Herkesin kısmeti açılmış maşallah

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
Etrafımdaki herkesin ciddi ilişkisi vs var. Eski sevgililerime bakayım dedim bi tanesi boşta değil. Benim de aksine kısmetim kapandı. Yani instagramdan bile yazan yok öylesine. Eskiden herkes yürürdü ederdi. Birden noldu. Yani ahımı alıp beni üzen insanlar bile mutlu anlamıyorum

Ben size bir sey soyliyim mi bilmem kim nasil mutlu, bilmem kimin bilmem neyi var benim neden yok diyen kimsenin ben mutlu oldugunu gormedim. Once dusunce yapinizi degistirin. Ilginctir boyle insanlar da hep iyi niyetliyim der kesin siz de hep iyi niyetinizden kaybediyorsunuzdur.

Zaman zaman olur öyle. Millete neden bakıp kıyas yapıyorsun ki, Allah o ilişkileri senden alıp onlara mı veriyor? Ayrıca günümüzde sevgili bulmak çok kolay. İlişki yaşamak isteyene ilişki çok ama aşk yaşamak isteyen öyle her zaman, her önüne gelenle yaşayamaz.

Birini bulmak değil birbirini bulmaktır önemli olan. Yoksa "biri" çoook var.

Ayrıca sosyal medyanın inandırıcılık büyüsüne kapılmayın orada herkes mutlu, herkesin ilişkisi mükemmel. Daha geçen hafta beraber olduğum, sabaha kadar rakı içip dertleştiğim arkadaşımla ana konumuz, ayrıldığımız sevgililerimizle alakalı güven sorunumuzdu. Kendisi bana eski sevgilisi ile alakalı bir sürü olumsuz detay verip bundan sonra kendi yoluna bakmak istediğini söylemişti. Cumartesi bi gördüm hikayelerde, beraber bir yerlere gitmişler. Görsen, en mutlu bunlar dersin.

Benim de böyle bir arkadaşım vardı. Sadece ilişki ya da evlilik de değil ev alanlara, araba değiştirenlere, çocuk sahibi olanlara, işinde yükselenlere böyle yaklaşırdı. İnsan geçirdiği ameliyatı bile başkalarıyla kıyaslar mı?

Sevgili konu sahibi bu gerçekten doğru bir bakış açısı değil. Sizi de iyi niyetten uzaklaştırır. Bırakın kendinizi başkalarıyla kıyaslamayı.

Herkes mutlu olsun kimsenin mutluluğunda gözüm yok sadece eski sevgililerimin bana yaşattığı şeylerden sonra hepsini mutlu görmek üzüyor beni. Anlatabildim mi

Herkes mutlu olsun kimsenin mutluluğunda gözüm yok sadece eski sevgililerimin bana yaşattığı şeylerden sonra hepsini mutlu görmek üzüyor beni. Anlatabildim mi
Eski sevgililerini neden takip ediyorsun, motivasyonun ne? Bence senin işin gücün yok, bunlar hep boşluktan.

Hayır sadece zamanında beni çok üzüp şu an hepsinin benden mutlu olması olay
İşte o işler öyle olmuyor ki. Zamanında bana bunları yaptı şimdi sevgilisi var mutlu diye düşünme. Belkide onlarında uğraştığı çok başka dertleri var hayatlarında? Mutluluk bir tek sevgiliyle olmuyor ki. Ya da belkide sende onları üzmüşsündür. Sen boşver onları kendi yoluna bak.

Yaşım 24 ve hayatımda kimse yok. Tüm yaşıtlarımın ciddi ilişkisi var ya da evli. İnsan bi süreden sonra artık hayatında gerçekten birini istiyor

Hayır sadece zamanında beni çok üzüp şu an hepsinin benden mutlu olması olay
Böyle düşünerek akışı, enerjiyi engelliyorsun. Kendi umudunu baltalama boş yere. Ben de birine çok takılmıştım, bana neler yaşattı hakkım helal değil, mutsuz olsun falan diye çok istedim, çok diledim. Ne mutsuz olması, adam eski sevgilisine geri dönüp bir de kendi işini kurdu şimdi daha çok para kazanıyor, hayalini gerçekleştirdi son sevgilim bana o kişiden daha fazla zarar verdi mesela. Ama hiiiç artık mutsuz olsun gibi dileklerim olmuyor. Zaten hayatı kötü gidiyor onun ama bir anda iyiye de gidebilir. Ne diyim yani şimdi, içine düştüğün çukurdan hiçbir zaman kurtulmasın falan mı diyeyim? Bana borcu vardı ufak bi miktar, geçen mesaj attı ödemek için. Gerek yok dedim bi de üstüne helal de ettim. İşin gücün rast gitsin dedim noktaladım yazışmayı. Ben bu insanı benden göndermezsem kafam sürekli takılacak. Işi gücü bırakıp mutlu mutsuz kontrolü mü yapıcam? Boşveeer. Kendin için hayırlısını iste, onu da kimden isteyeceğini biliyorsun zaten.

Ben sizin ne demek istediginizi anladim ama siz benim ne demek istedigimi anlamadiniz. Baskalarini birakin kendinize ve kendi hayatiniza odaklanin. Hepsini mutlu gormek beni uzuyor demissiniz bu normal bir bakis acisi degil. Insanlar anlasamaz ve yollarini ayirir sizin de boyle olmus bu yolda artik onlar yok. Bu insanlar mutsuz olursa kendinizi daha iyi hissedecekseniz sıkıntı buyuk.

İlişki kuracağın birilerini yanlış yerlerde arıyor olabilir misin? İnstagram, eski sevgililer bir seçenek değildir.

Haklısınız en iyisi allaha havale etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…