Herkesin eşine baktıkça bakası mı geliyor

evet haklısınız daha önce böyle bir sorun yaşadım vallahi ben demiyorum ona çıkma etme hatta bak sürekli çıkan birisiydin dışarı çık bunalırsın diyorum yok diyor kimseyle konuşasım gelmiyor evde olup hep seninle konuşmak istiyorum

Baktıkça bakasımdan çok,baktıkça boğasım geliyor
Şaka bir yana Aşk bitiyor bir süre sonra ama senin durumunda ben olsam sürdürmem. Herşeyine bir kulp bulmuşsun
:) ya ısınmaya başladım aslında hep sürpriz yapıp mutlu etmeye çalışıyor sen ben yok biz varız diyor hiç ben demiyor hep biz diyor
daha fazlasını istemek sanırım Allah'tan belamı istemek olur en iyisi kafama çok takmayayım

bir de şöyle bir şey var
annesini çok küçükken yangından dolayı kaybetmiş aynı odada sadece ikisi varmış çocuk olduğu için sanırım annesinin sözüyle camdan çıkmış kurtulmuş annesi kurtulamamış hep kendini suçluyor
çok üzülüyorum sürekli annesini düşünüyor
üvey annesiyle yaşadığı sorunlar da var
şimdi onu tek benim mutlu ettiğimi söylüyor
ve bana hayatındaki tüm boşlukları doldurduğumu söyledi
annemden sonra kimsenin yokluğu beni üzmez diyordum ama senin yokluğunu düşünmek daha acı dedi
kıyamıyorum da
kendime kızıyorum tipe çok takılma mutluluğuna bak diye

benim eşim bakılınca öyle yakışıklı biri değil ama dişleri inci gibidir
uyurken bile ona baktıkça bakasım geliyor
çünkü çok seviyorum ve aşığım
normalde göbekli herifin teki yani
bizimkinin vücudu süper Allah için spor yaptığından ama diş önemli :)))

bizimkinin vücudu süper Allah için spor yaptığından ama diş önemli :)))
benim ki de yapıyor ama garibim yemeye dayanamıyor
bende mesela hafif etine dolgun, dişleri çarpuk çurpuk olan, çok iddialı, işveli, cilveli olmayan bir kadınım
bak onun bir göbeği varken benim bir sürü eksiğim var

çok tatlısın :)

temkinli ilerliyorum zaten teşekkür ederim

Bu hiç sağlıklı değil. Mantık çerçevesinden ayrılmamaya bak. Evlilik hayalleri + ajitasyon ile seni manipüle etmemeli.

Seviyorum, ölüyorum, sensiz başkasıyla asla diyip, köprüyü geçince tamamen değişen çok fazla erkek var maalesef.

Aslında haklısın vicdan yaptırıyor belki bilmiyorum

Evet eşime baktıkça bakasim geliyor. Boyu benden kısa, dişleri inci gibi değil, saçları ahenkle dans edecek kadar gür değil, ne bileyim işte sokakta herhangi birinin oo ne yakışıklı adam diyebileceği biri değil asla.
Ama 5 seneye yakın evliyim, hakikaten baktıkça bakasim geliyor. Çünkü hasta olduğumda alnıma bez koyuyor, o gün telefonda sesim biraz üzüntülüyse işten erken çıkıyor, sebepli sebepsiz çiçekler alıyor, yorgun olduğumu bildiği günlerde bir bakıyorum kapıma öğle yemeği sipariş etmiş, uzuntumle üzülmüş, mutlu olduğumda gözünün içi gülmüş. Şimdi benim bu adama baktıkça bakasim gelmesin mi, sırf boyu kısa diye mesela?
Bu asla görsel bir mesele değildir. 2 hafta bir iliski icin cok kısa. Hatta iliski demek için bile çok kısa. Biraz tanıyın birbirinizi. Sonra zaten sekillenecektir

Dis beyazlatma diye bi sey var.gidiyorsunuz disciye bi ilac suruyorlar lazerle yarim saat..alin goturun yaptirsin rahatsizim deyin

Dislere dikkat etsin..inci gibi degil kimsenin disi ama optugunde icine sinmeli bence.. dis doktoru 1 saatte hallediyor bu kararma isini mis gibi oluyo agzin.. 6 ay-1 sene arasi yeniden yaptirinca guzel oluyor.. herneysede bu aliskanliklari olan herif nasil nu kadar cabuk degisir? Sacma bana gore..hele hele is yerinden olmasi cok kotu.. is ve ozelin ayri kslmasi taraftariyim.. iliski bittimi tek kafa dagittigin is yerin bile bunaltir seni..birde herkes duydugunda sen rezil olacaksin. Boyle erkeklere birsey olmaz benden soylemesi

Demek ki aşık değilsin...
Ama şöyle bişey var ben eşimi ilk gördüğüm zamanlarda hiç hoşlanmamıştım hatta nefret ediyordum çok çirkin görünüyordu gözüme..
Ama o beni görür görmez çok beğenmiş..
Zaman geçtikçe onu tanıdıkça aşık oldum...
4 yıllık evliyiz hala baktıkça bakasım geliyor yanaklarını mıncıklıyorum çocuk gibi seviyorum :))))
Henüz çok yenisin senin hissettiklerinin aynısını bende hissetmiştim başlarda...
Çok mutluydum ama sevmiyordum..
Zamanla aşık oldum...
Iyikide olmuşum..

tabiki haklısınız çok düşünüyorum bunu da ama bu kadar değer gördüğüm için de bırakmak istemiyorum

mutluluklar :)
inşallah ben de deli gibi aşık olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…