‘Herkesin kullandığı’

Bunu kendinize niye yapıyorsunuz?Adam hayatınızın içine sıçıp bırakacak, hâlâ annelik yapma derdindesiniz.Bu kadar kötü olaylar iyi şeyle sonuçlanmaz.....

Son zamanlarda konuları okudukça cidden hayret ediyorum. Size böyle saygısız, rezilce davranan kişileri nasıl hayatınızda tutabiliyorsunuz? Kendinize bunu mu yakıştırıyorsunuz? Bu kadar mı yalnızlıktan, evlenememekten korkuyorsunuz ya… Hiç mi özsaygınız, özdeğeriniz yok. Kadınlar böyle olduktan sonra tabii erkekler prenses de olur, ruh hastası da olur. Saplantılı da olur, hakaret de eder, şiddet de uygular. Nasılsa her şekilde onların kahrını çeken, her türlü onları kabul eden bir hemcinsim var. Böyle erkekleri toplumdan dışlayacağımıza bir de baş tacı yapıyorsunuz.

Bir de çocukluğuna veriyormuş. Küçülsün de cebimize girsin. Böyleleri de bir de devlet memuru, yazık…Kurumları da çürüttüler artık.

Saçma salak bir herife kıyamıyorsunuz ama kendinize kıyıyorsunuz. O salak herif sizden daha mı kıymetli ve değerli? Adamda olmaması gereken her şey var ama "ben ona kıyamıyorum" :)
Adam olgun biri değil çocuk belli ki de sizinde ondan kalır yanınız yok. 18 yaşındaki ergenler gibisiniz ne evliliği?!

Merhaba.

Bence terapi görmelisin. Olmadı chatgpt ile dertleş ve gerçekleri her gün kendine tekrar et. Saçma bir ilişkin var. Zamanını heba ediyorsun. Aslında bana kızmasan sana tam dayaklıksın falan derdim ama kızarsın diye demiyorum. Kendi kardeşim bu durumda bir ilişki yaşasa ona geri zekalı bir salak olduğunu haykırırdım ama sen benim kardeşim olmadığın için sana salak demeye hakkım yok.

İnsanlar yıllarca evli kaldığı adamdan boşanıyor. Sen 1senedir sevgili olduğundamı ayrılamıcaksın allah aşkına. Ayrıl geç hayatını yaşa.

Tamam birbirimizi zorbalamayalım destekleyip akıl verelim de bu nedir yahu??! Yok kıyamam yok kopamam insanlara size nasıl davranacağını siz öğretirsiniz hanımefendi sizin sınırlarınız ve müsamahalarınız öğretir hadi ilk ayılığı yaptı diyelim neden kapının önüne koymadınız? Azıcık mantığınızı kullanın ya Ülkede bu kadar akılsız kadın karaktersiz erkek varken bu bdvlerden daha çok okurum gibi geliyor. Beğenmedim sıradaki...

Ailesi zaten olsa bu yaşa kadar terbiye ederlerdi dağ ayısını. Anne babası bile uğraşmıyordur artık böyleleri ile. Ama elin kızı nasıl da pohpohluyor, kendinden veriyor, her şeyi sineye çekiyor. Anlamak mümkün değil.

Sanal kumarı ayrı arada bi içtiği maddesi ayrı
‘herkesin kullandığına bide düğün mü yapicam’
Bu lafı edene acımıyorum inşallah bir kadına bunu demesinin bedelini hayatı boyunca düzlüğe çıkamadan öder o kumar başına bela olur Ama seninde aklını başına alman lazım artık. Adam ben yobazım diye bağırıyor, ilişkiniz ayrıl barış neden hala bu herifi şutlamıyorsun?

valla bitmeli yoksa çok acı bıtecek sonucunda bır bok olmaz o adamdan cidden at çöpe

Oha çüşş diyemediniz mi yaa herkesin kullandığı ne demek? hayatımda böyle bir şey duymadım.
Umarım o size kıymadan siz ona kıyabilirsiniz. Nutkum tutuldu benim. Her gün daha çok şaşıyorum burada.

Ay okurken utandim siz yasarken utanmamissiniz belli ki . Evet sizi cildirtmak icin ara verdiğinizde kizlari ekliyo Gercekten kendinizi adamin umrunda olduğunuzu düşünmeniz beni üzdü.Defalarca aldatilmissiniz. Bi de soyledigi söz o rezili mahkemeye verirdim tekmeyi de oyle bir basardim ki. Burda insanlar 3 cocukluyken bosaniyolar siz boyle capsiz ayyas rezil birini
Terk edemiyosunuz. Onur gurur kavramlari nedir ne degildir açın okuyun bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…