• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkesten çok özür dilerim...

Sizi tanimiyorum, ama yazdiklarinizi okudum,, evet üzgünsünüz, Dolunay vardi buna verin, bosverin :) Diana Bishop arkadasin yazdigna katiliyorum, ve size kendinizi iyi hissetirmeyen arkadaslardan uzak durun, cok sükür saglikli bir evladiniz var, bunun icin yillardir ugrasan var - misal ben :) Sizi cok seven bir Esiniz var, iyi kötü isiniz var, Basinizin üstünde Eviniz var,, biliyorum baskasina moral vermek cok kolay, bende cocugum olmuyor ve düsük yaptim diye hicbirseyden zevk alamiyorum, ama cabaliyorum :) yine deneyecegim ve busefer olacak, Rabbim kucagimizi dolduracak insallah :) Gercekten olmayanlara üzülmemek, olmasi icin ugrasmak, ama sahip oldugumuz seyler icinde sükredip onlari doyana kadar yasamak lazim :) Siz cok güzel Kalpli bir insansiniz, böyle kalpe sahip olmayan cookk insan var,, Allahim hepimize ferahlik, icinde bulundugmuz sikintilardan kurtarsin bizi tez zamanda insallah
Sende dert etme biz 3 düşükten sonra Aaaa yeter be çocuk istemiyoruz diye korunduk, korunurken hamile kaldım 😁 herseyin zamanı var. Kardelenler gibi 💕

bize .biz varız burda.herşeye senin koşturman fazlaca yormuş bence seni.
evet koştum...
evet uğraştım..
evet gel arkadaş olalım dediğim insanlar benden kaçtı...
gel derdimizi paylaşaliminsanlar bi süre sonra yok oldu..
gerçek dost arkadaş hiç kalmadiki..
Eşime dedim ki beni böle halimle sevme. duymuyorum görmüyorum sana yük oluyorum dedim..
oda saçmalama her halini seviyorum dedi.
kendimden çok utandim...
agladim dün akşam..
ben neden kötüyüm dedim...

Sizin bunları düşünmeniz bile iyi anne olduğunuzu gösterir. Gidip kocaman sarılın çocuğunuza, ikinize de ne kadar iyi geldiğini göreceksiniz.

evet koştum...
evet uğraştım..
Eşime dedim ki beni böle halimle sevme. duymuyorum görmüyorum sana yük oluyorum dedim..
kendimden çok utandim...
agladim dün akşam..
ama bak cidden bu olmamış.evine hem ekmek götürüyorsun bir yandan ev işi çocuk.hepimiz aynıyız yetiştiremiyoruz o kısımda problem yok.ama eşin kısmına katılmıyorum.en azından maddi olarak eve destek olamıyorsa manen seni desteklemeli.onun sana demesi lazım sana yük oluyorum diye..aaaaa bukadar da kendini hafife alma.güçlü kadınsın sen.dik dur.azcık kendine zaman tanı dinlen

Anne olmak çocuğunuza dil dökmekten çok daha fazlasıdır ama. Onu bir kucaklarsınız, öyle güzel, öyle dolu hissettirirsiniz ki, günlerce konuşmaktan çok daha anlamlıdır. Annenin bakışları, dokunuşları milyonlarca kelimeye bedeldir. Evladınıza bunu verebiliyorsanız, gerisini boş verin, çünkü veremeyen çok insan var.

Eşiniz size iyi bir eş mi? Bu işler karşılıklı. Niye tüm yükü sırtlanıyorsunuz? Sizi sevilesi bir insan yapan şeyleri konuşmaya, görmeye indirgemeyin lütfen. Bunlardan çok daha fazlasısınız. Bunları görmeyen, sevmeyi, kıymet vermeyi bilemeyen insanın da kendi kıtlığıdır. Onlar için kendinizi üzmeyin.

yükünü hafifletmen lazım.ilk işin bu olmalı
hafifleyemiyorum ki..
çok dolmuşum...
taşiyamiyorum bile..
ağir geliyor her konuda..;
yapmak istediklerim..
yapamadıklarim..
hepsi kaliyor.
biriyle konuşmak istiyorum
biriyle dertleşmek istiyorum..
biriyle zayıflamak istiyorum...
herşeyi istiyorum olmuyor ki..
ben yoruldum.
agladim..
çok agladim... olmuyor ki bi gün mutlu bi gün mutsuz oluyorum.. bu dünyaya neden isyankariz...

hafifleyemiyorum ki..
çok dolmuşum...
taşiyamiyorum bile..
ağir geliyor her konuda..;
yapmak istediklerim..
yapamadıklarim..
hepsi kaliyor.
biriyle konuşmak istiyorum
biriyle dertleşmek istiyorum..
biriyle zayıflamak istiyorum...
herşeyi istiyorum olmuyor ki..
ben yoruldum.
agladim..
çok agladim... olmuyor ki bi gün mutlu bi gün mutsuz oluyorum.. bu dünyaya neden isyankariz...
ee kuzum beraber zayıflıyorduk ne güzel sen dedin aranızdan ayrılıyorum diye.biz hala devam ediyoruz.pes eden sesin bence bu konuda.gerekirse görümcen falan üstünde oturuyorlar ev işinde destek olsunlar.

evet koştum...
evet uğraştım..
kendimden çok utandim...
agladim dün akşam..

Bu sizinle ilgili bir problem değil . Dost diye bir şey kalmamış zaten

Ya dert anlatırlar ya da yok olurlar. Ufacık bir şey konuşsan " benimde" diye başlar ve susmaz insanlar.

Bunun dışında konuşamıyorum, az görüyorum demenize rağmen evi gecindiriyorsunuz ,bu her yiğidin harcı değil. Hele böyle bir zamanda.

Hepimizin kendinden yorulduğu dönemlerinin oluyor. Sizde böyle bir yokustasiniz demek ki.

Az ağlarsınız, biraz sitem edersiniz sonra tekrar yolunuza devam edersiniz.

Eşinize karşı kendinizi ezik hissetmenin, bunu ona yansitmayin.

Çalışıyorsunuz, annesiniz daha ne olsun.

Kilo kısmında da diyecegim , önce sağlık kontrollerinizi yaptırın, bir engel yoksa isterseniz verirsiniz. 30 kilo veren kişiler nasıl veriyorsa sizde verebilirsiniz.

Kilo sizi kötü insan yapmaz.

Bu özrü siz bizden değil size bunları yazdıracak kadar geçimsiz ve vicdansız insanlar dilemeli. İsyan etmeyin. Şükredin. Evladınızda var çok şükür. Siz onunla konuşamazsanız bile sıcak bir sarılmanız yeter. Rabbim bizleri imtihan eder. Kimine çocuk vermez,kimi duyamaz,kimi konuşamaz,evlenemez ve daha bir sürü şey peki burda bize ne düşüyor şükretmek. Sınanıyoruz çünkü Rabbimin verdiği imtihanlarla sınanıyoruz. Sarıl hayata,evladına,eşine ve en önemlisi kendine sımsıkı sarıl eğer bu şekilde isyan edersen inan her şekilde üzülen yıpranan sen olursun. İşitme engelin mi var ne olmuş yani bu sorun olmamalı. Engeli olan bir sürü insanımız var. Bir bacağı olup tek bir bacakla ne madalyalar alanlar var. Yanlış anlamayın sizi yermek değil amacım ama engelinizi bahane ederek hayata küserseniz yine söylüyorum olan size olur sizin engeliniz aşılamayan bi durum değil. Etraftaki insanlar size ne gözle bakarlarsa baksınlar ama siz kendinize iyi bakarsanız onlar sizin durumunuzu farketmez bile. Mutlu olun. Kendinize çok iyi bakın. Yıpratmayın. Kimsenin yıpratmasına izin vermeyin ..

3-4 gündür, iki tane konu açtım peş peşe, 3.yü açacaktım biraz daha dövsünler beni de kendime geleyim diye ama konunu gördüm; modum aynen şu:

İnsan, ne garip bir varlık; kaderi olanı tercihi, tercihi olanı kaderi gibi görüp karıştırıp kendine bazen öyle yükleniyor ki, böyle patlatıyor ruhunu; balon gibi, şişirip şişirip paaat... Oysa doğru noktada şişirmeyi bıraksak, ailemizle, yakın çevremizle balonu paslaşa paslaşa oynasak ne güzel olurdu.

Özrü, önce kendinden dile çünkü içinde tercihin olmayan şeylerin var, tercihin olmayan şeyleri yaşadıkça, hayatının diğer alanlarına sıçrayıp bulaşması var... Bu ruh kanseri... Ben de yakalandım buna ama umut var her zaman, kendinden özür dile bir ayna karşısına geçip "Sana çok yüklendim, özür dilerim" diye, aynaya baka baka ağla. Ben bunu ne zaman yapsam ferahlarım, tavsiye ediyorum. Bir de aç elleri arşa, duanın zamanı gelmiştir demek bu; bir konuş bakalım dilin neler dökecek sana. Sonra yüzünü yıka ve gülümse.

Zincirin kopuk tarafından çekmemen gerektiğini göreceksin, sağlam tarafından çek arkadaşım.
Kulakların duymasa, kalbin duyar be gülüm. Benim de kafam oynasa(Bipolar hastasıyım) kalbim alkış tutar.
O yüzden hafiflet kalbini biraz, sana ne iyi geliyorsa, onu yap şimdi.

galiba 3-4 güne bir ictiniz :halay::halay: Allahim saglikla büyütmeyi nasip etsin, Anali Babali insallah, bizde Kardelenimizi bekliyoruz, Rabbim yüzümüzü güldürür insallah
Amin kuzum ama buna inan doğacak meleğe engel olamazsın senin meleginde zamanını bekliyor. Güzel düşün hep 🤗

sen kendini ne kadar eksik hissetsende bence tamsın
herseyi duzgun olup insan olamayanlar sana boyle hissettirenler utansin arkadaşım onlarin adina ben özür dilerim senden
sen mükemmel bir annesin ♥️

Bu da sizin bu dunyadaki imtihaniniz lütfen özür dilemeyin kimseden ve bir seyleri baskasi icin diil kendiniz icin yapin
Esiniz sizinle evlendi evlendiğinde biliyordu degil mi sizi bu ozur nie?
Cocugunuz varmis rabbim nasip etmis ne güzel verirken biliyordu yine de verdi diil mi bu özür nie ?
Sizi siz oldugunuz icin kabul etmeyen insanlar donsun bi kendine baksin herkesin kusuru var degmeyen insanlar icim bu ozur nie ?
Hayatta değiştirebileceğiniz ve degistiremeyecginiz seyler vardir ornegim anne babamizi secemiyoruz ornegin dogustan gelen bir kusurumuz varsa bu bizim secimimiz degil degistiremeyecgimiz seyler icin ozur nie?
Bakis acinizi değiştirin kilo vermek size iyi hissettirecekse destek alin elinizden geleni yapin ama kendiniz icim yapin baskasi icin degil
Evladıma biir seyler ogretemedigim icin demissiniz ne anneler var hic bir engeli olmadigi halde evladini umursamayan siz yine bir seyler yapmaya çalışıyorsunuz sevginiz yeter kresler aosyal ortamlar esiniz çevre inanim cocuklar her seyi disardan ogrenir ama sizinkisi gibi karsiliksiz sevgiyi anne sefkatini hic bir yerde bulamaz bir sicacik sarilmaniz opmeniz yeter
Kendinize yuklenmeyi birakin lutfen gerekirse destek alin ama baskasi icin degil ne yapiyorsaniz kendiniz icin mutlulugunuz icin yapin anne mutluysa diger engeller aşılir . Rabbim gonlunuze ferahlik hanenize bereket getirsin insallah .

Herkes imkanları ve yaşam standartları dahilinde elinden geleni yapmanın vicdan rahatlığını yaşıyorsa gerisinin pek de önemi yok aslında..
Herşeyin hep bir fazlası hep bir iyisi vardır, lütfen kendinizi sevin önce başkaları sevmese de olur.
Ve diyetini ödediğiniz bir dünyada kimseye bir özür borcunuz yok.

mükemmel görünmekten yoruldum..
olduğum gibi olunca kimse kabul etmiyor beni.

Etmesin bırak. Millete ihtiyacın mı var? Bak ne güzel bir eşin var, evladın var, işin var. Evet, bir takım engellerin var, hayata biraz daha dezavantajlı başlamışsın. Ama hayatını güzelleştirmek senin elinde. Muhabbet için illa ki konuşmak gerekmiyor, sözsüz de muhabbet edilir. Yeter ki istensin. Ne işiten konuşan insanlar var da muhabbetin m sinden haberleri yok... seni yoran sana yük olan ne varsa paylaşmaya bak, yükünü hafifletmeyi dene. Kendine vakit ayırmaya çalış. Ayrıca, güzel kıyafetler alınca değerin artmayacak ya da kötü kıyafetin olunca değerin azalmayacak. Altın çamura düşse de altındır, değerinden bir şey kaybetmez. Sen de öyle düşün lütfen. Günümüzde yaşam koşulları gerçekten çok zor, ev geçindirmek çok güç. O yüzden zorlanman çok normal. Ama daha olumlu bakmaya çalış lütfen.

Back
X