Herkesin eşine baktıkça bakası mı geliyor

aslında çok garip biliyor musun valla çünkü hayatında birisi olan insanla neden öyle bir şey düşüneyim ki ya çocuktan nefret ediyordum aynı servise biniyoruz diye ödüm kopuyordu
ohaaa artık ya peki şimdi nasıl oldu şoktayım ne düşündün nasıl oldu da adam kızı bıraktı senle şuan

bilmem ben alkol olan ortamda pek bulunmam o yüzden bu durum iyi
ama çadırı falan da var kampta kuran birisi sosyal yani
sürekli iltifat ediyor güzel sözler söylüyor
devamlı sırıtık moddayım
yakından çok incelemediğim sürece her şey süper :)))

evet.
baktıkça bakasım geliyor. her gün soruyorum kendime de kendisine de bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir diye... her şeyi mi mükemmel olur, bütün ifadeleri mi dünya tatlısı, ağzı burnu gözleri kaşları allahım sevmelere doyamıyorum.

aşık olduğum için böyle.
yoksa kocacım sarışın ve mavi gözlü birisi. onun dışında sarışın ve mavi gözlü hiçbir erkeğe yakışıklı dediğimi bile hatırlamıyorum şu ana kadar. çünkü sevmem, ama dünyadaki en güzel insan da sarışın mavi gözlü bir erkek benim için.

sen aşık değilsin 1,
her gün alkol alan bir insan hadi bıraktım diyip tamamen alkolü bırakmaz biraz ara verse de yine içecektir 2,
dışarı çıkmalar ve alkol bırakılsa bile kız arkadaşıyla tatile gittiği değiştirilemez bunu nasıl kabullendin 3,
sevgilisinden isteyerek ayırmadım demişsin, istemeden de olsa ayrılmalarına sen mi sebep oldun merak ettim :)

sürekli evlilikten bahsediyor bahsetme diyorum ediyor
ablasıyla konuşturdu zorla
annesini küçükken kaybetmiş
aynı odada sobadan yanarak ölmüş
bizimki pencereden çıkıp kurtulmuş
hep kendini suçluyor
bu yüzden hiç kıyamıyorum da annesinin emaneti gibi geliyor
bilmiyorum

valla sizi bilmem ama ben baktıkça bakasım gelmeyen insanla durmam. durmadım da, daha önce böyle çoook ayrıldım. bilemiyorum belki pat diye aşık olarak başlamam ama belli bir süre sonra hakikaten içimin gitmesi lazım, isterse başkasına göre dünya tipsizi olsun umrumda değil. benim baktıkça bakasım gelmiyorsa bakmak için kendimi zorlamam, yol veririm gider. ilişki beni mutlu etmeli çünkü, ben salak salak sırıtmalıyım yani.

İlk eşim hiç yakışıklı değildi. Hatta ilk gorusmelerimizde elestirisel bakıyordum ona hiç hoslanmiyordum. Sonra öyle huzur buldum ki yanında onsuz nefes alamiyordum. Bir hafta olmuştu tanisali grip olmuştum okula arkadaslara bir sepet dolusu meyve ve ıhlamur adaçayı vitaminler bir sürü şey yollamisti. O sepeti aldığım an nasıl da aglamistim duygulanmistim. Şefkat ve huzuru beni ona bağlamışti.

ohaaa artık ya peki şimdi nasıl oldu şoktayım ne düşündün nasıl oldu da adam kızı bıraktı senle şuan
bilmiyorum var ben de böyle şeyler severken ayrıldığım eski nişanlımda evlendiği gün ismimi verdikleri balığım ölmüştü

Ne desem bilemedim
İki haftada bu değişim nasıl oldu ya o kıza ayak uyduruyordu normalde böyle biri

Veya rol yapıyor
Zamanla anlaşılır

Diş önemli ama
Sen adama dişlerin neden böyle diye mi sordunuz kırıcı degil mi bu

Beğenmiyorsan görüşme bence
Diş önemli ama üstüne titreyen adamda önemli
Bilemedim şimdi :)

Düşüncede sevgili olmayı arzulamışsın
Ama şuan elde edince hevesin kaçmış elde edene kadardı sanırım

Yakında sıkılıp bitireceksin bence

yok valla ayrılmadan önce konuşmuyordu bile benimle servistekilerle konuşuyordu sadece ilk başta o da bana gıcık oluyormuş çok havalı görünüyormuşum

yok sormadım ben çok önem veriyorum öyle serviste konu açıldı o da üstüne alınıp cevap verdi :)

Her ayrılık bir yas dönemi yaşatır. Dışarı çıkmaması hala ayrılığın yasını tuttuğundan olmasın?
Bir de biriden ayrılıp "çivi çiviyi söker" diye ara vermeden başka bir ilişki içine girilmesini doğru bulmuyorum. Şuan ilişkiniz çok çok yeni, pembe bulutlardasınız ama erkek arkadaşınız sanırım hiç ara vermeden ya da tam yas dönemi bitmeden mi sizinle flört etmeye başladı?

Dişin niye inci gibi değil diye mi sordunuz adama ? Gerçekten tipinizi çok merak ettim. Fiziksel sorunlara takiliyorsaniz kusursuz olmalisiniz bence. Oda sizin bi yerinizi beğenmiyodur mutlaka. Açık açık söylese hoşunuza gider mi ?

o kızla 2 haftalık sevgiliymiş sanmıyorum ama benim bir etkim olmadı ki o benden haz almıyordu ben ondan ayrıldıktan sonra konuşmaya başladık

sormadım tabiki :)
ortamda konuşulurken kendi üstüne alınıp açıklama yaptı

Katılıyorum bu yoruma.
Evde kendini saklayan, köşeye sinen bir adamla beraberlik yerine, kendine güvenen ve kendini bilen, içkisini de, gezmesini de adaba ve edebe uygun yapan bir insanla beraber olmanız daha doğru olacak.
2 haftada değişir değişmez bu tartışılır. Ama Bu kadar çerçevelere koymak, bu kadar bölmek iyi bir durum değil. Bir yerden sonra sıkıntılara gebe kalır bu ilişki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…