- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Boşver kuzum kim naparsa yapsın.Mutlu yıllar bu arada arkadaşlar
Kocadan hiç konuşmak istemiyorum desem alinmazsin degilmiBoşver kuzum kim naparsa yapsın.
Sen nasılsın kurtulabildin mi kocandan.
Miniğin nasıl iyidir InşAllah.
Mutlu yıllar herşey gönlünce olsun.❤
Alınmam canim InşAllah tez vakitte kurtulursun ve yüzün güler...Kocadan hiç konuşmak istemiyorum desem alinmazsin degilmi.sadece sana şunu söyleyim kurtulmadim... Oğlum çok iyi çok şükür o bana yeter sabahtandir böyle paylaşımlara denk geliyorum açıkçası biraz sinirlerim bozuldu :)
Bı söz vardır ( cahille hiç gitme münakaşaya ya sinirini ziplatir tavana yada yazık olur adamına ) çok severim bu sözü .ondan hiç içimden yazmak bile gelmiyor biliyorum çünkü daha çok sinirlenicemHiç çekinmeden mesaj atarım valla vardiyeli Müslüman mısın hayırdır diye sonrada def ederim hiç sevmediğim insan tipleri
Ama ben karismadimki kendi kendime sinir olmakla kaldim. Buraya içimi dokeyim dedimKonu başlığı aslında konuyu çürütüyor
Siz öyle düşünürsünüz başkası başka düşünür
Boşverin siz de karışmayın
Amin canım çok teşekkür ederimAlınmam canim InşAllah tez vakitte kurtulursun ve yüzün güler...
E bahsettikleriniz de kutlayanlara engel olmamışAma ben karismadimki kendi kendime sinir olmakla kaldim. Buraya içimi dokeyim dedim
Şimdi buraya fotoyu atmak isterdim ama bosverelim.fikri zikri belli degilki net insanları seviyorum .ya siyahsin ya beyaz degilmi .bı paylastigi diğerini tutmuyor .ben rahatsız oldum acikcasiE bahsettikleriniz de kutlayanlara engel olmamış
Fikrini belirtmiş gibi düşünün
Amaan boşverin benceŞimdi buraya fotoyu atmak isterdim ama bosverelim.fikri zikri belli degilki net insanları seviyorum .ya siyahsin ya beyaz degilmi .bı paylastigi diğerini tutmuyor .ben rahatsız oldum acikcasi
İşte bu yani saygı duymak hepsi bu.rengini belli etmek. bende muslamanim .ama sabah yilbasi kutlamak günah diyip akşamda 2020 kursunluyoruz ve yahut yeni yıla böyle girdim işte diye foto atmaları bana ters geldiYapmamız gereken sadece saygı duymak aslında çok basit. Ama çoğu insan bunu bile yapamıyor.
Farklı dîne,farklı inanca, farklı görüşe ,düşünceye saygı duymak.
Ben elhamdüllah müslümanım. Noelde, yılbaşıda kutlamıyorum. Mum üflemek benim inancımda olmadığı için üflemiyorum vs.
Ama her dinden her düşünceden insana saygı duyuyorum.
O paylaşımdan sonra sona aldım zatenEn son dert edeceğim şey kim ne paylaşmış niye paylaşmışüstüme alınmam olur biter He görmek mi istemiyorum silemiyor muyum sona al seçeceği var hiç bişey görmüyorsun
Boşverın :):)Selam hanimlar biraz canım sıkkın açıkçası ikiyüzlü samimiyetsiz fitne fucur insanlardan nefret ediyorum .wp durumları yılbasina karşı insanlarla dolu .sabah gördüm bunu tabi gece 12 den sonrada 2020 kursunluyoruz diye bı foto atmış bi akraba .hayır neden insanlar böyle neden ne istediklerini bilmiyorlar.isteyen kutlar istemeyen şutlar .şimdi belki sana ne oluyor diyiceksiniz .gerçekten tahammül edemiyorum .uğraşmakta gelmiyor içimden böyleleriyle ama bı yandanda sinir oluyorum .herkesin hayatına kimse karisamaz arkadas . Madem karışıyon diğer paylaştığını unutma 12 den sonra yılbaşı kutlamasına dair foto atma degilmi ? Tamam abi en çok dinine düşkün olanda sensin.duskun olduğunla kal saçmalama yahuayyy nasıl insanlar var ben anlamiyorim
Ben demiyorum ki neden yılbaşına karşı veya değil bu beni ilgilendirmez :) mesala siz sabah durumda yılbaşı günah diyip gece 12 den sonra yılbaşı kutlar gibi durum paylasmazsiniz degilmi ? Bı insanin rengi belli olmalı .mesala sabahki durumdan hiç rahatsız olmadım ama gece gördüğüm durum beni bı sokladi :) ben ikili insanları sevmiyorum bu beni rahatsız ediyor .kendi capimda sinirlendim ve buraya yazdım .o kişiyi de sona aldimBu konuda şöyle düşünüyorum. Ben yılbaşı kutlamam mesela sosyal medyada bir sürü tanıdığımın yılbaşı kutlarken fotoları var paylaşımlarını görüyorum bu beni rahatsız etmiyor herkesin kendi hayatı diyorum. Ama ben neden yılbaşı kutlamadığımı ya da kutlanmaması gerektiğini belirten bir şey paylaştığımda birileri rahatsız oluyor ya da bana özelden "yılbaşı kutalamakta sakınca yok ki cınım" anlamına gelen mesajlar atıyorlar. İyi de ben kimsenin profiline salça olmuyorum. Özgürlük ve hoşgörü olacaksa karşılıklı olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?