‘Herkesin kullandığı’

BradshawSade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
652
1.802
33
Günaydın kızlar.
1 yıldır süregelen ayril baris ilişkim vardi üç gün öncesine kadar yazlık yerdeyız. Kışında idare ettik uzak sekildeydi. Yıne ayrıl barıs ama hep kendı ayrılıyor sonra kendi yalvarıp dönüyor. Cok kaprisli tripleri bitmedi hiç. Defalarca kırıcı cok ağır ileri gittiği oldu ama hep cocukluguna verdim aramızda 3 yaş var ben büyüğüm. Şimdi işi değişti devlet memuru oldu. Başkası yapsa kınayacağım şeyleri yaşıyorum. Sanal kumarı ayrı arada bi içtiği maddesi ayrı. İşinde gücünde olması sakin olması delirsede bazen beni tuttu. Bu arada her ayrılınca bısurude kız ekliyor tabi ben cıldırıyım dıye. Yani neyse şimdi bir aydır yan yanayız her gun birlikteyiz her gun evlenme teklifi ediyor. Bende kumarı birak paran olsun gibisinden konusurken düğün paralı falan dedim. Cok şey ıstıyosun dedi düğüne neyse kavga ettik baya ben ağır konustum keske eski sevgılımle evlenseydım falandı fılandı. Ama en sonunda döndü dediki ‘herkesin kullandığına bide düğün mü yapicam’ bu laf cok ağrıma gitti cıktım evden. Bitmesi gerektiğini biliyorum ama kopamıyorum sanki ona karşı ıcımde kıyamadıgım bişey var cok aşık değilim ama bu kıyamam duygusu hiç geçmedi. Diğer ılıskılerımde böyle değildim bı baskasına cok asıktım ama böyle olmadi. Diyeceğim o ki değişmesini bekledikce geriye gidiyor.

daha ne ağır kelimeler söylemiş , yutmuşsunuz.
bunu da yutarsiniz
herkes kendine reva gördüğünü yaşıyor.
ilk hakaret kesinlikle onun şerefsizligi. ama geriye kalanlari kendiniz duymak istemissiniz.
bir de adam her b.kuyla onu kabul eden, onu seven bir kadin bulmus. muhtemelen siz ayrildaniz kendine saygi duymayan iki sevgi kırıntısı icin benzer seylere katlanacak tonla kadin var ulkede. boyleyken bile kabul edilirken neden degissin ki?

Size kısaca Mal (eşya vb.) Demiş. Hemde ortak kullanım malı olarak görmüş daha ne kadar aşağılanabilirsiniz? Eve bir tv alınca kutlama yapmıyoruz ya, siz de tv gibisiniz onun için ve kumanda elinde.

Hemcinsiniz olarak bir kadına bunun denmesi benim bile ağırıma gitti. Kendinizin kıymeti yoksa sizi yetiştiren ana ve baba bunu duysa ne hisseder? Çocuğuma erkek olduğu halde bunu diyecek birini ortadan yararım.

Azcık kendinize saygınız varsa diğer şeyleri geçtim adam zaten çöp, sırf şu cümle için önce onu itin poposuna sokar sonra kıçına tekmeyi atardım. Sizinkisi sevmek, aşık olmak değil. Gerçek aşk ve sevgi önce kendini seven bireylere mahsus ve buna göre davranır.

Böyle bir adamı kendiniz nasıl yakıştırırsınız ? Herkesin kullandığı ne anlama geliyor biliyorsunuz değil mi ? Kıyamam dediğiniz kişi sizi parçalara ayırmış resmen. Kendinize büyük bir iyilik yapıp bu adamdan kurtulun

Daha böylesi bir adamla evlilik planların var. Saygı yok namusna iftira atmış hele ki birde madde kullanıyor. Kavgalar ediliri barışılır okey ama namusuna iftira kumar vs. Daha ileri gider gidecek. Nasıl sen bu adamın evine karısı olacak gideceksin şimdiden dil uzatmış sana bu hep devam eder. Takıntılısın belli ki kafanı başka şeylerle meşgul edersen ona olan konulma istağin ve arzun gider.

Kopamiyorsan devam et hakaretlerini yutmaya, soda iç gazını alır, devam edersiniz böyle saygisizca, konu acmana gerek yokmuş.

Defalarca kırıcı cok ağır ileri gittiği oldu ama hep cocukluguna verdim
Annesi yok mu bu çocuğun? Tutun elinden götürün, terbiye versin, oturup kalkmayı konuşmayı öğretsin yazık daha küçükmüş. Şaka gibi ya! Kadınların erkek - ilişki seviyesi daha ne kadar dibi görecek, yuh. Son 1 haftada açılan konulara bak. Çöp poşeti kadar değer görmeyen kadınlar seviyorum aşığım özünde çok iyi diye diye içimizi karartıyor.

Sizin yok mu ananız babanız? Bari onlar size sahip çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…