Herkesten bir sitem

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
42.566
141.381
798
Selamlar arkadaslar
Yilbasi dolayisiyla yaklasin 45 gundur hareketli bir donem gecirdim. Toplam 5 defa kermeste gorev aldim, para al ver,hediye burs topla vs derken, pek cok insanla da uzun aradan sonra gorusmus oldum. Ayni zamanda tiyatrocu arkadaslarla yogun olarak gorustum,hatta yeni insanlarla tanisip yeni projeler uzerinde konustum,yani bos oturmadim. Bu surecte eskilerden Kime merhaba nasilsiniz desem “vay dark nerelerdesin” “sen de pek vefasiz ciktin aramiyorsun sormuyorsun” “bos adamsin niye aramadin” sitemler

Yahu kim bos adam? Calismiyorum su anda evet ama pek cok sey var ugrastigim. Sirf kermeslere kosturmaktan zaten evde falan oturabildigim yok. Sadece ise gidiyor olmak degildir ki mesguliyet?

Normal zamanda da selam vermeyen insanlar veya durduk yere tribe girip selami sabahi kesen insanlar bile benden selam bekliyor,aramami bekliyor. Neden hep ben ariyorum diye dusunuyorum bazen. Tamam yasi buyuk olanlar var iclerinde,konum olarak pek yukarilarda olan insanlar var. Anliyorum ama herkesin de agasi ben degilim ki. Ben selam vermezsem selam vermiyorlar,ben aramazsam aramiyorlar. Ama her seferinde bir sitem. “Evet yoktum bir suredir,x icin kermes vardi katildim,sizin fabrikaya ugradim yoktunuz, evet ben de gecende sizi sormustum” “haklisiniz daha sık arayacagim” tarzi ortaya ortaya cevaplar verdim,uslubu bozmadan. Arami da bozmak istemiyorum, kendim icin degil,sahsi menfaatim asla yok zaten ama yarin bir ogrenciye burs istemeye kapisina gidebilecegim kisiler mesela.

Simdi onumuzdeki gunlerde yine doluyum. Yarin yine cocuklar yararina duzenledigimiz parali gunumuz var,ogleden sonra kuaforde randevum var. Dun kimlikleri ve ehliyetleri degistirmek icin esimin ilcesine gittik,ondan onceki gece esimin amcasi rahatsizdi gecmis olsuna gittik. Adam ameliyata girecek,fabrikasina benim bakmami rica etti,bakarim memnuniyetle dedim. Meslektasiz,oglu daha yeni yetisiyor,benim esimin kendi isleri var yani ozetle benden baska kimse yok yardimci olacak.

Bilenler bilir esimin de asiri buyuk bir ailesi var,3 gune bir mutlaka birileri gelir,elden geldigince agirlariz,yuk asla benim uzerimde olmaz ama onlara karsi da yerine getirmem gereken gorevler var. Kafamda bin tane tilki dolasiyor,santim santim planlama hesap vs yapiyorum yetisebilmek icin.

Daha da bunlar ne ki,baharda oglum krese baslayacak,ben de ise devam edecegim. Kim birakir kim alir dusunceleri aklimda simdiden,zaten 5-6 saat uyurum maksimum,o uyku da zehir oldu. Esim ilgilidir evle ve cocukla ama iste benim yapabildiklerimi sanmiyorum yapsin. Cozumu yok,anlatip rahatlamak istedim sadece.

Edit: daha konuyu acmadan bir telefon daha aldim,esimin uzak bir akrabasi kaynanasiyla kavga etmis ,cocugu ortada kalmis ,birakacak yeri yok,getirebilir miyim pazar gunu mesaim var diyor. Olur getir dedim ne yapayim. Aklimda o kaynana da var su anda eklendi,delirmek uzereyim cidden.

Hadi guzel sozlerinizi duyayim,olumsuz elestirileriniz de basimin taci elbette

Amann klasik muhabbetler
Uzun süre görüşülmeyince hemen hayırsız aramıyosun su bu
E sen ara o zaman
He bide bi ara görüşelim denir mutlaka
Evet o bi ara hic bi zaman gelmez
Takılmayın hepimiz yasıyoruz

Amann klasik muhabbetler
Uzun süre görüşülmeyince hemen hayırsız aramıyosun su bu
E sen ara o zaman
He bide bi ara görüşelim denir mutlaka
Evet o bi ara hic bi zaman gelmez
Takılmayın hepimiz yasıyoruz
Ay dimi ya ben de kendimde sorun ariyorum surekli. Herkesin anasi ben miyim niye hep ben ariyorum yani bir tuhaflar.

Bütün bu meşguliyetleriniz olmasa bile sizi aramayanı aramak zorunda değilsiniz. Zaten sizin mesguliyetiniz olması ya da olmamasına bakılmaksızın "vefasızlıkla" suçlanacaksınız.

Sizi suçlayanı siz de suçlayın:

Ben çok vefasızım ama sen de benden az vefasız değilsin, deyin mesela.
Gülerek deyin şaka gibi olsun. Hani ara bozmak istemiyorsunuz ya.

Bütün bu meşguliyetleriniz olmasa bile sizi aramayanı aramak zorunda değilsiniz. Zaten sizin mesguliyetiniz olması ya da olmamasına bakılmaksızın "vefasızlıkla" suçlanacaksınız.

Sizi suçlayanı siz de suçlayın:

Ben çok vefasızım ama sen de benden az vefasız değilsin, deyin mesela.
Gülerek deyin şaka gibi olsun. Hani ara bozmak istemiyorsunuz ya.
Esasen cevrem de bir degisik,benim de kimseye yuzum tutmaz,ondan yukleniyorlar bana. Ama dogru diyorsunuz aslinda ataga gecmek lazim ki sussunlar

Kısaca hayatın kısır döngü yoğunluğuna kaptırmışsınız kendinizi.
Allah kolaylık versin demeye geldim.

Zor, bin tane şey ile uğraşmak zor.
Kafanda bir sürü tilki gezip kuyruklarını birbirine değdirmemekte zor.
Ancak bir laf var sevdiğim "su akar yolunu bulur" gerçekten öyle.
Siz de derin bir nefes alın, kendinize arada mola verebilecek ufak kaçamaklar yapın bu koşuşturma arasında.
Biraz "ben" i dinleyin bakalım size ne diyor?

Bu kadar da yıpratmayın kendinizi.
Hepimiz elimizden geldiğince bir şekilde bir şeylerin ucundan tutmaya çalışıyoruz.
Kendi çapımızda hayatlarımızı idare ettirme peşindeyiz.

Benim de aynı durumlarım söz konusu son zamanlarda, kendimi kaptırdığım farklı konulardan etrafımı boşladım.
insanlar da bana diyor, niye aramıyorsun sormuyorsun da, ben de sizin gibi düşünüyorum bazen, "arayamıyorsam ara, çok mu zor? "

Ama insanız, onlarda insanlar, idare etmeyi bilmek lazım bazen.
Elimizden geldiğince edicez de.
Ne yapalım hayat bu, biz de kendi nazımızın geçtiklerine tripleniriz.
En kötüsü de herşeyi üstlenebilen yapıya sahip kadınlar, genelde trip atmıyorlar.
Gelene hay, gidene bay demekle yetiniyorlar.

Kısaca hayatın kısır döngü yoğunluğuna kaptırmışsınız kendinizi.
Allah kolaylık versin demeye geldim.

Zor, bin tane şey ile uğraşmak zor.
Kafanda bir sürü tilki gezip kuyruklarını birbirine değdirmemekte zor.
Ancak bir laf var sevdiğim "su akar yolunu bulur" gerçekten öyle.
Siz de derin bir nefes alın, kendinize arada mola verebilecek ufak kaçamaklar yapın bu koşuşturma arasında.
Biraz "ben" i dinleyin bakalım size ne diyor?

Bu kadar da yıpratmayın kendinizi.
Hepimiz elimizden geldiğince bir şekilde bir şeylerin ucundan tutmaya çalışıyoruz.
Kendi çapımızda hayatlarımızı idare ettirme peşindeyiz.

Benim de aynı durumlarım söz konusu son zamanlarda, kendimi kaptırdığım farklı konulardan etrafımı boşladım.
insanlar da bana diyor, niye aramıyorsun sormuyorsun da, ben de sizin gibi düşünüyorum bazen, "arayamıyorsam ara, çok mu zor? "

Ama insanız, onlarda insanlar, idare etmeyi bilmek lazım bazen.
Elimizden geldiğince edicez de.
Ne yapalım hayat bu, biz de kendi nazımızın geçtiklerine tripleniriz.
En kötüsü de herşeyi üstlenebilen yapıya sahip kadınlar, genelde trip atmıyorlar.
Gelene hay, gidene bay demekle yetiniyorlar.
Merhaba sou ;) sizi gordugume sevindim valla,yorumlariniz ilac ilac.
Sanirim ise baslayinca rahatlayacagim. Bu sosyallige devam edebilecegimi sanmiyorum gunde 12 saat disarida olan bir insan olarak.

Merhaba sou :KK66: sizi gordugume sevindim valla,yorumlariniz ilac ilac.
Sanirim ise baslayinca rahatlayacagim. Bu sosyallige devam edebilecegimi sanmiyorum gunde 12 saat disarida olan bir insan olarak.

Selamlar, bende senin konuyu görünce şaşırdım zaten.
Ama sıkma canını, inan bana insanoğlu herşeyi kaldırıyor.
Gerçekten, Allah yeterki sağlık sıhhat versin, daha büyük değer yok benim için, hele şu aralar.
O yüzden inanıyorum ben, sen herşeyin altından kalkacaksın.

Çocuğunun kreşi de hayırlı olsun, inan o da ayrı bir süreç.
Bizimki de kreşte biliyorum, ancak eğlenceli bir serüven, ilk olarak okula adım atmaları şahane bir duygu.
İnsan ayrı bir gurur duyuyor.
Tadını çıkart bütün yaşadıklarının, olumsuzları bir kenara at, olumluları biriktir, daha eğlenceli oluyor.
Bak dedi diyeceksin...
:KK39:

Selamlar, bende senin konuyu görünce şaşırdım zaten.
Ama sıkma canını, inan bana insanoğlu herşeyi kaldırıyor.
Gerçekten, Allah yeterki sağlık sıhhat versin, daha büyük değer yok benim için, hele şu aralar.
O yüzden inanıyorum ben, sen herşeyin altından kalkacaksın.

Çocuğunun kreşi de hayırlı olsun, inan o da ayrı bir süreç.
Bizimki de kreşte biliyorum, ancak eğlenceli bir serüven, ilk olarak okula adım atmaları şahane bir duygu.
İnsan ayrı bir gurur duyuyor.
Tadını çıkart bütün yaşadıklarının, olumsuzları bir kenara at, olumluları biriktir, daha eğlenceli oluyor.
Bak dedi diyeceksin...
:KK39:
Saglikla ilgili konunu simdi gordum,cok gecmis olsun. Gercekten hayatin akisina kendimizi kaptirip sonra da yine kendimizi ihmal ediyoruz,gunluk rutinimiz bile artik degerli gelmemeye basliyor. Aslinda gozumuzu sapasaglam acabildigimiz her sabah yeryuzunun en buyuk luksu. Cok tesekkur ederim destegin icin. İnsallah sen de guzel haberler alirsin da paylasirsin bizimle.

Acaba farkında olmadan Sizi seven ve özleyen kişileri çok ihmal etmiş olabilir misiniz ?

Çünkü bir iki kişi aramıyorsun dese tamam olağan derim ama herkes aynı tepkiyi vermiş.

Bu durumda biraz kendinizi sorgulayın.

Acaba farkında olmadan Sizi seven ve özleyen kişileri çok ihmal etmiş olabilir misiniz ?

Çünkü bir iki kişi aramıyorsun dese tamam olağan derim ama herkes aynı tepkiyi vermiş.

Bu durumda biraz kendinizi sorgulayın.
Olabilirim elbette,zaten durup kendimi sorgulamaya basladim,ben bu kadini en son ne zaman aradim,bu adami en son ne zaman gordum diye.

:KK45:Whatsap gruplarimi da cok ihmal ediyorum hemi:rapci: atsinlar beni burdan dermisim :KK45:

bu bos muhabbetler artik kultur olmus,
bence hic kafaya takma,
anin ruhuna gore cevap ver,

iste kader kismet vs
veyahut da
tam ben de seni arayacaktim inanmazsin
...

oyle bende bir sorun mu var falan diye dusunme, direk sistemde sorun var diye dusun, takilma gec.

kendini de cok yorma,
hatta biraz kendine (ailene suna buna degil, hatta bana bile degil :KK48:) direk kendine ozel zaman da yaratmaya calis.

bir allahin kulu da bize meditasyon ogretsin boyle zamanlarda durulmak icin yahu,

tam ohmmmmm lamalik durumdayiz.

Çok güzel işler yapıyorsunuz dark. Onların verdiği huzuru bu negatif enerjilerin sömürmesine izin verme. Uzaktan bir akrabanın çocuğuna bakacak kadar güleryüzlü ve samimi davranıyorsunuz demek ki. Ne hoş o insanlar adına ama siz ne olacaksınız? Kendinize ayırdığınız vakit bi kuaför mü olacak? Çocuğunuzda küçük demekki, daha kreşe başlamamış. Herkesin dert babası, güliz ablası, vefalı komşusu-arkadaşı siz misiniz yahu? Bu kadar iş arasında rica minnet kabul etmeyin bence. Burs verecek olanda kendi hayrına versin, onun stresinide siz çekmeyin.

bir allahin kulu da bize meditasyon ogretsin boyle zamanlarda durulmak icin yahu,

tam ohmmmmm lamalik durumdayiz.
İnanmazsin yogaya devam ediyorum. Bayagi zorluyor ama etkisi super. Ona da gunde 45 dakika ayirmak gerekiyor tabii.

Çok güzel işler yapıyorsunuz dark. Onların verdiği huzuru bu negatif enerjilerin sömürmesine izin verme. Uzaktan bir akrabanın çocuğuna bakacak kadar güleryüzlü ve samimi davranıyorsunuz demek ki. Ne hoş o insanlar adına ama siz ne olacaksınız? Kendinize ayırdığınız vakit bi kuaför mü olacak? Çocuğunuzda küçük demekki, daha kreşe başlamamış. Herkesin dert babası, güliz ablası, vefalı komşusu-arkadaşı siz misiniz yahu? Bu kadar iş arasında rica minnet kabul etmeyin bence. Burs verecek olanda kendi hayrına versin, onun stresinide siz çekmeyin.
Ya ne kadar hossunuz,o kadar iyi birisi degilimdir ama duyarli olmaya calisiyorum. Oglum benim yumusak karnim diyeyim 40aylik olacak sipa bey. Aslinda buyudu yeteri kadar da,kiyamiyorum krese vermeye. Uzuluyorum. Daha cok minikmis gibi geliyor delirecegim valla

Back
X