• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin mi böyle

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
Kızlar Merhaba eşimin kardesiyle aramızda gorunurde bi sorun yok ama abisine aşırı düşkün ve biz bi plan yapalim esimle hemen yorum yapiyor. Veya soyle yapin boyle yapin yonlendiriyor ki benden uc yas kucuk. babasına o kadar düşkün değil. Her seyini abisine yaptırmaya çalışıyor bi yere gidecek beni oraya bırak falan diyor. Sürekli abisini arıyor. Tamam abisi normal diyorum ama babasına bu kadar sormuyor. Abisini hala evlenmemis sanıyor. Eşim benim yanımda . Tüm aile evin küçük kiziymis muamelesi yapıyor o ne isterse yapılıyor falan. KV bile korkuyor kizindan. Sinirlendiginde ben varken bile çok rahat bağırıp cagirabiliyor

Beraber büyümüşler, abi kardeşten çok arkadaş olmuşlar
Baba ile kuşak farkı var neticede abiyi o yüzden tercih ediyor
Bence büyütülecek bişey yok
Eşin ara sıra 'hayır' demeyi de bilirse sorun olmaz

Benim büyük görüöcemde ilk bi yıl ben yokmusum gibi davranıyordu.
Eşinde bitiyor olay arkadaşım
Örnek verim bigün görümcem benim yanımda geldi abi kadın erkek gözlüklerinde indirim var birlikte alalım bu fiyata bu marka bidaha bulamayız dedi eşimde hangi mağaza dedi mağzanın ismini söyledi.
Eşimde döndü bana hayatım yarın gidip hem sana hem bana alalım dedi
Görümcem :KK57:
Ben:KK45:

Yani sen yüzgöz olma eşin halletsin

Beraber büyümüşler, abi kardeşten çok arkadaş olmuşlar
Baba ile kuşak farkı var neticede abiyi o yüzden tercih ediyor
Bence büyütülecek bişey yok
Eşin ara sıra 'hayır' demeyi de bilirse sorun olmaz

Tamam anlıyorum da eşime karismasina sinir oluyorum yonlendirmesine ben varken o yorum yapıyor

Tamam anlıyorum da eşime karismasina sinir oluyorum yonlendirmesine ben varken o yorum yapıyor
Ama eşin bundan memnun gibi o yüzden bişey yapamazsın
Sadece belli günler sizin planınıza sadık kalsa eşin yeter
Hep de kardeşim dememeli dengeli olmalı

Örnek verim bigün görümcem benim yanımda geldi abi kadın erkek gözlüklerinde indirim var birlikte alalım bu fiyata bu marka bidaha bulamayız dedi eşimde hangi mağaza dedi mağzanın ismini söyledi.

:KK70::KK70:ay supermis bayıldım. Benim eşimde sağolsun hemen bana döner o bişey dediğinde ne diyorsun hayatım gibisinden

Abisine nazlanmayi seviyor demekki alisir yavas yavas abisinin evlenmis olmasina

Ama eşin bundan memnun gibi o yüzden bişey yapamazsın
Sadece belli günler sizin planınıza sadık kalsa eşin yeter
Hep de kardeşim dememeli dengeli olmalı

Eşim de kiramiyor anlıyorum ama dengede tutuyor yinede. Dün bile beni istemeye geldiklerinde abim çok kararsız kalır ya falan diyor.

Eşinin cevabı çok güzel olmuş zoruna gitmiştir görümcenin ama sonuçta onlar bizle evli ve bize danışmalilar ki benim eşimde çok şükür benim düşüncelerimi önemseyip hep soruyor seviyorum onu ya

Eşinin cevabı çok güzel olmuş zoruna gitmiştir görümcenin ama sonuçta onlar bizle evli ve bize danışmalilar ki benim eşimde çok şükür benim düşüncelerimi önemseyip hep soruyor seviyorum onu ya

ergen mi esinizin kkardesi

Yani artık herkesin yeni bir yaşamı oluyor. Benim eşimde bana sorar herseyi ama aşırı düşkün isteme söz zamanlarında kV demişti x abisini kıskanır diye

Hahahaha ergen değil ama hareketler onu gösteriyor durduk yere sinirlenir falan bağırır annesine

Yani artık herkesin yeni bir yaşamı oluyor. Benim eşimde bana sorar herseyi ama aşırı düşkün isteme söz zamanlarında kV demişti x abisini kıskanır diye

Hahahaha ergen değil ama hareketler onu gösteriyor durduk yere sinirlenir falan bağırır annesine
İşte ne hikmetse görümceler kaynanalar bunu anlamıyorlar bizi görmezden geliyorlar ama hayatlarında biz varız çok şükür görümcem yok o durumları yaşamadım

Aynen oyle sanslisiniz valla bizimki bide çok bilmiş illa herseye yorumu var.
Herşeye yorum yaparlar ablamın görümcesi vardı ayy çok gıcıkti abi şunu al abi bunu al ablami kıskanmalar Allah bizi görümce ve kaynanalarin gazabından korusun

Evin en küçükleri biraz böyle oluyor maalesef.
Olgunlaşmasını bekle başka çare yok.

Bende abimle arkadas gibiyimdir berabr cok sey paylasırız arada 6 yas fark olmasina ragmen.
Abim nisanlıyken bende yadırgıyordum başta bunu kıskanclık olarak düsünmeyin.bende cok üzüldüm abim evden gidicek diye..
Arkadas gibi watsapdan yazısırız,
Herseyini bana sorar vs..
Ama benim ex gelin (attılar nisanı)
Benle arkadas gibiydi. Sevdim zamanla baya..
Sizde arkadasca yaklasın..
Zamanla oda alıscaktır bu duruma

Back
X