- 30 Mayıs 2015
- 14.299
- 13.971
- 298
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
evet haklısınız daha önce böyle bir sorun yaşadım vallahi ben demiyorum ona çıkma etme hatta bak sürekli çıkan birisiydin dışarı çık bunalırsın diyorum yok diyor kimseyle konuşasım gelmiyor evde olup hep seninle konuşmak istiyorumKatılıyorum bu yoruma.
Evde kendini saklayan, köşeye sinen bir adamla beraberlik yerine, kendine güvenen ve kendini bilen, içkisini de, gezmesini de adaba ve edebe uygun yapan bir insanla beraber olmanız daha doğru olacak.
2 haftada değişir değişmez bu tartışılır. Ama Bu kadar çerçevelere koymak, bu kadar bölmek iyi bir durum değil. Bir yerden sonra sıkıntılara gebe kalır bu ilişki.
:) ya ısınmaya başladım aslında hep sürpriz yapıp mutlu etmeye çalışıyor sen ben yok biz varız diyor hiç ben demiyor hep biz diyorBaktıkça bakasımdan çok,baktıkça boğasım geliyor
Şaka bir yana Aşk bitiyor bir süre sonra ama senin durumunda ben olsam sürdürmem. Herşeyine bir kulp bulmuşsun
:) ya ısınmaya başladım aslında hep sürpriz yapıp mutlu etmeye çalışıyor sen ben yok biz varız diyor hiç ben demiyor hep biz diyor
daha fazlasını istemek sanırım Allah'tan belamı istemek olur en iyisi kafama çok takmayayım
bizimkinin vücudu süper Allah için spor yaptığından ama diş önemli :)))benim eşim bakılınca öyle yakışıklı biri değil ama dişleri inci gibidir
uyurken bile ona baktıkça bakasım geliyor
çünkü çok seviyorum ve aşığım
normalde göbekli herifin teki yani
benim ki de yapıyor ama garibim yemeye dayanamıyorbizimkinin vücudu süper Allah için spor yaptığından ama diş önemli :)))
çok tatlısın :)benim ki de yapıyor ama garibim yemeye dayanamıyor
bende mesela hafif etine dolgun, dişleri çarpuk çurpuk olan, çok iddialı, işveli, cilveli olmayan bir kadınım
bak onun bir göbeği varken benim bir sürü eksiğim var
aranızda bir çekim olmasaydı dikkatini çekmezdiçok tatlısın :)
temkinli ilerliyorum zaten teşekkür ederimaranızda bir çekim olmasaydı dikkatini çekmezdi
ama bence düşünmen gereken dişlerinden önce bir kaç hafta içerisinde hayat tarzı değişen bir adam
ve yaşadığı büyük travmayı ne kadar atlatabildiği
teşekkür ederim bu arada
sürekli evlilikten bahsediyor bahsetme diyorum ediyor
ablasıyla konuşturdu zorla
annesini küçükken kaybetmiş
aynı odada sobadan yanarak ölmüş
bizimki pencereden çıkıp kurtulmuş
hep kendini suçluyor
bu yüzden hiç kıyamıyorum da annesinin emaneti gibi geliyor
bilmiyorum
Aslında haklısın vicdan yaptırıyor belki bilmiyorumBu hiç sağlıklı değil. Mantık çerçevesinden ayrılmamaya bak. Evlilik hayalleri + ajitasyon ile seni manipüle etmemeli.
Seviyorum, ölüyorum, sensiz başkasıyla asla diyip, köprüyü geçince tamamen değişen çok fazla erkek var maalesef.
tabiki haklısınız çok düşünüyorum bunu da ama bu kadar değer gördüğüm için de bırakmak istemiyorumDislere dikkat etsin..inci gibi degil kimsenin disi ama optugunde icine sinmeli bence.. dis doktoru 1 saatte hallediyor bu kararma isini mis gibi oluyo agzin.. 6 ay-1 sene arasi yeniden yaptirinca guzel oluyor.. herneysede bu aliskanliklari olan herif nasil nu kadar cabuk degisir? Sacma bana gore..hele hele is yerinden olmasi cok kotu.. is ve ozelin ayri kslmasi taraftariyim.. iliski bittimi tek kafa dagittigin is yerin bile bunaltir seni..birde herkes duydugunda sen rezil olacaksin. Boyle erkeklere birsey olmaz benden soylemesi
mutluluklar :)Demek ki aşık değilsin...
Ama şöyle bişey var ben eşimi ilk gördüğüm zamanlarda hiç hoşlanmamıştım hatta nefret ediyordum çok çirkin görünüyordu gözüme..
Ama o beni görür görmez çok beğenmiş..
Zaman geçtikçe onu tanıdıkça aşık oldum...
4 yıllık evliyiz hala baktıkça bakasım geliyor yanaklarını mıncıklıyorum çocuk gibi seviyorum :))))
Henüz çok yenisin senin hissettiklerinin aynısını bende hissetmiştim başlarda...
Çok mutluydum ama sevmiyordum..
Zamanla aşık oldum...
Iyikide olmuşum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?