- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi asligursoy01
-
Karsına cıkanlara sans vermedin miHerkesin nasibi vardır ama herkes nasibini yaşamaz. Çünkü herkes nasibini yakalayamaz. Fırsatları iyi değerlendirmeli. Yoksa bi Asuman Teyze vardı 70 yaşında, bir başına öldü gitti. İyi değerlendirmeliyiz hayatımızı. Ben şuan için iyi değerlendiremedim. Ama daha genciz. Umudu kesmek yok.
Chillouttcugum ben aslında mutluyum. Sadece bir Cocugum olsun isterdim, onun dısında ne biten Evlılıgıme uzuluyorum ne de yalnızlığıma. Yorulmuştum, kafamı dinliyorum artık. Anne olma ihtimalim olsaydı belki yasım geçiyor dıyıp, yeniden evlenmek isterdim hatta acele ederdim ama oyle bir beklentımde kalmadı. Yeniden evlenip ikinci Bı dombılıyle hayatımı zehir etmek istemiyorum artık
Canim sıkılmasa, yalnızlık guzel aslında♥
Bugün Esra Erol'un programında 2 çocuğunu bırakıp başka adama kaçan çocuklarımı istemiyorum diyen bir kadını izledim... ve sizin anne olma özlemine dair şu yorumunuz o kadından sonra yüreğimi daha bir acıttı...Chillouttcugum ben aslında mutluyum. Sadece bir Cocugum olsun isterdim, onun dısında ne biten Evlılıgıme uzuluyorum ne de yalnızlığıma. Yorulmuştum, kafamı dinliyorum artık. Anne olma ihtimalim olsaydı belki yasım geçiyor dıyıp, yeniden evlenmek isterdim hatta acele ederdim ama oyle bir beklentımde kalmadı. Yeniden evlenip ikinci Bı dombılıyle hayatımı zehir etmek istemiyorum artık
Canim sıkılmasa, yalnızlık guzel aslında♥
Karsına cıkanlara sans vermedin mi
Degıl, ben kabullendim adil olmayısını. Kabullenmezsen delirirsın bunu fark ettim cunku. Kendi adıma tabi. Sen kabullenme, en azından elde edene kadar istediklerini. Ben elde ettim, sonra olmadı. Denedim en azından.Bugün Esra Erol'un programında 2 çocuğunu bırakıp başka adama kaçan çocuklarımı istemiyorum diyen bir kadını izledim... ve sizin anne olma özlemine dair şu yorumunuz o kadından sonra yüreğimi daha bir acıttı...Hayat adil değil işte ne yazıkki... Sizin içinde kendim için de çok üzgünüm...
Sen sorunu cozmussun en azından tum sucu da kadere atmadan ustune dusenı almıssın. Bence artık sırtın yere gelmezVerdim, ama olmadı. Şans vermediklerim evlendi gerçiAhahhaha. Ama onları fırsat olarak değerlendirmiyorum aslında. İş alanında değerlendirmediğim için dehşet pişman olduğum fırsatlar var. O yüzden iş konusunda nasipsizim diyemem mesela. Belki onları değerlendirsem eş olarak da nasibimi bulurdum o da var. Eş mevzusu biraz daha kadersel, iş mevzusuna göre. Yani o nasipte varsa her yerde karşına çıkıyor. Ama hayatın diğer, mutlu olacağımız alanlarında fırsatları yakalamak çok önemli diye düşünüyorum
Sen sorunu cozmussun en azından tum sucu da kadere atmadan ustune dusenı almıssın. Bence artık sırtın yere gelmez
Ben de izledim.Bugün Esra Erol'un programında 2 çocuğunu bırakıp başka adama kaçan çocuklarımı istemiyorum diyen bir kadını izledim... ve sizin anne olma özlemine dair şu yorumunuz o kadından sonra yüreğimi daha bir acıttı...Hayat adil değil işte ne yazıkki... Sizin içinde kendim için de çok üzgünüm...
Bunlar teselli etmiyor kötü örneklere bakıp iyiki bekarım diyemiyorum güzel örneklere bakıp neden bekarım diyorumHerkesin aile yapısı eğitim seviyesi kültürü farklı, karşındakinin ne sorunları var nereden bileceksin, en basitinden oku konuları görürsün, aldatılan dayak yiyen kv görümce elti derdi
Hani derler ya her nasip vaktine esirdir... Kimi çaba göstererek ulaşır kimi hiç bir çaba göstermeden bulur... Kimi ne kadar çabalasada olmaz ve bunlara nasip derler kısmet derler.. Herkes okuyor okulun ardından iş buluyor yada atanıyor, sonra evleniyor peşinden çocuk falan yapıyor... Ünv okumayanlarda liseyi bitiriyor hemen evleniyor... Bu sıralama kişiden kişiye göre değişiyor ama kimse yerinde saymıyor yaşam sıkışması yaşamıyor, bide benim gibi yerinde sayan, yaşı 30 u geçmesine ve tüm çabalarına rağmen ne iş bulabilmiş nede yuva kurabilmiş hayatı her alanda kısıtlanmış kişiler var nadirde olsa var... Bu zamana kadar hep nasip, kısmet diye kendimi avuttum ama şunu merak ediyorum bu nasip, kısmet dedikleri şey bir tek benim mi yok? Bazı insanlar bu kavramlardan yoksun mu yaratılmış ? Bende bunlardan birimiyim diye düşünüyorum...
Yakalayamadıysak nasibimiz olmadığından mi acaba? Nasip olsa gelir çinden yemenden hesabı, bu konuyu cok karışık buluyorum.Herkesin nasibi vardır ama herkes nasibini yaşamaz. Çünkü herkes nasibini yakalayamaz. Fırsatları iyi değerlendirmeli. Yoksa bi Asuman Teyze vardı 70 yaşında, bir başına öldü gitti. İyi değerlendirmeliyiz hayatımızı. Ben şuan için iyi değerlendiremedim. Ama daha genciz. Umudu kesmek yok.
Yalnızlık allaha mahsustur derler ya öyle biiey herhalde, emin ol kimsenin hayatı dört dörtlük değil, sosyalleş tanıştırmak isteyenleri geri çevirme falanBunlar teselli etmiyor kötü örneklere bakıp iyiki bekarım diyemiyorum güzel örneklere bakıp neden bekarım diyorum
evlenmenin formulunu söyliyeyim...
bir gözünü kapatip evleneceksin.
evlilige evet diyen kadin ve erkeklerin cogu öyle yapiyor bence. veya evlilige adim atmadan önce fazla sorgulamiyor.
yoksa kimse komsusuna, dostlarina veya buraya dert yanmazdi kocam öyle yapiyor böyle yapiyor diye.
kimse dörtdörtlük degil..
ve ben ve benim gibiler mükemmeliyetci diye dusunuyorum bazen...
misal arkadasimi dinliyorum kocam öyle de diyor boyle de diyor diye...ben olsam bosarim diye dusunuyorum veya direk o tarz bir insani kocam yapmam.
cok beklentim var...ve kendi basima mutlu iken dert almak istemiyorum hayatima kisacaevlenirsem bir gözümü kapatarak evlenecegim muhtemelen..
simdiye kadar karsima cikan kismetlerime karsi bir gözümü kapatmaya calistim ama olmadi...ilk yalnista iki gözüm sak diye aciliyor
..hayirlisi artik
Yakalayamadıysak nasibimiz olmadığından mi acaba? Nasip olsa gelir çinden yemenden hesabı, bu konuyu cok karışık buluyorum.
Bunu bende diyorum.Bunlar teselli etmiyor kötü örneklere bakıp iyiki bekarım diyemiyorum güzel örneklere bakıp neden bekarım diyorum
Bence is de böyle, bi yerde yiyecek ekmegin varsa o fırsat sana gelir ya da gelen fırsatı değerlendirirsin. Yok eger ordan rizkin kesildiyse ne olduğunu bile anlayamadan avcunun içindeki şey gidiyor. Benim tecrübelerim su ana kadar bu yönde oldu, bi anda basiretin baglaniyo sanki bişey kismet olmayacaksa, is, eş ya da pazardan alacağın şey bile. Birde böyle düşünmek insanın psikolojisine cok iyi geliyo. misal: amaaaan kismet değilmiş hersey olacağına varır, boşver takmaO kadar kaderci değilim dediğim gibi. Eş konusunda nasip cidden, daha ön planda. Ama diğer konularda mutlaka bir fırsat değerlendirme zorluğu vardır.
Bence is de böyle, bi yerde yiyecek ekmegin varsa o fırsat sana gelir ya da gelen fırsatı değerlendirirsin. Yok eger ordan rizkin kesildiyse ne olduğunu bile anlayamadan avcunun içindeki şey gidiyor. Benim tecrübelerim su ana kadar bu yönde oldu, bi anda basiretin baglaniyo sanki bişey kismet olmayacaksa, is, eş ya da pazardan alacağın şey bile. Birde böyle düşünmek insanın psikolojisine cok iyi geliyo. misal: amaaaan kismet değilmiş hersey olacağına varır, boşver takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?