Ayy inşaAllah güzel haberler alırız
Bu kirpik karışıklığı diye kocakarı söylentisi var duydunuz mu ? Hatta ben geçen ay okumuştum kirpiklerime baktım dedim ki ay benimkiler dümdüz kirpik nasıl karışır çapraz olurki die anlam verememiştim bu ay dikkat ettim çapraz bildiğiniz rimel ile düzeltiyim dedim düzelmedi.
Haha onu bende duymuştum eskilerden evet böyle yüzüne bakınca sorarlar gebemisin kirpiklerinden öyle gözüküyor diye.
Kız ben kirpiklerime hiç öyle bakmadım
Merhaba benimde 5 Aralık çatlama oldu son regli 15 Kasım bahsettikleriniz hemen hemen bendede var yani karnimda şişlik sol kasık batma cekilme tarzında birde 2 gündür ayaklarim buz yani sanki soğuk vuruyor benimde dpo 8 bugün yani daha erken evet ama çok heyecanlıyım bunları ilk defa yaşadım diyebilirim çünkü ben pcos görünümü var dedi doktor ve her ay yumurtlama büyümüyor 1 Aralık doktora gittigimde 12 mm yunurtamdi 5 Aralık'ta bildiğiniz hissettim yumurtamin catladigini 4 saat felan sürdü ağrısı zaten gündüz pik gecesi siliklesme oldu çok uzun oldu ama dediğim gibi heyecanlıyım bu sefer oldumu acaba diye ben ilk gebeliğim kendiliginden oldu bundada henüz birşey kullanmadım ilaç vs bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız hangi gün test yapsam doğru sonuç verir acaba
Merhaba benimde 5 Aralık çatlama oldu son regli 15 Kasım bahsettikleriniz hemen hemen bendede var yani karnimda şişlik sol kasık batma cekilme tarzında birde 2 gündür ayaklarim buz yani sanki soğuk vuruyor benimde dpo 8 bugün yani daha erken evet ama çok heyecanlıyım bunları ilk defa yaşadım diyebilirim çünkü ben pcos görünümü var dedi doktor ve her ay yumurtlama büyümüyor 1 Aralık doktora gittigimde 12 mm yunurtamdi 5 Aralık'ta bildiğiniz hissettim yumurtamin catladigini 4 saat felan sürdü ağrısı zaten gündüz pik gecesi siliklesme oldu çok uzun oldu ama dediğim gibi heyecanlıyım bu sefer oldumu acaba diye ben ilk gebeliğim kendiliginden oldu bundada henüz birşey kullanmadım ilaç vs bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız hangi gün test yapsam doğru sonuç verir acaba
Bekleyebilirsem en güzeli regl günü yada geçmesini beklemek. Ama 12dpo da çıkması lazım silikte olsa erken gebelik testinde görürsün ben geçen ay öyle öğrenmiştim. (Predictor Early veya days comfort).
İnşallah bu ay sağlıklı bir gebelik olur
Haber ver banada mrk ederim. İnşallah gebeyizdir.
Bekleyebilirsem en güzeli regl günü yada geçmesini beklemek. Ama 12dpo da çıkması lazım silikte olsa erken gebelik testinde görürsün ben geçen ay öyle öğrenmiştim. (Predictor Early veya days comfort).
İnşallah bu ay sağlıklı bir gebelik olur
Haber ver banada mrk ederim. İnşallah gebeyizdir.
Aynen Çarşambaya kadar bekle canım. Hayırlısı olsun.
Ben geçen ay erken öğrendim sonra kaybettim, bazen erken öğrenmekte iyi olmuyor. Keşke regl oldum sanıp hiç bilmeseydim. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin.
Hanımlar selam benim de reglime 7 gün var elimde artımed erken gebelik testi vardı az önce yaptım belli belirsiz bi çizgi var ama bilemedim böyle olup yorum yapabilecek olan varsa çok sevinirim