yaşam tarzına yaptıklarına varlığına hayran olduğum adam beni seviyor beni destekliyor benimle yıllardır evlenmek istiyor beraber çok güzel bir ev beğendik kendimizce hazırız evliliğe ailemden herhangi bir maddi yardımda istemiyorum çok şükür ihtiyacımız yok, inşallah senin de karşına çıkar mutlu olursun, bir arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı ve sorunlu bir doğum oldu bebeği hala hastanede birkaç ay kalacakmış sonra ameliyat olacak, kendimi düşündüm ben doğum yapsam böyle birşey yaşasam yanımda kendi ailemden kim olacak arkadaşım da onu ziyaret ettiğimde ağladı annem tatile gitti kardeşim tatile gitti kimse ne yapıyorum sormuyor zor durumdayım diye aynı durumun beterini yaşıycam belki de bende diyorum düğün yapsam kim gelecek düğün istemiyorum böyle şeyler istemiyorum ama kötü günleri de düşünüyorum neden böyle bir yaşamı hak ettim ne yaptım neden böyle davranıyorlar, erkek arkadaşım çok iyi biliyor olanları onun ailesi birşey diyemez bana ama neden ailem yanımda durmasın ki ortada ne var hep beraber mutlu olsak sevgilim diyor ki ben babanları köyümüze çağırırım ben diyorum ki babam buraya gelmez eşi istemez sevgilim diyor yazlığa çağırırız isterim burada şurayı göstereyim burayı da babana göstereyim çok sever burayı diyor düşünüyorum kara kara benim ailem burada yanımızda olsalar şimdi kimbilir ne sorun çıkarırlardı ne tatsızlık olurdu.