- 5 Ocak 2016
- 176
- 39
- 98
- Konu Sahibi merveguzel
Merhabalar dünde açtım ama İnan'ın piskolojim çok bozuk intihara meyilliyim nişanlım aşırı takıntılı düğünüme sayılı günler kala bir derdim var, kına gecemin yapılacağı yere bakıyordum, geçen gün sosyal medyadan birde baktım orkestrada eskiden sevgili olduğum insan, hiçbirşey yaşamadık ama sonuç olarak hayatımda bulundu azda olsa, ismi Mehmet ve şu anki nişanlıma 20 dakikalık mesafede oturuyor, neyse kına gecemın yerının sahıbı serpıl hanım ve kaan bey var onları aradım ve huzursuz olacağımı gizli bir sekılde onların çalmamasını istedim, kadında biraz şaşırdı tabi ama merak etme onlar sürekli burda calmıyor ayda yılda bir belki geliyor dedi, aksamda içim rahatlasın diye durumu anneme anlatıp ona arattırdım, anneme senin kızın ne kadar takıntılı, korkmasın öyle bişey olmayacak falan dedi, nişanlım çok takıntılı biri, şimdi korkum bu kına yerındekı abla ve adam bunu o eski sevgilime söyler mi diye korkuyorum, özellikle duyulmasn dedım ama adama değil kadına, psikolojim bozuldu vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama nefesalamıyorum.