• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin yardımına ihtiyacım var?

merveguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
176
39
98
Merhabalar dünde açtım ama İnan'ın piskolojim çok bozuk intihara meyilliyim nişanlım aşırı takıntılı düğünüme sayılı günler kala bir derdim var, kına gecemin yapılacağı yere bakıyordum, geçen gün sosyal medyadan birde baktım orkestrada eskiden sevgili olduğum insan, hiçbirşey yaşamadık ama sonuç olarak hayatımda bulundu azda olsa, ismi Mehmet ve şu anki nişanlıma 20 dakikalık mesafede oturuyor, neyse kına gecemın yerının sahıbı serpıl hanım ve kaan bey var onları aradım ve huzursuz olacağımı gizli bir sekılde onların çalmamasını istedim, kadında biraz şaşırdı tabi ama merak etme onlar sürekli burda calmıyor ayda yılda bir belki geliyor dedi, aksamda içim rahatlasın diye durumu anneme anlatıp ona arattırdım, anneme senin kızın ne kadar takıntılı, korkmasın öyle bişey olmayacak falan dedi, nişanlım çok takıntılı biri, şimdi korkum bu kına yerındekı abla ve adam bunu o eski sevgilime söyler mi diye korkuyorum, özellikle duyulmasn dedım ama adama değil kadına, psikolojim bozuldu vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama nefesalamıyorum.

sevgilinizin böyle bir tepki vermesi bence çok normal kimse olsa bunu sorun eder kına geceniz için başka bir yerle anlaşma imkanınız yok mu

sevgilinizin böyle bir tepki vermesi bence çok normal kimse olsa bunu sorun eder kına geceniz için başka bir yerle anlaşma imkanınız yok mu
Artık çok geç orkestraya kesın olarak onlar çıkmıcak onu bılıyprum ama sorun o işletme sahıpleri kalkıp rakı sevgılıme bu olayları anltrsa çocukta kıl olur yanı sevgılı olmadık aslında ama kaldık sonucta ama bısı yasamadık tabı

Benım piskoljm çok bozuk arkadaslar zmanında çok ondan tanımanın verdiği zararlar tabi namusa bir zarar gelmedi ama millet hafif gördü dolaylı yoldan mutsuzum

Artık çok geç orkestraya kesın olarak onlar çıkmıcak onu bılıyprum ama sorun o işletme sahıpleri kalkıp rakı sevgılıme bu olayları anltrsa çocukta kıl olur yanı sevgılı olmadık aslında ama kaldık sonucta ama bısı yasamadık tabı
Raki eski demekti ama sevgili olmadik ama kaldik ne demek.Gercekten ben sana uzuldum.Hic iyi degilsin

Fenalık geldi sürekli aynı konundan.
Herkes yok bişey olmaz diyor.
Ya olursa diyorum ben de napacan,ya söylerse?
Kına gecende terk edilirsen?

Kadınla adam beraber iş yaptığına göre senin söylemene gerek yok o söyler zaten. Nişanlın duymaz, Eski sevgiline söyleseler ne olur? Çocuk bir seninle çıkmamıştır konusu geçer gider.

onların kesin çıkmayacağı kesin bir bilgiyse sorun yok demektir rahat olabilirsiniz bu sizin için önemli olabilir ama diğer insnlar için öyle değil buna emin olabilirsiniz kimse kimseye bir şey söylemez söylese bile eski sevgiliniz evlilik aşamasında olan biri için hiçbir şey yapmayacaktır zaten basit bir birlikteliğiniz varmış erkekler böyle şeyleri dert etmezler rahat olun ve kına gecesinde ne kadar mutlu olacağınızı düşünün mutluluklar

onların kesin çıkmayacağı kesin bir bilgiyse sorun yok demektir rahat olabilirsiniz bu sizin için önemli olabilir ama diğer insnlar için öyle değil buna emin olabilirsiniz kimse kimseye bir şey söylemez söylese bile eski sevgiliniz evlilik aşamasında olan biri için hiçbir şey yapmayacaktır zaten basit bir birlikteliğiniz varmış erkekler böyle şeyleri dert etmezler rahat olun ve kına gecesinde ne kadar mutlu olacağınızı düşünün mutluluklar
Ya şey diye dusunebilir bu kızla sdece bir sefer kaldık başka bişi olmadı neden benım arkamdan iş cevırıyor deyıp nışanlıma bunu duyarabılır dıye korkuyorum cunku semtlerı yakın birbirlerıne muhakak ortak tanıdıkları vardır belkıde arastırsak

Ya şey diye dusunebilir bu kızla sdece bir sefer kaldık başka bişi olmadı neden benım arkamdan iş cevırıyor deyıp nışanlıma bunu duyarabılır dıye korkuyorum cunku semtlerı yakın birbirlerıne muhakak ortak tanıdıkları vardır belkıde arastırsak

Sevgilin mi değil mi

Bir kere kaldık
Bir şey olmadı ne demek

Ben de birçok kişi ile kaldım ama bu kişilerden sevgilim olan sevgilimdi diğerleri arkadaşım

Ada'm sevgilin değilse neden kaldın nerede kaldın

Sevgilin mi değil mi

Bir kere kaldık
Bir şey olmadı ne demek

Ben de birçok kişi ile kaldım ama bu kişilerden sevgilim olan sevgilimdi diğerleri arkadaşım

Ada'm sevgilin değilse neden kaldın nerede kaldın
Birşeyler yaşamış nişanlısının haberi yok korkusu ondan. Söyler mi diye. Ama birşey olmamış zar sağlam !!!

Back
X