- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar bayanlar..
Çok yorgunum, kafam artık dayanmıyor çünkü daha önceki konularımdan da bildiğiniz gibi her gün benim ailemde yemek yiyoruz vs, anneme söyledim artık kendi evimizde yiyelim fln diye fakat olmaz neden vs beni sorguya çekti evimizde yemek istiyoruz dedim burda pişiyo fln dedi asla kabul ettiremiyorum ne desem anında olmaz burda yiyin boşuna uğraşma sen evde diyor. Hep bana masraflardan yakınıyorsun hem azalır masraf dedim sen yiyorsan veriyorsun parasını dedi.
Eşim bi yandan bana patlıyor her allahın günü ordayız diye. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, lütfen bana bi akıl verin...
Haklısınız fakat çocuğumu servise bindirip servisten alıyor okula gönderiyor mecbur kalıyorum yutmaya bazı şeyleri.. evet eşim de istemiyor ama o da konuşsa iyi olur çünkü annem benim her konuşmamı ters algılıyor. Aynen öyle kayınvalideli bi konu olsaydı eminim topa tutulurdu, sesimi çıkartıyorum sertsin sinirlisin oluyor, sesimi çıkartmıyorum rahatım yok.O "İstemiyorum" biraz yarım ağız söyleniyor sanırım, çünkü hala annenizden kopamamış gibi görünüyorsunuz. Siz artık bağımsız, kendi ailesi olan, kendi çocukları olan/olacak olan bir bireysiniz. Anneniz hayat yolunda her zaman yanınızda olmayacak, biraz kendinize olan farkındalığınızı geliştirmeniz ve o bağlılıktan kopmanız gerekiyor. Annenizden tamamen kopmak değil tabi ki bu ama artık bir çocukmuşçasına beslenmenizi bile her gün annenizde yapmamalısınız. Eşiniz için de hoş değil, burada aynı konu kayınvalideli açılsa herkes adamı ve annesini topa tutardı.
Küsüp bide kardeşimle dedikodumu yapıyorlar, kaç kere yakaladım konuşmalarını..Gitme, gelipte saçından tutup sürükleyerek götürecek değil ya
Küserse küssün
Eee anneniz sizs küsüyor siz o halde yine yemeğe mi gidiyorsunuz anlamadımKüsüp bide kardeşimle dedikodumu yapıyorlar, kaç kere yakaladım konuşmalarını..
Herkesin vereceği akıl beli kız erkek fark etmez böyle insanlara sinir oluyorum evlenmeye aklınız yetiyor ama hayır demeye yetmiyor kolundan tutup çekerek mi götürüyor gitme olsun bitsin işte benim eşim olsan boşarım net seninle mi evlendim ailenle mi bu ne derimİyi akşamlar bayanlar..
Çok yorgunum, kafam artık dayanmıyor çünkü daha önceki konularımdan da bildiğiniz gibi her gün benim ailemde yemek yiyoruz vs, anneme söyledim artık kendi evimizde yiyelim fln diye fakat olmaz neden vs beni sorguya çekti evimizde yemek istiyoruz dedim burda pişiyo fln dedi asla kabul ettiremiyorum ne desem anında olmaz burda yiyin boşuna uğraşma sen evde diyor. Hep bana masraflardan yakınıyorsun hem azalır masraf dedim sen yiyorsan veriyorsun parasını dedi.
Eşim bi yandan bana patlıyor her allahın günü ordayız diye. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, lütfen bana bi akıl verin...