Herkesin nasibi varmıdır?

asligursoy01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
42
76
3
37
Hani derler ya her nasip vaktine esirdir... Kimi çaba göstererek ulaşır kimi hiç bir çaba göstermeden bulur... Kimi ne kadar çabalasada olmaz ve bunlara nasip derler kısmet derler.. Herkes okuyor okulun ardından iş buluyor yada atanıyor, sonra evleniyor peşinden çocuk falan yapıyor... Ünv okumayanlarda liseyi bitiriyor hemen evleniyor... Bu sıralama kişiden kişiye göre değişiyor ama kimse yerinde saymıyor yaşam sıkışması yaşamıyor, bide benim gibi yerinde sayan, yaşı 30 u geçmesine ve tüm çabalarına rağmen ne iş bulabilmiş nede yuva kurabilmiş hayatı her alanda kısıtlanmış kişiler var nadirde olsa var... Bu zamana kadar hep nasip, kısmet diye kendimi avuttum ama şunu merak ediyorum bu nasip, kısmet dedikleri şey bir tek benim mi yok? Bazı insanlar bu kavramlardan yoksun mu yaratılmış ? Bende bunlardan birimiyim diye düşünüyorum...

Tanrı kolaylık versin. İşsizlik çok zor, şu dönemde geçim çok zor. Çalışanlar da gecinemiyor, herkes borç batağında. İşsizlik aldı başını yürüdü. Umarım en kısa zamanda bir işe girebilirsiniz...

34 yaşında evlendim hiç aklımda evlilik yoktu eşimle aynı şehirde yaşadığımız halde ki yer çok büyük bi yer değil bende kozmetik satışı olarak tüm beldeye ürün satarken bir kere bile karşılaşmadım kader denen allahın yazgısı var emin olun

Kısmet nasip diye beklerseniz ömrünüzün sonuna kadar beklersiniz hayatta cesur olamak lazım girişken olmak lazım yoksa siz yaşayanları uzaktan seyredersiniz istekli olmanız şart ilk seferinde olmazsa bi daha denemelisin aha da adamın dediği gibi:
“Hep denedin. Hep yenildin. Olsun. Yine dene. Yine yenil. Daha iyi yenil.” Samuel Beckett

Evlenmekte marifet degıl ki be canım.
Evleniyosun omur boyu mutlu olayım seveyim sevıleyım dıyosun sonuc Bosanmak oluyor
Evleneyim bir evladım olsun dıyosun, Rabbım nasıp etmiyor.
Yasıtlarımın liseye ortaokula giden cocukları. Var, ben yalnızım. Olmadı mı olmuyor bazı seyler.

Kısmetten mada keske işin ve sosyal bir cevren olsa.. Ozaman emınım yalnızlığı bu kadar takmazdın. Allah iyi insanlarla karsılastırsın ama önce, guzel Bı işin olsun ınsallah

Sizi anlıyorum.Hayatta şansızlıklar aksilikler üst üste gelince insanda durup düşünüyor.Yaşıtkarım evli mutlu çocuklu diye.Herkesin nasibi vardır.Nasibinin de bir zamanı vardır.Ne zaman yazıldıysa o zaman yaşanır .ne bir dakika ileri ne bir dakika geri

Yorumlarindan tanidigim sevdigim bir uyesin. Umarim cok ama cok mutlu olursun ❤

Herkesin nasibi vardır ama herkes nasibini yaşamaz. Çünkü herkes nasibini yakalayamaz. Fırsatları iyi değerlendirmeli. Yoksa bi Asuman Teyze vardı 70 yaşında, bir başına öldü gitti. İyi değerlendirmeliyiz hayatımızı. Ben şuan için iyi değerlendiremedim. Ama daha genciz. Umudu kesmek yok.

Yorumlarindan tanidigim sevdigim bir uyesin. Umarim cok ama cok mutlu olursun ❤
Chillouttcugum ben aslında mutluyum. Sadece bir Cocugum olsun isterdim, onun dısında ne biten Evlılıgıme uzuluyorum ne de yalnızlığıma. Yorulmuştum, kafamı dinliyorum artık. Anne olma ihtimalim olsaydı belki yasım geçiyor dıyıp, yeniden evlenmek isterdim hatta acele ederdim ama oyle bir beklentımde kalmadı. Yeniden evlenip ikinci Bı dombılıyle hayatımı zehir etmek istemiyorum artık
Canim sıkılmasa, yalnızlık guzel aslında

Nasıl desem bunlar hayatın gizemleri. Ben şansada inanıyorum. Şanssızlığa da. Bazı insanlar şansa inanmaz herşeyin kaderde yazılı olduğunu düşünürler . Haklı da olabilir aslında. Ben nasıl bilebilirim ki.
bende bu konuları bazen çok düşünüyorum. Neden böyle oldu diye. Ben hayattan korkan biriydim onun etkisi oldu.Hayata kendimi kapattım.
Bu günümüze de çok şükür. Nice zorluklar yaşayan insanlar var. Ne insanlar ne hikayeler duyuyoruz. Gene benim halim iyi diyorum.
sizin konunuz güzel bir konu aslında . bana niye böyle oldu. Neden neden diye herkes soruyor kendine inanın. Cevapları merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…