• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin mi böyle

Kıskanmayın, kardeş bağı çok ayrı ve çok güzel bir şey bence ve eşlikten daha önemli.

Valla evlendikten sonra herkes yerini bilmeli kisksnmiyorum ama aşırı düşkün

Herşeye yorum yaparlar ablamın görümcesi vardı ayy çok gıcıkti abi şunu al abi bunu al ablami kıskanmalar Allah bizi görümce ve kaynanalarin gazabından korusun

Ay evet amiiin. Şimdide arkadaşları gelcekmis gezdir bizi diyor

O yönlendirsin huyunu değiştiremezsin. Ama dediklerini yapma. Konuşsun dursun yani

Evin en küçükleri biraz böyle oluyor maalesef.
Olgunlaşmasını bekle başka çare yok.

Bi evlensin siz o Zaman görün görümcenizi. Evlilik derdinden fırsat bulamaz bu nazlarına

Bende abimle arkadas gibiyimdir berabr cok sey paylasırız arada 6 yas fark olmasina ragmen.
Abim nisanlıyken bende yadırgıyordum başta bunu kıskanclık olarak düsünmeyin.bende cok üzüldüm abim evden gidicek diye..
Arkadas gibi watsapdan yazısırız,
Herseyini bana sorar vs..
Ama benim ex gelin (attılar nisanı)
Benle arkadas gibiydi. Sevdim zamanla baya..
Sizde arkadasca yaklasın..
Zamanla oda alıscaktır bu duruma

bu görümceler hepmi böyle sabır diliyorum benimde var bitane ...
n

Arkadaşları gelcekmis hanimefendinin gezdir bizi diyor üç kiz gelecekmis bide kendi beni sayan yok

Cnm kendi gezdiremiyor mu ben senin yerinde olsam bırakmam eşinin işi gücü yok mu da onu ve cici arkadaşlarını gezdirsin

Cnm kendi gezdiremiyor mu ben senin yerinde olsam bırakmam eşinin işi gücü yok mu da onu ve cici arkadaşlarını gezdirsin

Eşimde bakarız dedi canım gezdirmez zaten bana sormadan yapmaz bişey. Neymiş efendim gezmek icin gidecekleri yer uzakmis ondan

Onlarda kolay gidebilecek yerleri seçseler ya aman boşver cnm eşin de net birşey dememiş sende o gün ne yap ne et bırakma görümcükde alır havasını

Merhaba arkadaşlar benimde bi derdim var yardım edin nolur.eşimle 8ay evli kaldık.her şey iyiydi.sonra hamile olduğumu öyrendim çok sevindim.eşim tutdurdu oğlum oğlum diye bense farketmez oğlan kız sağlıklı olsun yeter neyse bi süre geçti bebeyim büyüdü 6 aylık oldu.cinsiyetinin kız olduğunuz öyrendim çok sevindim yine.ama eşim surat astigmatism ses etmedim. Sonrası evde kavgalarımız başladı hiç anlamadım niye böyle yaptığını meyerse halaları akıl veriyomuş. Dolduruyolarmış bunun aklını.sonra beni bebeyim 7 aylıkken bırakıp gitdi. Şimdide boşanıcaz bundan sonra napıcam bilmiyorum çok kötüyüm her gün düşünüyorum bebeyimle naparız diye. Akıl verin bana kızla nolursunuz

Onlarda kolay gidebilecek yerleri seçseler ya aman boşver cnm eşin de net birşey dememiş sende o gün ne yap ne et bırakma görümcükde alır havasını
Öyle yapıcam canım :KK48::KK48::KK48: ay ben mi abartoyorum diyorum bazen ama sanki abisi onun özel şoförü geçende sabah yine bi yere gidecekti otobüse binemem abi götürsene dedi abisi de yolu tarif etti:KK45: abisinden araba bile istedi düşün biz nisanlyken

Merhaba arkadaşlar benimde bi derdim var yardım edin nolur.eşimle 8ay evli kaldık.her şey iyiydi.sonra hamile olduğumu öyrendim çok sevindim.eşim tutdurdu oğlum oğlum diye bense farketmez oğlan kız sağlıklı olsun yeter neyse bi süre geçti bebeyim büyüdü 6 aylık oldu.cinsiyetinin kız olduğunuz öyrendim çok sevindim yine.ama eşim surat astigmatism ses etmedim. Sonrası evde kavgalarımız başladı hiç anlamadım niye böyle yaptığını meyerse halaları akıl veriyomuş. Dolduruyolarmış bunun aklını.sonra beni bebeyim 7 aylıkken bırakıp gitdi. Şimdide boşanıcaz bundan sonra napıcam bilmiyorum çok kötüyüm her gün düşünüyorum bebeyimle naparız diye. Akıl verin bana kızla nolursunuz
Valla ne diyeceğimi şaşırdım çok üzüldüm ama eşindeymis sorun arkadasim :( o kadarda değil yani sen tek başına yapmadın ya çocuğu . Biz ne diyelim şimdi bu saatten sonra :(

Öyle yapıcam canım :KK48::KK48::KK48: ay ben mi abartoyorum diyorum bazen ama sanki abisi onun özel şoförü geçende sabah yine bi yere gidecekti otobüse binemem abi götürsene dedi abisi de yolu tarif etti:KK45: abisinden araba bile istedi düşün biz nisanlyken
Eşin iii cevaplar veriyor cnm sen yorma kendini kötü de olma gerekeni söylüyor ve yapıyor zaten sen otur seyret

Ne denilir bilmemki. Allah yardimcin olsun canim. Yenisin galiba burda. Bence bir derdim var bolumune yeni konu ac oyle daha cok arkdasimiz yardimci olucaktir. Burda hem konu sahibinin konusunu dagitmayalim hemde sen daha cok fikirlerden faydalana bilmn icin daha cok kisi gorsun.

Benim erkek arkadaşımın kız kardeşi var..Oda ilk zamanlar hep diyormuş "hep janna ablayı gezdiriyorsun beni hiç gezdirmiyorsun" yada "zaten hep onunla fotoğraf atıyorsun benle hic atmıyorsun" :D Kız kardeşlerin genel sorunu bu sanırım..İlk zamanlar kabullenemiyorlar. Yeni evliyseniz ve daha önceden süren uzun bi ilişkiniz yoksa kız kardeşiyle falan yeni tanışıyorsanız normal:KK66:

Size ve eşinizle olan ilişkinize bir saygısızlığı yoksa ben sizin durumunuzu sadece kıskançlık olarak görüyorum.
Eşler de biraz yerinde durmayı bilmeli. Adam size yeteri kadar vakit ayırıyorsa abiyle kız kardeş arasındaki ilişkiye, bir zahmet, karışmayın.

Benim erkek arkadaşımın kız kardeşi var..Oda ilk zamanlar hep diyormuş "hep janna ablayı gezdiriyorsun beni hiç gezdirmiyorsun" yada "zaten hep onunla fotoğraf atıyorsun benle hic atmıyorsun" :KK70: Kız kardeşlerin genel sorunu bu sanırım..İlk zamanlar kabullenemiyorlar. Yeni evliyseniz ve daha önceden süren uzun bi ilişkiniz yoksa kız kardeşiyle falan yeni tanışıyorsanız normal:KK66:

hadi yaaa cok fenaymıs :110: yeni evliyim. valla hemen kabullenecek gibi durmuyor:KK1:

Size ve eşinizle olan ilişkinize bir saygısızlığı yoksa ben sizin durumunuzu sadece kıskançlık olarak görüyorum.
Eşler de biraz yerinde durmayı bilmeli. Adam size yeteri kadar vakit ayırıyorsa abiyle kız kardeş arasındaki ilişkiye, bir zahmet, karışmayın.

ben yerimdeyim hanımefendi onların ilişkisinede karışmıyorum. O bize müdahale etmek istiyor abisinin evlendğini farkedemedi

Fikir beyan etmesinde ne var

Eşim her şeyi bana danışmalı dayatmasını da anlamıyorum

Yeri gelir onun bildiği konudur ona danışılır vs vs ya da o fikir söyler beğenirsen yapar beğenmezsen yapmazsın

Adamın tapusu yok bizde sadece evliyiz o kadar

Fikir beyan etmesinde ne var

Eşim her şeyi bana danışmalı dayatmasını da anlamıyorum

Yeri gelir onun bildiği konudur ona danışılır vs vs ya da o fikir söyler beğenirsen yapar beğenmezsen yapmazsın

Adamın tapusu yok bizde sadece evliyiz o kadar

hanımefendi ben sürekli olan şeyden bahsediyorum tapusuda var zaten oyle değil mi

Sankı yaramı destın arkadasım bizim boyle durumlarımız oldugunda esime anlatırım hep onda bisey yok sen yanlıs anlamışsın der ailesine hic kotu bişeyi konduramaz

Canım bence bunu güzel bi üslupla eşine söylemelisin. Sınır olduğunu belli etmeden bak canım abisisin anlıyorum ama yarın bi gün evlenince sana sormaya devam ederse eşiyle sıkıntı yaşar kardeşin. Biraz bunu belli etmelisin tamam biz çok değer veriyoruz kırılmasına istiyoruz ama yarın evlenince herkes bu kadar her istediğine tamam demeyebilir falan tarzında konusundan daha iyi olur. Diğer turlu kiskandigini sanabilir. Aradada ufak tefek bizim de artık kendi ailemei var kararları beraber vermeliyiz falan diye kaynatirsin araya :) umarım herşey iyi olur

Back
X