- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
Merhabalar kızlar içimde göğsümün ortasında öyle bir ağırlık sıkıntı var ki kurtulamıyorum..Derdimi sizlerle paylaşayım dedim uyku tutmuyor ..Ben geçen sene ünv mezun oldum.Fen fakültesinden..Bir sene formasyon aldım...Kpss girdim çok iyi hazırlanamamıştım..pekte iyi geçmedi..İş başvuruları yaptım..Ve bir yerden iş görüşmesine çağırdılarçok sevindim.Telefonda bile çok heyecanlandı.Güzelce hazırlandım.Gayet şık biçimde hazırdım.Dualarımı ettim evden çıktım.İlk iş görüşmemdi .Acemelik..ben sadece şartları konuşup başlayacağımı düşündüm.Mulakatmış ..hazırlıksız yakalandım..Sorular soruldu..acemi bir şekilde cavap verdim elimden geldiğince en mantıklı şekilde..güzel geçmiş gibiydi..Çalışacağım birim yer bile belliydi.Çok umutluydum.Beklediğim bir şirketti çok çalışmak istediğim bir yerdi Ama olumsuz deyince çok kötü oldum.Tamam ilk kez belki ama herşey güzel gitti.Çok beklediğim bir yer olunca da ve alanımda da az iş bulabildiğim için çok kötü oldu.Ne yapacağımı bilemiyorum.Çok boşluktayım bu süreci nasıl atlatıcağım.İş yok eş adayı yok.Ark bir kaçı dilediklerimi işteler Allah mutlu etsin hepsini ..Yapayalnzı kaldım..bu süreç nasıl geçicek
( kızlar konuyu buraya açtım ama kendi ailesi ile ksımını kendisiyle ilgili sorunlar anladım.Konuyu da başka nereye açacağımı bulamadım kusura bakmayın

Son düzenleme: