıbı hıssedıyrdum cocuk ıcın ugrasmadım dgru durust ılıskı bıle yapmadım sonıc 4 aylık hamıleyım sımdı dusunuyrum bosuna surunmusum hastanelerde olacagı varsa oluyormus olmayacagı varsa olmuyormus canım yandı psıkolojım bzulddu brde byle elalemın lafını cektım hep bsunaymıs. Takma dıcem de benım dememle olmuyor hepsının agzının payını ver sussunlar yoksa her defasında daha ılerı gıdıyorlar. Hamıle oldugumu bır arkadasıma haber verdıgımde "senın adına cok sevındım gercek bır aıle oluyosunuz sonunda" demıstı bes yıllık evlılıkte esımle bız tek bır ınsan gıbıyız zaten aıleden oteyız ama bızı son 10 yılda sadece sosyal medyadan goren arkadasım bunu dedı neyse dedım bu konuyla ılgılı son can yanısım olsun .

4 bucuk yılda cok duydum bunları :KK43: takmadıgım konuyu dert edındım hastane koselerınde yıllarca surundum sebebsız ınfertılıte dedıler kac defa asılama oldum hepsı negatıf oldu ıyıce mralım bozuldu, moral degıl de psıkolojı... En son asılamamda kıst olustu bır ay ara dedı artık halım dermanım kalmadı uzulemıycem bu knuya raddesıne geldım. O ay ne yumurtlama tarıhımı ne adet tarıhımı bıldım zaten kolum kanadım kırılmıs gıbı hıssedıyrdum cocuk ıcın ugrasmadım dgru durust ılıskı bıle yapmadım sonıc 4 aylık hamıleyım sımdı dusunuyrum bosuna surunmusum hastanelerde olacagı varsa oluyormus olmayacagı varsa olmuyormus canım yandı psıkolojım bzulddu brde byle elalemın lafını cektım hep bsunaymıs. Takma dıcem de benım dememle olmuyor hepsının agzının payını ver sussunlar yoksa her defasında daha ılerı gıdıyorlar. Hamıle oldugumu bır arkadasıma haber verdıgımde "senın adına cok sevındım gercek bır aıle oluyosunuz sonunda" demıstı bes yıllık evlılıkte esımle bız tek bır ınsan gıbıyız zaten aıleden oteyız ama bızı son 10 yılda sadece sosyal medyadan goren arkadasım bunu dedı neyse dedım bu konuyla ılgılı son can yanısım olsun .
İlk bebegımın kalbı durup ta kurtaj oldugumda en yakın sandığım (şimdi gorusmuyoruz) arkadasım kulagıma egılıp bizim de bu ay kaçtı galiba yine hamıle olmayayım vs gibi zırvalamıstı. Son gorusmemız oldu kendısıyle. Hep soyle dua ederim,bu cocuk konusunda bilerek can yakanları Allah kendı evlatlarıyla sınasın inşallah

İştw bu yüzden kendi annem ablam hariç hiç kimseye çocuğum olmuyor şu hastalığım var tedavi görüyorum ya da görmüyorum gibi şeyler söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum. Keşke ilk başta daha düşünmüyoruz deyip ağızlarını kapatsaydınız. İnsan olmadığından çok insanların laflarına üzülüyor.

3 yıllık evliyim biz düşünmüyoruz şuan ama herkesin derdi ben oldum

daha 27 yaşındayız eşimde bende, bi 30 olalım borcumuz var toparlanalım diyorum, kısmet tabiki

ama herkes doğur doğur anlamıyorlar yani şuan düşünmüyoruz demeni de

geçen gün de teyzem e artık yap bi tane dedi, hayır düşünmüyoruz şuan daha erken dedim, sen de bu yavaşlık varken hiç doğuramazsın dedi. Ne yavaşlığı, hem çalışıyorum ev geçindiriyorum hem de evime bakıyorum sen bütün gün evde oturuyosun neye faydan var dedim sinir etti artık. Anlamıyorlar anlamıyorlar

İlk bebegımın kalbı durup ta kurtaj oldugumda en yakın sandığım (şimdi gorusmuyoruz) arkadasım kulagıma egılıp bizim de bu ay kaçtı galiba yine hamıle olmayayım vs gibi zırvalamıstı. Son gorusmemız oldu kendısıyle. Hep soyle dua ederim,bu cocuk konusunda bilerek can yakanları Allah kendı evlatlarıyla sınasın inşallah
İğrenç bir insanmış kesinlikle.Eşimin bir akrabası var,13 yıllık evli.Kadın o kadar,neşeli,hayat dolu ve pozitif ki.Çocukları yok,tedavi oluyordur belki de, sormam asla.Ne kadar neşeli ve mutlu bir kadın olduğunu anlatsam birine,yok yok,sen görünüşe aldanma,içi kan ağlıyordur onun diyorlar.Yoo hayır,hiçte problem etmiyor,eşiyle nasıl aşıklar,birbirinin herşeyi olmuşlar adeta deyince de,ya öyle şey olabilir mi,hayatlarının en büyük eksiği varken.
Oysa gözlerinin içi gülüyor eşlerin,herkes aynı düşünmek zorunda mı o_O

Toplum insanı delirtir dedikleri bu olsa gerek. Siz kendi doğrularınıza ve hayatın zamanlamasına güvenmeye devam edin. Tüm bunları kendinize olan inancınızı tazelemek için bir fırsat olarak görün.

İşler yolundayken hepimiz kendimize güveniriz ve kimseden etkilenmeyiz. Önemli olan bu tip durumlarda da içsel gücümüzü koruyabilmektir. Daha da güçlenerek çıkacağınız bir süreç olmasını dilerim..

Tüm bunları diyene de e siz doguruverin
Herkes doğurmak zorunda mı
Ne büyük hadsizlik !

Demek lazim

Üzülme takma boşver

Millet kafayı neden çocuğum olmuyor, neden tedavi olmuyoruma takmış.

Herkesin dilinde çok geç olmadan bak çaresine lafı..

Takmayan insanı taktirirlar valla.

Sorun etmiyorum hayırlı vakit bu değil demek diye düşünüyorum diyorum.
Falanca söyle olmuştu filancanin kızı böyle olmuştu.
Para derdin de yok ki ben anlamadım.
Doğur ben bakarım tamamlar..

Bir iyilik yaparım dua belli. Direk Allah hayırlı bir evlat versin sana.
Hayır dua güzel tamam ama direk bunu duymak artık ciddi bir eksik içindeyim duygusuna yöneltiyor ister istemez.

Hadsiz Kp dra götürcem onları der.
Sevgili eşim onun çenesini kapatmak için Dra gittik söyle dedi ilaç verdi diye yalan söyler.
Arkadaş yeter artık çocuk yapmak için ne bekliyorsun der.
Komşusu çocuk olmadan aile olmaz çocuk aileyi tamamlayan bir şey der.

Öbürü bak sağlığın için de çocuk şart emzirmek çok faydalı neden bekliyorsun baskısı bir yandan.

Ayrılsan da bir çocuğun olsun Yoldaşın olur diyen öbür yandan.

Hiç derdim yok gibi atla deve yapmadığım mevzuyu dert ettiriyorlar.

Olmuyor evet ne yapayım. Elim kolum da kalkmiyor. Sıkıntılarımı bilmeyen bilen herkesin tepkisi aynı. Hiç fark yok.

Ne çocukmuş arkadaş diye çığlık atasım var..
Al benden de o kadar +1 iki düşükten sonrası kabus gibi

benımde bılerek canımı yakan cok oldu beddua etmedım o uzuntumle etsem tutardı heralde en ıyısı kendı kotuluklerıyle, fesat dusıncelerıyle basbasa bırakmak

Millet olarak başkalarının işine burnumuzu sokmaya bayılırız zaten. Öğrencisindir "Okul ne zaman bitecek, Ne olacaksın, Onun iş imkanı yok." Okul biter " Biri var mı? Ne zaman evleneceksin? Yaşın geçmeden evlen." Evlenirsin "Çocuk ne zaman? Çocuk yap, yaşın geçmeden yap bir tane." Çocuk olur "İkinci ne zaman? Aralarını açma birlikte büyüsünler."

İnsanın " Benim derdim sizi niye gerdi?" diye bağırası geliyor.

Annelik hazzını yaşamak,çocuğu aileyi tamamlayan puzzleın parçası olarak görmek,kendi sağlığı!için çocuk dünyaya getirmek,evlilik bitse de yoldaş olarak görmek ya da evliliği sallantıdaysa kurtarıcı olarak görmek!!!bunlar düşünülüyor!!!i-na-na-mı-yo-rum.daha doğrusu inanmak istemiyorum. Bu zihniyetteki insanların dediklerini duymazdan gelin.lütfen.ağızlarının paylarınj verdikten sonra.Eğitim şart gerçekten
Neler neler duyuyoruz inanamazsin çalıştığım kurumda bir kadın kocasından boşanicakti adam sevgili yapmış bosuyor bu akıllı aynı adamdan olsun kardeşi diye ikinciyi hamile kalıp doğurdu boşanırken bu kadınlar topluca çocukla kafayı yemiş ne diyim Allah akıl fikir versin

Sen birinciyi doğurursun 6 ay sonra ayyy kardeş yapmican mi derler...iki kızım varsa ayyy birde erkek yap kiz hattım kalır derler yani derler......

Ayyy canim biliyomusun hep dua ediyorum Allah sana bir bebek versin.Hep ama hep
Doktora gittin mi?
Bak eltimin de olmuyodu falanca hocaya gitti o ay hamile kaldi.
Ne dicem kiz sogan suyu denedin mi?
Komsunun gelini bir dra gitti dr ilac vermis kiz hamile ona git
Kiz ne dicem kasigini cektirsene
Oyy gecen seni konustuk tv ye kadin cikti 15 yil olmamis simdi hamilemis aklima sen geldin Dua ettim bla bla bla
Bu ve bunun gibi sacma soru ve dusuncelerle gelene hep icten sovuyorum.Bitmediniz gitti.Zaten bozuk olan psikolojimin icine ettiniz.Mutlumusunuz.

Millet olarak başkalarının işine burnumuzu sokmaya bayılırız zaten. Öğrencisindir "Okul ne zaman bitecek, Ne olacaksın, Onun iş imkanı yok." Okul biter " Biri var mı? Ne zaman evleneceksin? Yaşın geçmeden evlen." Evlenirsin "Çocuk ne zaman? Çocuk yap, yaşın geçmeden yap bir tane." Çocuk olur "İkinci ne zaman? Aralarını açma birlikte büyüsünler."

İnsanın " Benim derdim sizi niye gerdi?" diye bağırası geliyor.
+1
Kendileri bakacak ya:halay::işsiz:

Çocuğu olanada 2.yi soruyorlar o yüzden hele ki ayrılmayı düşünüyosan hiç gitme bu işe, çocuk varken ayrılsan adam sana bir ömür yük ama cocuk yoksa sen yoluna ben yoluma

Neler neler duyuyoruz inanamazsin çalıştığım kurumda bir kadın kocasından boşanicakti adam sevgili yapmış bosuyor bu akıllı aynı adamdan olsun kardeşi diye ikinciyi hamile kalıp doğurdu boşanırken bu kadınlar topluca çocukla kafayı yemiş ne diyim Allah akıl fikir versin
Aynen öyle,çocuğu dünyaya getirmeye karar verdiyse insanlar kendi çıkarları için değil,mutlu bir birey olması için çabalamalıdır

Millet kafayı neden çocuğum olmuyor, neden tedavi olmuyoruma takmış.

Herkesin dilinde çok geç olmadan bak çaresine lafı..

Takmayan insanı taktirirlar valla.

Sorun etmiyorum hayırlı vakit bu değil demek diye düşünüyorum diyorum.
Falanca söyle olmuştu filancanin kızı böyle olmuştu.
Para derdin de yok ki ben anlamadım.
Doğur ben bakarım tamamlar..

Bir iyilik yaparım dua belli. Direk Allah hayırlı bir evlat versin sana.
Hayır dua güzel tamam ama direk bunu duymak artık ciddi bir eksik içindeyim duygusuna yöneltiyor ister istemez.

Hadsiz Kp dra götürcem onları der.
Sevgili eşim onun çenesini kapatmak için Dra gittik söyle dedi ilaç verdi diye yalan söyler.
Arkadaş yeter artık çocuk yapmak için ne bekliyorsun der.
Komşusu çocuk olmadan aile olmaz çocuk aileyi tamamlayan bir şey der.

Öbürü bak sağlığın için de çocuk şart emzirmek çok faydalı neden bekliyorsun baskısı bir yandan.

Ayrılsan da bir çocuğun olsun Yoldaşın olur diyen öbür yandan.

Hiç derdim yok gibi atla deve yapmadığım mevzuyu dert ettiriyorlar.

Olmuyor evet ne yapayım. Elim kolum da kalkmiyor. Sıkıntılarımı bilmeyen bilen herkesin tepkisi aynı. Hiç fark yok.

Ne çocukmuş arkadaş diye çığlık atasım var..
Bizim 11 yil sonra nasipse Rabbim e sonsuz şükürler olsun ikizlerimiz olcak şimdiye kadar niye neden olmuyo diyenler şimdi ise vah vah nasıl bakan yatılı bakıcı tut iki tane bakıcı tut nerde yaptın kaca yaptın cinsiyet ne aaa onu peşine bi daha hamile kalırsın sen diyen mi ararsın çok fena bu insanoğlu hamile olmasan ayrı olsan ayrı

Back
X