- 22 Aralık 2014
- 5.378
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
baktıkça bakasın gelmesi neden olur biliyormusun..Aşık olursun..:)
Böyle ruhuna işler o duygu..İçten içe yanar yandıkça bakar..baktıkça yanarsın..
Elbette sevgilinin/eşin vs..dişleri sararmasa ne bilim gece uyurken bozuk egsoz gibi totişinden ses çıkartmasa ne iyi olur dimi..:)Ama oluyor..İllaki kusurlarımız var..Seversen onlar bile sana hoş görünüyor..Napcan gülü seven dikenine katlanır..
MEcnuna demişler ;
Mecnun senin bu Leyla Öyle Ahım şahım bir güzelliği yok..Kara kuru birşey..Sen bunun için mi çöllere düştün..
Mecnun Cevap verir ;
Siz Onu Birde benim gözümden Görün
aaa resmen adamla düşünce gücünle sevgili olmuşsun sanki çok şaşırdım ya
ama valla öyle olmuş baksanaaaa şoktayım demek düşünce gücüyle olabiliyor . bende son birkaç gündür düşünce gücü hakkına düşünüyordum . düşünce gücümle iş bulabilirmiyim diye millet neler yapıyor bende yapıcam şuan kesin karar verdim skandal bu
usuyenprenses , sadece 2 haftalık bir ilişkin var ve adam sen istedin diye alkolü, gece hayatını bıraktım diyorsa, bence sıkı palavra atıyor.
Görsel olarak çok hoşlanmadığınız biriyle sevgililiğe dair hayallar kurmanız da ilginç hani.
Ben de anlamadım o sevgililik düşüncesi nasıl oluştu yok burdaki arkadaşlarıyla da dışarı çıkmıyor bizimle artık içmeye gelmiyor diye anlatıyorlar ordan biliyorum bir de sürekli benimle konuşuyor ben uyuyana kadar zaten kendime hiç vakit ayıramaz oldum onunla konuşmaktan yani ne ara çıkar dışarı bilmiyorum sabahta ilden ilçeye işe gidiyoruz çok erken kalkıyoruz gece çıkmaz diye düşünüyorum
usuyenprenses , sadece 2 haftalık bir ilişkin var ve adam sen istedin diye alkolü, gece hayatını bıraktım diyorsa, bence sıkı palavra atıyor.
Görsel olarak çok hoşlanmadığınız biriyle sevgililiğe dair hayallar kurmanız da ilginç hani.
çık diyorum çıkmıyor arkadaşları çağırıyor işten gitmiyor bazen zorla çıkartıyorum daha önce bu yüzden hayatımdaki kişiyi kaybettim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorumAboo adam ickiyi birakti ve evden cikmiyorsa ondan bisey olmaz. Saf saf oturmaktan fenalik gecirirsiniz bir sure sonra. Erkegin disari cikani makbuldur
Yap inşallah, neden olmasın, ama bizi de haberdar etmeyi unutmaben
ama valla öyle olmuş baksanaaaa şoktayım demek düşünce gücüyle olabiliyor . bende son birkaç gündür düşünce gücü hakkına düşünüyordum . düşünce gücümle iş bulabilirmiyim diye millet neler yapıyor bende yapıcam şuan kesin karar verdim skandal bu
iş buldum kesin bulucam diye düşüneyim dur bakalım bulamazsam kesin konu açarım bdv de depresyondayım zatenYap inşallah, neden olmasın, ama bizi de haberdar etmeyi unutma
Iste su anda zorla cikartiyorsaniz evlenince o adam kanepeye yapisir,kazisaniz da cikmaz. Ustunde cubuklu pijamayla dedelere doner. Ben uyarayim daçık diyorum çıkmıyor arkadaşları çağırıyor işten gitmiyor bazen zorla çıkartıyorum daha önce bu yüzden hayatımdaki kişiyi kaybettim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
aslında çok garip biliyor musun valla çünkü hayatında birisi olan insanla neden öyle bir şey düşüneyim ki ya çocuktan nefret ediyordum aynı servise biniyoruz diye ödüm kopuyorduben
Çok kafanı yorma bence; ona da fazla umut vermeden iyi tanımaya çalış. Daha çok yeni, belki zamanla ısınırsın, ya da tanıdıkça başka yönleri uyumsuz gelir, hiç oluru olmaz. Evlilik, gelecek hayalleri konularına girmeyin; tanışma aşamasında olduğunuzu o da bilsin.Ben de anlamadım o sevgililik düşüncesi nasıl oluştu yok burdaki arkadaşlarıyla da dışarı çıkmıyor bizimle artık içmeye gelmiyor diye anlatıyorlar ordan biliyorum bir de sürekli benimle konuşuyor ben uyuyana kadar zaten kendime hiç vakit ayıramaz oldum onunla konuşmaktan yani ne ara çıkar dışarı bilmiyorum sabahta ilden ilçeye işe gidiyoruz çok erken kalkıyoruz gece çıkmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?