herkesin duyguları sahte

canım seni anlıyorum. ama birde şöyle düşün mesela sen varsın ve düzgün birisin kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun herşeye rağmen bir aile olmaya çalışıyorsun. sen elinden geleni yaptın değil mi öyleyse onlar seni farketmiyorlarsa sende kendi önüne bak. kocanla kendi yuvanı kur. sana ders olur bunlar sen çocuklarını öyle yetiştirmezsin. bak erkek arkadaşında iyi biriymiş iyi bir baba olur bunları düşün bence. ya ben hiç düşünmüyorum bunları çünkü mesela benim borçlarım var ben bunları ödüyorum . bundan 2 sene önce halam bana dediki borçlarım olmasaymış etrafında evlenmek isteyen kişilere beni söyleyecekmişte kimse borcu olan kişiyle evlenmek istemez diye söylemiyormuş. yani insanlar böyle bende böyle insanların dediklerine pek takmamaya çalışıyorum.

bazen insanlar bana tuhaf göründüğümü söylüyorlardı. sonra baktımki bana tuhaf diyen insanlar aslında pek düzgün adaleti gözeten kişiler değiller . aslında tuhaf olmadığımı bu dünyada normal olanın benim yaptığım fakat bu kadar çok bozuk insanın içinde normal olunca tuhaf algılandığımı farkettim

aynı şeyi düşünüyoruz da insanlık yapıyorum bari ben insan gibi davranayım diyorum olmuyor, üzüyorlar. aşağılamak değil ama yobazlar net . mesela evin içindekilerden biri diyor ki zakkum çiçeği yetiştirmek çok günahmış şeytan o evden ayrılmazmış ben küçümsemyorum kimseyi ama ben sabahları uyandığımda ilk işim ağlamak oluyor saçım sigara koktu karnım aç mutfak da kadın birşeyler yapıyor diye giremiyorum yemek yiyemiyorum babam yıllardır paran var mı demez vermez de istemiyorum da bu değil insanlık ya insanlık duygusu kızım sen niye oturma odasında uyuyorsun bunu sor bir defa

benim babamda hasta normal değil. 2 sene önce kadın kılığına girip fotolarını çekip internete koymuş kendi gibi erkeklerle yada kadınlarla yazışıyor internette aranıyor bildiğin. artık bunlar içinde mi vardı sonradan ortaya çıktı yoksa psikolojisi mi bozuldu yada beyninde damar tıkandı ondan mı böyle oldu bilmiyorum .fakat bu durumlar beni çok etkiledi ama gel gelelim evimizin büyüğü benim ve kimsenin umurunda değilim. ya canım boşver ya takma sen evlen yuvanı kur onlar kendi hayatlarına bakarlar sen yapacağını yapmışsın daha ne olsun

sağol canım sana da sabır diliyorum umarım çok ilginç babanın yaptığı ve zor yaşadıklarımız umarım sende yolunu bulursun sonrasında huzurlu olursun üzülme sende

Yapman gereken once kendi ayaklarin uzerinde durmayi becerebilmek. Evlensen de evlenmesen de kimseye muhtac olmayasin diye. Ailenden destek gelmiyor sana, evlenince esin nasil bir es olacak sana onu da bilemezsin. Calisib kendi ayaklarin uzerinde durman sart canim benim

canım sağol ben para kazanıyorum zaten ressam olduğumu evden çalıştığımı yazmıştım zaten evlenirsem aileme maddi anlamda muhtac durumda değilim

canım sağol ben para kazanıyorum zaten ressam olduğumu evden çalıştığımı yazmıştım zaten evlenirsem aileme maddi anlamda muhtac durumda değilim
Insallah cok mutlu olursun canim benim. Uzme hic bi sey icin kendini. Bak ne guzel bi isin var, kendi ayaklarin ustunde duruyorsun. Kendi hayatini kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…