• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin mi böyle

Kızlar Merhaba eşimin kardesiyle aramızda gorunurde bi sorun yok ama abisine aşırı düşkün ve biz bi plan yapalim esimle hemen yorum yapiyor. Veya soyle yapin boyle yapin yonlendiriyor ki benden uc yas kucuk. babasına o kadar düşkün değil. Her seyini abisine yaptırmaya çalışıyor bi yere gidecek beni oraya bırak falan diyor. Sürekli abisini arıyor. Tamam abisi normal diyorum ama babasına bu kadar sormuyor. Abisini hala evlenmemis sanıyor. Eşim benim yanımda . Tüm aile evin küçük kiziymis muamelesi yapıyor o ne isterse yapılıyor falan. KV bile korkuyor kizindan. Sinirlendiginde ben varken bile çok rahat bağırıp cagirabiliyor

benim görümcede öyleydi gerçi simdi nisanlimla konusmuyoruz ama hâlâda oyle. benden uzaklassin diye elinden geleni yapiyor çok kiskaniyor ve tabi nisanlim denilen kiside ona uyuyor. o yaninda olunca benimle daha mesafeli cunku kardesinin kalbini kirmamak ona benimle fazla ilgilendigini gostermemek icin elinden geleni yapiyor bende bi cozum bulamadim malesef kendimi yiyip duruyorum. tamam kiz kardesi anladik ama bu kadarida kiskanclik.

benimde erkek kardesim var ona bu kadar yakin mesafede degilim ben.

Bunun ayynisi dan bende de var. bagirip cagirip ana babaya saygisiz davranmasi da cabasi. Onlar da evin kucugu diye simartip tepeye cikartmislar, kizim yavrum diye pesinde geziyolar. Evlensin gecer ergenliktir dedim ama yok, kaac yillik evliyiz. Artik hem cok maasli isi var hem artik kocasi var. ergenlik baki. Esinize cok bunaltmadan ornekleriyle gosterin bence durumu. Bende ise yaradi. Hala bir araya gelince ben yokmusum gibi benim bilmedigim eski konulari aciyo ve hicccc susmadan abisiyle ikili muhabbet etmeye calisiyo ama artik esim farkinda. Beni de dahil ediyo hep. Deneyin bence.

Acaba ben abimden para istediğimde, beni bir yere bırakmasını istediğimde veya ben gezenti bir insan olduğum için onlara planları hakkında öneriler verdiğimde yengem benim için aynı şeyleri söylüyor mudur?
10 yaş büyük ama, gidip saçını başını yolarım da...

Sankı yaramı destın arkadasım bizim boyle durumlarımız oldugunda esime anlatırım hep onda bisey yok sen yanlıs anlamışsın der ailesine hic kotu bişeyi konduramaz

çaktrmadan söyle canım ara ara sende

Canım bence bunu güzel bi üslupla eşine söylemelisin. Sınır olduğunu belli etmeden bak canım abisisin anlıyorum ama yarın bi gün evlenince sana sormaya devam ederse eşiyle sıkıntı yaşar kardeşin. Biraz bunu belli etmelisin tamam biz çok değer veriyoruz kırılmasına istiyoruz ama yarın evlenince herkes bu kadar her istediğine tamam demeyebilir falan tarzında konusundan daha iyi olur. Diğer turlu kiskandigini sanabilir. Aradada ufak tefek bizim de artık kendi ailemei var kararları beraber vermeliyiz falan diye kaynatirsin araya :) umarım herşey iyi olur

evet doğru diyorsun canım eşim benim yanımda çok sükür ama baskın olmaya çalışıyor görümcem

benim görümcede öyleydi gerçi simdi nisanlimla konusmuyoruz ama hâlâda oyle. benden uzaklassin diye elinden geleni yapiyor çok kiskaniyor ve tabi nisanlim denilen kiside ona uyuyor. o yaninda olunca benimle daha mesafeli cunku kardesinin kalbini kirmamak ona benimle fazla ilgilendigini gostermemek icin elinden geleni yapiyor bende bi cozum bulamadim malesef kendimi yiyip duruyorum. tamam kiz kardesi anladik ama bu kadarida kiskanclik.

ben görümcemin yanında inadına eşimle daha samimiyim seninki de tuhafmış arkadaşım Allah sabır versin :KK43:

benimde erkek kardesim var ona bu kadar yakin mesafede degilim ben.

Bunun ayynisi dan bende de var. bagirip cagirip ana babaya saygisiz davranmasi da cabasi. Onlar da evin kucugu diye simartip tepeye cikartmislar, kizim yavrum diye pesinde geziyolar. Evlensin gecer ergenliktir dedim ama yok, kaac yillik evliyiz. Artik hem cok maasli isi var hem artik kocasi var. ergenlik baki. Esinize cok bunaltmadan ornekleriyle gosterin bence durumu. Bende ise yaradi. Hala bir araya gelince ben yokmusum gibi benim bilmedigim eski konulari aciyo ve hicccc susmadan abisiyle ikili muhabbet etmeye calisiyo ama artik esim farkinda. Beni de dahil ediyo hep. Deneyin bence.

oyle yapıyorum bende canım. ama evlenince geçer diyordum tühh :( :'(

Acaba ben abimden para istediğimde, beni bir yere bırakmasını istediğimde veya ben gezenti bir insan olduğum için onlara planları hakkında öneriler verdiğimde yengem benim için aynı şeyleri söylüyor mudur?
10 yaş büyük ama, gidip saçını başını yolarım da...

gelsin yolsun bakalm o da :D olayı farklı yöne çekmeyelm ltfn

Ne zaman evlencek :KK16: baska yolu yok gibi esin yadirgamiyorsa :KK30:

daha evlenmesine var yaa :))

Herkesinki böyle değil.

şanssz ben :D

kız kardeşin olaydı diyorum görümceme ay ben onla geçinemezdim diyor düşünün

Bana göre evli bir abi zırt pırt aranıp bir şey istenmez.
Yani beni şuraya bırak, buraya götür gibi şeyler için aranmaz en azından.
kiskanç abisini paylasmak istemeyen bi gorumce olursa afedersin tuvalete gidiyorum ben abi diye bile arar...

kiskanç abisini paylasmak istemeyen bi gorumce olursa afedersin tuvalete gidiyorum ben abi diye bile arar...

:D ilk evlendğimiz zamanlar bi yere giderdi her şeyi yazardı , kvdede kızının yaptığını doğru bulurdu. Eşimde çok fazla sallamadı şükür şimdi bişey yazmıyor

Benim büyük görüöcemde ilk bi yıl ben yokmusum gibi davranıyordu.
Eşinde bitiyor olay arkadaşım
Örnek verim bigün görümcem benim yanımda geldi abi kadın erkek gözlüklerinde indirim var birlikte alalım bu fiyata bu marka bidaha bulamayız dedi eşimde hangi mağaza dedi mağzanın ismini söyledi.
Eşimde döndü bana hayatım yarın gidip hem sana hem bana alalım dedi
Görümcem :KK57:
Ben:KK45:

Yani sen yüzgöz olma eşin halletsin
:KK75: süpermiş

:D
Haklısınız aslında.
Biraz da yaştan kaynaklı olabilir.

Benim görümcem de aşırı kıskanç mesela.
Ama bu tarz arayıp rahatsız etmeleri yoktur.
Kendisi benden 13, eşimden de 7 yaş büyük.

:KK70: ilk evlendğimiz zamanlar bi yere giderdi her şeyi yazardı , kvdede kızının yaptığını doğru bulurdu. Eşimde çok fazla sallamadı şükür şimdi bişey yazmıyor

biz nisanlimla konusmuyoruz bitti gibi bisey aramizdaki hersey ama benim gorumcede nereye gitse illa abi gelcek illa abiye denecek illa abi goturup getirecek kraliceler gibi kuruluyor arabaya bak ben oturdum sen oturamiyon der gibi bananeyse sanki. biz sevgiliyken gorusmelerimizde telefon durmazdi abi gel abi gel diye. elinden gelse beraber uyuyacaklar.
üstelik kaynana bi gun dediki benim cocuklarim hiç birbirlerini birakmazlar hep yan yanalar dedi. güya uyariyo beni evlenincede boyle olcak gibisinden. yapiskan gibi yapisiyorlar gorumce sagina kaynim soluna !!

:KK70:
Haklısınız aslında.
Biraz da yaştan kaynaklı olabilir.

Benim görümcem de aşırı kıskanç mesela.
Ama bu tarz arayıp rahatsız etmeleri yoktur.
Kendisi benden 13, eşimden de 7 yaş büyük.

biz 22 yasindayiz gorumce 18 olcak kaynimda 14. selena dizisindeki uc kiz vaya onun gibiler ayni ayrilmaz ucluler :KK70:

biz 22 yasindayiz gorumce 18 olcak kaynimda 14. selena dizisindeki uc kiz vaya onun gibiler ayni ayrilmaz ucluler :KK70:

Yaş küçük olunca daha sıkıntılı bu durumlar.
Eşimin kendinden küçük 2 erkek kardeşi var.
En küçük kaynım benle yaşıt (26 yaşındayım).
O yüzden bu konularda problem yaşamadım.

Ozaman çakicaksin suratına bi tane paylaşmayı öğretecek son canım. Ay sınır oldum bu ne biçim gorumce be. Gorumcenin küçüğünden korkacaksin demekki öğrenmiş olduk.

kucugunden korkacaksin evet. kucukler abilerini paylasamiyorlar ben mesela evin buyguyum erkek kardesim evin en kucugu gelinim olsun gorumceden cok abla olurum ona. iyi anlasmaya beraber vakit gecirmeye surekli iletisimde olmaya bakarim ama gorumce kucuk olunca kiskancliktan baska bisey yapmiyor gorumcekkk

kucugunden korkacaksin evet. kucukler abilerini paylasamiyorlar ben mesela evin buyguyum erkek kardesim evin en kucugu gelinim olsun gorumceden cok abla olurum ona. iyi anlasmaya beraber vakit gecirmeye surekli iletisimde olmaya bakarim ama gorumce kucuk olunca kiskancliktan baska bisey yapmiyor gorumcekkk
Evet benim gorumcemde büyük çok iyi sağolsun. Gerçi anne babanında buna sessiz kalmasi çok enteresan. Allah akıl fikir versin.

Evet benim gorumcemde büyük çok iyi sağolsun. Gerçi anne babanında buna sessiz kalmasi çok enteresan. Allah akıl fikir versin.

ooo ne diyosun sen anne babanin isine geliyo oglumuz fazla yakinlasmasin mesafeli olsun geline ve bizden hic kopmasin diye

Back
X