- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende dert etme biz 3 düşükten sonra Aaaa yeter be çocuk istemiyoruz diye korunduk, korunurken hamile kaldımSizi tanimiyorum, ama yazdiklarinizi okudum,, evet üzgünsünüz, Dolunay vardi buna verin, bosverin :) Diana Bishop arkadasin yazdigna katiliyorum, ve size kendinizi iyi hissetirmeyen arkadaslardan uzak durun, cok sükür saglikli bir evladiniz var, bunun icin yillardir ugrasan var - misal ben :) Sizi cok seven bir Esiniz var, iyi kötü isiniz var, Basinizin üstünde Eviniz var,, biliyorum baskasina moral vermek cok kolay, bende cocugum olmuyor ve düsük yaptim diye hicbirseyden zevk alamiyorum, ama cabaliyorum :) yine deneyecegim ve busefer olacak, Rabbim kucagimizi dolduracak insallah :) Gercekten olmayanlara üzülmemek, olmasi icin ugrasmak, ama sahip oldugumuz seyler icinde sükredip onlari doyana kadar yasamak lazim :) Siz cok güzel Kalpli bir insansiniz, böyle kalpe sahip olmayan cookk insan var,, Allahim hepimize ferahlik, icinde bulundugmuz sikintilardan kurtarsin bizi tez zamanda insallah
evet koştum...bize .biz varız burda.herşeye senin koşturman fazlaca yormuş bence seni.
ama bak cidden bu olmamış.evine hem ekmek götürüyorsun bir yandan ev işi çocuk.hepimiz aynıyız yetiştiremiyoruz o kısımda problem yok.ama eşin kısmına katılmıyorum.en azından maddi olarak eve destek olamıyorsa manen seni desteklemeli.onun sana demesi lazım sana yük oluyorum diye..aaaaa bukadar da kendini hafife alma.güçlü kadınsın sen.dik dur.azcık kendine zaman tanı dinlenevet koştum...
evet uğraştım..
evet gel arkadaş olalım dediğim insanlar benden kaçtı...
gel derdimizi paylaşaliminsanlar bi süre sonra yok oldu..
gerçek dost arkadaş hiç kalmadiki..
Eşime dedim ki beni böle halimle sevme. duymuyorum görmüyorum sana yük oluyorum dedim..
oda saçmalama her halini seviyorum dedi.
kendimden çok utandim...
agladim dün akşam..
ben neden kötüyüm dedim...
hafifleyemiyorum ki..yükünü hafifletmen lazım.ilk işin bu olmalı
ee kuzum beraber zayıflıyorduk ne güzel sen dedin aranızdan ayrılıyorum diye.biz hala devam ediyoruz.pes eden sesin bence bu konuda.gerekirse görümcen falan üstünde oturuyorlar ev işinde destek olsunlar.hafifleyemiyorum ki..
çok dolmuşum...
taşiyamiyorum bile..
ağir geliyor her konuda..;
yapmak istediklerim..
yapamadıklarim..
hepsi kaliyor.
biriyle konuşmak istiyorum
biriyle dertleşmek istiyorum..
biriyle zayıflamak istiyorum...
herşeyi istiyorum olmuyor ki..
ben yoruldum.
agladim..
çok agladim... olmuyor ki bi gün mutlu bi gün mutsuz oluyorum.. bu dünyaya neden isyankariz...
evet koştum...
evet uğraştım..
evet gel arkadaş olalım dediğim insanlar benden kaçtı...
gel derdimizi paylaşaliminsanlar bi süre sonra yok oldu..
gerçek dost arkadaş hiç kalmadiki..
Eşime dedim ki beni böle halimle sevme. duymuyorum görmüyorum sana yük oluyorum dedim..
oda saçmalama her halini seviyorum dedi.
kendimden çok utandim...
agladim dün akşam..
ben neden kötüyüm dedim...
korunma taktignizi söylermisiniz, bizde öyle korunalimSende dert etme biz 3 düşükten sonra Aaaa yeter be çocuk istemiyoruz diye korunduk, korunurken hamile kaldımherseyin zamanı var. Kardelenler gibi
![]()
korunma taktignizi söylermisiniz, bizde öyle korunalim![]()
galiba 3-4 güne bir ictinizDoğum kontrol hapları
Amin kuzum ama buna inan doğacak meleğe engel olamazsın senin meleginde zamanını bekliyor. Güzel düşün hepgaliba 3-4 güne bir ictinizAllahim saglikla büyütmeyi nasip etsin, Anali Babali insallah, bizde Kardelenimizi bekliyoruz, Rabbim yüzümüzü güldürür insallah
mükemmel görünmekten yoruldum..
olduğum gibi olunca kimse kabul etmiyor beni.