- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Bul da aç yaww...aaa negatif sinyaller göndermeyelim şimdiden.iş buldum kesin bulucam diye düşüneyim dur bakalım bulamazsam kesin konu açarım bdv de depresyondayım zaten
ohaaa artık ya peki şimdi nasıl oldu şoktayım ne düşündün nasıl oldu da adam kızı bıraktı senle şuanaslında çok garip biliyor musun valla çünkü hayatında birisi olan insanla neden öyle bir şey düşüneyim ki ya çocuktan nefret ediyordum aynı servise biniyoruz diye ödüm kopuyordu
hem fiziksel hem duygusal olması lazım canım yaFiziksel çekim önemli bence ..
bilmem ben alkol olan ortamda pek bulunmam o yüzden bu durum iyiIste su anda zorla cikartiyorsaniz evlenince o adam kanepeye yapisir,kazisaniz da cikmaz. Ustunde cubuklu pijamayla dedelere doner. Ben uyarayim dagercekten cok yipratici bir birliktelik olmadan kendinizi kurtarin. Sosyal erkek iyidir. Icki sofrasi icki adabi bilen erkek iyidir,kadina nasil davranacagini onlar daha iyi biliyor
sürekli evlilikten bahsediyor bahsetme diyorum ediyorÇok kafanı yorma bence; ona da fazla umut vermeden iyi tanımaya çalış. Daha çok yeni, belki zamanla ısınırsın, ya da tanıdıkça başka yönleri uyumsuz gelir, hiç oluru olmaz. Evlilik, gelecek hayalleri konularına girmeyin; tanışma aşamasında olduğunuzu o da bilsin.
Kesinlikle beb konu sahibi icin konu dis gorunumden acildigindan kisa yazdimhem fiziksel hem duygusal olması lazım canım ya
bilmiyorum var ben de böyle şeyler severken ayrıldığım eski nişanlımda evlendiği gün ismimi verdikleri balığım ölmüştüohaaa artık ya peki şimdi nasıl oldu şoktayım ne düşündün nasıl oldu da adam kızı bıraktı senle şuan
çok ilginç cidden yabilmiyorum var ben de böyle şeyler severken ayrıldığım eski nişanlımda evlendiği gün ismimi verdikleri balığım ölmüştü
yok valla ayrılmadan önce konuşmuyordu bile benimle servistekilerle konuşuyordu sadece ilk başta o da bana gıcık oluyormuş çok havalı görünüyormuşumevet.
baktıkça bakasım geliyor. her gün soruyorum kendime de kendisine de bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir diye... her şeyi mi mükemmel olur, bütün ifadeleri mi dünya tatlısı, ağzı burnu gözleri kaşları allahım sevmelere doyamıyorum.
aşık olduğum için böyle.
yoksa kocacım sarışın ve mavi gözlü birisi. onun dışında sarışın ve mavi gözlü hiçbir erkeğe yakışıklı dediğimi bile hatırlamıyorum şu ana kadar. çünkü sevmem, ama dünyadaki en güzel insan da sarışın mavi gözlü bir erkek benim için.
sen aşık değilsin 1,
her gün alkol alan bir insan hadi bıraktım diyip tamamen alkolü bırakmaz biraz ara verse de yine içecektir 2,
dışarı çıkmalar ve alkol bırakılsa bile kız arkadaşıyla tatile gittiği değiştirilemez bunu nasıl kabullendin 3,
sevgilisinden isteyerek ayırmadım demişsin, istemeden de olsa ayrılmalarına sen mi sebep oldun merak ettim :)
yok sormadım ben çok önem veriyorum öyle serviste konu açıldı o da üstüne alınıp cevap verdi :)Ne desem bilemedim
İki haftada bu değişim nasıl oldu ya o kıza ayak uyduruyordu normalde böyle biri
Veya rol yapıyor
Zamanla anlaşılır
Diş önemli ama
Sen adama dişlerin neden böyle diye mi sordunuz kırıcı degil mi bu
Beğenmiyorsan görüşme bence
Diş önemli ama üstüne titreyen adamda önemli
Bilemedim şimdi :)
Düşüncede sevgili olmayı arzulamışsın
Ama şuan elde edince hevesin kaçmış elde edene kadardı sanırım
Yakında sıkılıp bitireceksin bence
o kızla 2 haftalık sevgiliymiş sanmıyorum ama benim bir etkim olmadı ki o benden haz almıyordu ben ondan ayrıldıktan sonra konuşmaya başladıkHer ayrılık bir yas dönemi yaşatır. Dışarı çıkmaması hala ayrılığın yasını tuttuğundan olmasın?
Bir de biriden ayrılıp "çivi çiviyi söker" diye ara vermeden başka bir ilişki içine girilmesini doğru bulmuyorum. Şuan ilişkiniz çok çok yeni, pembe bulutlardasınız ama erkek arkadaşınız sanırım hiç ara vermeden ya da tam yas dönemi bitmeden mi sizinle flört etmeye başladı?
sormadım tabiki :)Dişin niye inci gibi değil diye mi sordunuz adama ? Gerçekten tipinizi çok merak ettim. Fiziksel sorunlara takiliyorsaniz kusursuz olmalisiniz bence. Oda sizin bi yerinizi beğenmiyodur mutlaka. Açık açık söylese hoşunuza gider mi ?
Iste su anda zorla cikartiyorsaniz evlenince o adam kanepeye yapisir,kazisaniz da cikmaz. Ustunde cubuklu pijamayla dedelere doner. Ben uyarayim dagercekten cok yipratici bir birliktelik olmadan kendinizi kurtarin. Sosyal erkek iyidir. Icki sofrasi icki adabi bilen erkek iyidir,kadina nasil davranacagini onlar daha iyi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?