- 3 Eylül 2018
- 9.113
- 48.487
- 548
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Anlıyorum sadece demek istediğim herkesin kendi hayatı ve kendi kişisel profilinde istediği (açık açık suç teşkil edecek şeyler olmadıkça) şeyi paylaşma özgürlüğü olduğunu düşünüyorum. Sabah başka akşam başka olması bana da garip gelir ama gelip konu açacak kadar üstünde durmam. Tabi ki bu benim şahsi fikrim.Ben demiyorum ki neden yılbaşına karşı veya değil bu beni ilgilendirmez :) mesala siz sabah durumda yılbaşı günah diyip gece 12 den sonra yılbaşı kutlar gibi durum paylasmazsiniz degilmi ? Bı insanin rengi belli olmalı .mesala sabahki durumdan hiç rahatsız olmadım ama gece gördüğüm durum beni bı sokladi :) ben ikili insanları sevmiyorum bu beni rahatsız ediyor .kendi capimda sinirlendim ve buraya yazdım .o kişiyi de sona aldim
Bu durumda siz de karışmış oluyosunuz. Siz kutlama resimleri atınca herkesin hayatına kimse karışamaz oluyo da başkaları kutlamaya karşı olduğunu atınca niye aayy tamam en dindar sensin diye saçma sapan bi tepki veriyosunuz. Kimse size karışmamış, kendi ozel sayfasında kendi fikrini veya yaptığı eylemi paylaşmış size ne? Size mesaj atıp bi şey demediğine göre ne paylaşacağını size soracak değil insanlar. Diyelim ki tutarsız davranmış da yarım saat sonra da kutlama paylaşmış. Onun da sizi bağlayan bi tarafı yok. Bu kadar tahammülsüzseniz silersiniz, görüşmezsiniz. Kendinizin de ifade ettiği gibi herkesin hayatına kimse karışamaz. Bi tek size işlemiyo bu kural. Ben de anlamıyorum nasıl insanlar var, herkes istediğini yapar kimse karışamaz diyip ayy nasıl yilbaşı kutlamayan insanlar foto atabilir tahammül edemiyorum diye gelip buraya konu açan birini hele hiç anlamıyorum.Selam hanimlar biraz canım sıkkın açıkçası ikiyüzlü samimiyetsiz fitne fucur insanlardan nefret ediyorum .wp durumları yılbasina karşı insanlarla dolu .sabah gördüm bunu tabi gece 12 den sonrada 2020 kursunluyoruz diye bı foto atmış bi akraba .hayır neden insanlar böyle neden ne istediklerini bilmiyorlar.isteyen kutlar istemeyen şutlar .şimdi belki sana ne oluyor diyiceksiniz .gerçekten tahammül edemiyorum .uğraşmakta gelmiyor içimden böyleleriyle ama bı yandanda sinir oluyorum .herkesin hayatına kimse karisamaz arkadas . Madem karışıyon diğer paylaştığını unutma 12 den sonra yılbaşı kutlamasına dair foto atma degilmi ? Tamam abi en çok dinine düşkün olanda sensin.duskun olduğunla kal saçmalama yahuayyy nasıl insanlar var ben anlamiyorim
Bu konuda şöyle düşünüyorum. Ben yılbaşı kutlamam mesela sosyal medyada bir sürü tanıdığımın yılbaşı kutlarken fotoları var paylaşımlarını görüyorum bu beni rahatsız etmiyor herkesin kendi hayatı diyorum. Ama ben neden yılbaşı kutlamadığımı ya da kutlanmaması gerektiğini belirten bir şey paylaştığımda birileri rahatsız oluyor ya da bana özelden "yılbaşı kutalamakta sakınca yok ki cınım" anlamına gelen mesajlar atıyorlar. İyi de ben kimsenin profiline salça olmuyorum. Özgürlük ve hoşgörü olacaksa karşılıklı olmalı.
İnsan yaptığı şeyden eminse kimsenin paylaşımında bir ima aramaz bana göre.Çünkü o sadece kutluyor, kutlanmalıdır, kutlamayalar da sen de kutla demiyor
Ama ben kutlamıyorum ya da kutlanmamalıdır şeklindeki paylaşım kutlayanlara sen hatalısın hissi uyandırıyor
Örneğin hiç paylaşım yapmadım, bu yılbaşını kutlayıp kutlamadığımın bilinmemesinin sağlar ama kutlamadım diye paylaşım yapmak mesaj içerir
Çünkü o sadece kutluyor, kutlanmalıdır, kutlamayalar da sen de kutla demiyor
Ama ben kutlamıyorum ya da kutlanmamalıdır şeklindeki paylaşım kutlayanlara sen hatalısın hissi uyandırıyor
Örneğin hiç paylaşım yapmadım, bu yılbaşını kutlayıp kutlamadığımın bilinmemesinin sağlar ama kutlamadım diye paylaşım yapmak mesaj içerir
Neden bu kadar rahatsız olduğunuz insanlar rehberinizde kayıtlı?Selam hanimlar biraz canım sıkkın açıkçası ikiyüzlü samimiyetsiz fitne fucur insanlardan nefret ediyorum .wp durumları yılbasina karşı insanlarla dolu .sabah gördüm bunu tabi gece 12 den sonrada 2020 kursunluyoruz diye bı foto atmış bi akraba .hayır neden insanlar böyle neden ne istediklerini bilmiyorlar.isteyen kutlar istemeyen şutlar .şimdi belki sana ne oluyor diyiceksiniz .gerçekten tahammül edemiyorum .uğraşmakta gelmiyor içimden böyleleriyle ama bı yandanda sinir oluyorum .herkesin hayatına kimse karisamaz arkadas . Madem karışıyon diğer paylaştığını unutma 12 den sonra yılbaşı kutlamasına dair foto atma degilmi ? Tamam abi en çok dinine düşkün olanda sensin.duskun olduğunla kal saçmalama yahuayyy nasıl insanlar var ben anlamiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?