- 30 Ekim 2023
- 158
- 273
- 23
- 29
- Konu Sahibi BradshawSade
-
Bu adamın burcu oğlak mı?Günaydın kızlar.
1 yıldır süregelen ayril baris ilişkim vardi üç gün öncesine kadar yazlık yerdeyız. Kışında idare ettik uzak sekildeydi. Yıne ayrıl barıs ama hep kendı ayrılıyor sonra kendi yalvarıp dönüyor. Cok kaprisli tripleri bitmedi hiç. Defalarca kırıcı cok ağır ileri gittiği oldu ama hep cocukluguna verdim aramızda 3 yaş var ben büyüğüm. Şimdi işi değişti devlet memuru oldu. Başkası yapsa kınayacağım şeyleri yaşıyorum. Sanal kumarı ayrı arada bi içtiği maddesi ayrı. İşinde gücünde olması sakin olması delirsede bazen beni tuttu. Bu arada her ayrılınca bısurude kız ekliyor tabi ben cıldırıyım dıye. Yani neyse şimdi bir aydır yan yanayız her gun birlikteyiz her gun evlenme teklifi ediyor. Bende kumarı birak paran olsun gibisinden konusurken düğün paralı falan dedim. Cok şey ıstıyosun dedi düğüneneyse kavga ettik baya ben ağır konustum keske eski sevgılımle evlenseydım falandı fılandı. Ama en sonunda döndü dediki ‘herkesin kullandığına bide düğün mü yapicam’ bu laf cok ağrıma gitti cıktım evden. Bitmesi gerektiğini biliyorum ama kopamıyorum sanki ona karşı ıcımde kıyamadıgım bişey var cok aşık değilim ama bu kıyamam duygusu hiç geçmedi. Diğer ılıskılerımde böyle değildim bı baskasına cok asıktım ama böyle olmadi. Diyeceğim o ki değişmesini bekledikce geriye gidiyor.
Sence sorun sadece herkesin kullandığı demesi mi? Eşimin eski arkadaşlarından birisinde yasaklı maddeye denk geldik. İlk defa bu kadar yakınımızdan birisinde şahit oldum. Adam annesini, karısını, kucağındaki kundaklı bebeği dövmüştü. Millet bu madde altında anne babasını öldürüp doğruyor siz hala ayrıl barış, yok değişir mi, yok devlet memuru, yok kumar falan. Daha büyük sorunlarla ilgilenin benceGünaydın kızlar.
1 yıldır süregelen ayril baris ilişkim vardi üç gün öncesine kadar yazlık yerdeyız. Kışında idare ettik uzak sekildeydi. Yıne ayrıl barıs ama hep kendı ayrılıyor sonra kendi yalvarıp dönüyor. Cok kaprisli tripleri bitmedi hiç. Defalarca kırıcı cok ağır ileri gittiği oldu ama hep cocukluguna verdim aramızda 3 yaş var ben büyüğüm. Şimdi işi değişti devlet memuru oldu. Başkası yapsa kınayacağım şeyleri yaşıyorum. Sanal kumarı ayrı arada bi içtiği maddesi ayrı. İşinde gücünde olması sakin olması delirsede bazen beni tuttu. Bu arada her ayrılınca bısurude kız ekliyor tabi ben cıldırıyım dıye. Yani neyse şimdi bir aydır yan yanayız her gun birlikteyiz her gun evlenme teklifi ediyor. Bende kumarı birak paran olsun gibisinden konusurken düğün paralı falan dedim. Cok şey ıstıyosun dedi düğüneneyse kavga ettik baya ben ağır konustum keske eski sevgılımle evlenseydım falandı fılandı. Ama en sonunda döndü dediki ‘herkesin kullandığına bide düğün mü yapicam’ bu laf cok ağrıma gitti cıktım evden. Bitmesi gerektiğini biliyorum ama kopamıyorum sanki ona karşı ıcımde kıyamadıgım bişey var cok aşık değilim ama bu kıyamam duygusu hiç geçmedi. Diğer ılıskılerımde böyle değildim bı baskasına cok asıktım ama böyle olmadi. Diyeceğim o ki değişmesini bekledikce geriye gidiyor.
Afferim böyle devam.Günaydın kızlar.
Moleküler biyoloğum zaten ben yüksek lisans yapiyorumNeye emek harcarsan en çok onu seversin.
-Meslek sahibi olmak için emek harca.
O zamana kadar başkalarına emek harcadıkça en çok başkalarını seveceksin.
YengeçBu adamın burcu oğlak mı?
Sanal kumarı ayrı arada bi içtiği maddesi ayrı.
Sonra haberlerde akibetlerine üzülüyoruz. Göz göre, freni patlamış kamyon gibi ateşin içine dalıyorlar.Annesi yok mu bu çocuğun? Tutun elinden götürün, terbiye versin, oturup kalkmayı konuşmayı öğretsin yazık daha küçükmüş. Şaka gibi ya! Kadınların erkek - ilişki seviyesi daha ne kadar dibi görecek, yuh. Son 1 haftada açılan konulara bak. Çöp poşeti kadar değer görmeyen kadınlar seviyorum aşığım özünde çok iyi diye diye içimizi karartıyor.
Sizin yok mu ananız babanız? Bari onlar size sahip çıksın.
Kimse değişmez o nedenle yolunuza bakmalısınız.Günaydın kızlar.
Maalesef çoğu kadın bir dolu saygısızlığı görmezden geliyor, işaretlerin hiçbirini görmüyor bile bile ateşlere gidiyor. Sırf hayatlarında biri olsun evleneyim diye…Eski eşimle boşanma aşamasındayım. Beni ilk kırıp döktüğü laf daha balayinda iken ' biz birbirimize uygun değilmişiz' idi. Sonra ' kafan basmıyor mu, seni arzulamıyorum ama başka kadınları arzuluyorum, sende annelik vasfı yok, annesine benimle ilgili ' ondan nah çocuk sahibi olurum..' vs diye hakaretlerle devam etti.
Hiç düzelmedi çok ağır laflar işittim. Şimdiki aklım olsa o ilk lafı duyduğumda tekmeyi basardım. Onu öyle bir boşardım ki aklını alırdım yapmadım çok ama çok pişmanım. Kendimi hiç affetmiyorum. Kendimi affedemiyorum. Eski eşimden çok kendime kızgınım. Öyle bir kızgınlık ki geçmiyor.
İleride olay onunla değil kendinizle ilgili olacak. Kendinizi affedemeyeceksiniz benim gibi. Hep keşke daha önce vurup kapıyı çıksaydım diyeceksiniz. Size tavsiyem asla asla asla ama asla geri dönmeyin. Dünyada tek o kalsa bile geri dönmeyin. Çünkü size saygısı yok.
Bir erkeğin size saygısı yok ise onsuz ölecek olsanız da ilişkide kalmayın. O kadar diyorum. Önemli olan size ne olursa olsun saygılı davranacak birini bulmak. Ben ne laflar işittim bir gün hakaret etmedim çünkü ben karşımdakine yani eski eşime değer veriyordum. Ben o saygı sınırını hiç bozmadım. Ama çekip gitmeliydim, sırf yanlış algı verdiğim için beni ezik sandı. Çekişmeli dava açtı. Şimdi hakkımı savunuyorum ama evlilikte de hakkımı savunmaliydim. Şimdi ona kim ezik kim değil göstereceğim ama evlilikte onun saygısızlıklarına tepki göstermediğime öyle pişmanım ki.
Siz siz olun bulunmaz hint kumaşı olsa bile bir adam size saygı duymuyorsa hayatınızdan def edin. Bir iliski niye var? Sevgi, güven, saygı, aidiyet hissi için var. Bunlar yoksa bir ilişkinin ne anlami var ki? Önemli olan size ömür boyu saygı duyacak birini bulmak..
Kendinizi sevip, kendinize saygı duyuyorsanız hemen hayatınızdan o kişiyi def edersiniz. Yoksa ileride benim gibi kendinize kızgınlığınız geçsin diye dünyanın terapisini almak zorunda kalacaksınız. Hayattaki en önemli ilişki, kendinle kurduğun ilişkidir. Bunu çok geç yaşta öğrendim. Keşke bunu daha önce öğrenebilseydim. Hak etmeyecek birine yıllarımı vermemiş olurdum.
Geç olsun güç olmasın. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Size o lafları söyleyen çok daha beterini işitecek merak etmeyin. Benim eski eşimde çok beter hakaretler işitecek daha onun sınaması başlamadı. Etme bulma dünyası..Siz de akıllandınız bir daha isteseniz de eski siz olamayacaksınız. Öyle sınırlarınız olacak ki en ufak bir saygısızlıkta resti çekeceksiniz. Ben şu an öyleyim. İleride hayatıma gelecek kişi en ufak bir saygısızlığın s harfini yapsın hemen resti çekerim, hiç acımam. Kimseye fazla tahammül artık yok. Çünkü saygısızlık tolere edilemez. Hayatımın en pahalı dersini aldım. Bu dersi zamanımla ödüyorum. O yüzden bu konudaki dersi alın o kişiyi hayatınızdan def edin ve kendinizle ilişkinizi düzeltin. Yapabilirsiniz. En önemli ilişki kendinizle ilişkiniz bunu sakın unutmayın.
Kesinlikle, saygısızlık asla hafife alınmamalı. İlk saygısızlık olduğu an anlamalısın ki bunun devamı gelecek. Bende istesem eski eşime hakaret edebilirdim. Dilin kemiği yok ki. Hep kendimi tuttum. Ona ne olursa olsun insan olarak saygı duydum. Ama karşındaki sana saygı duymuyorsa hayatında def et gitsin..Maalesef çoğu kadın bir dolu saygısızlığı görmezden geliyor, işaretlerin hiçbirini görmüyor bile bile ateşlere gidiyor. Sırf hayatlarında biri olsun evleneyim diye…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?