• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkesten çok özür dilerim...

ya keşke gerçekte olsaydi.. burda degil de gerçekte...
burdaki kişiler lazim çevremde bana.. sizin gibi insan lazim.. sizin gibi dost lazim evime gelip kahve içebilecegim muhabbet edebilecegim lazim... yok ki gerçekteki dost filan. olsaydi keşke...
Bak hala olumsuzsun :)
İlla karsılıklı kahve mi icmek lazım yahu ne güzel görmesekte kahve icmesekte dertleşebildigin bi grubun var daha ne :)

çocuklarınızın durumu için, kimse çocuğuna bir şey öğretmiyor. benim annem bana 1 harf öğretmiş değil.
kendinizi o anlamda kesinlikle eksik hissetmeyin. çocuklar evet belli oranda anneyi babayı taklit eder. siz ona öğrettikçe o onu alır diye bir şey yok aksine daha çok psikolojilerini bozuyorlar çocukların üstlerine düşerek.
:KK53:

çocuklarınızın durumu için, kimse çocuğuna bir şey öğretmiyor. benim annem bana 1 harf öğretmiş değil.
kendinizi o anlamda kesinlikle eksik hissetmeyin. çocuklar evet belli oranda anneyi babayı taklit eder. siz ona öğrettikçe o onu alır diye bir şey yok aksine daha çok psikolojilerini bozuyorlar çocukların üstlerine düşerek.
:KK53:
ben eksik hissetmişim ama kızım beni anliyor .
halasina çok bağlı... önceden çok kıskanirdim.. sinir olurdum.
şimdi arkasina bile bakmiyorum. halasi olmadığında bana yapışık... ikinci görüyor::KK70:
nabiyim çalıştığım için normal.. artık bu durumdan memnun görüyorum yapacak bişey yok:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinde olmayan bir şey yüzünden neden özür dileyecekmişsin ki?
1.Evlilik hayatı paylaşmaktır. Türklerdeki gibi bütün sorumluluğu kadının üzerine atmak demek değildir.
2. Gören ve işiten ama evladına bırak bir şeyler öğretmeyi evladının hayatını mahveden, annesi varken annesiz büyüten (!) bir anne olmaktansa senin gibi sevgi dolu bir anne daha makul.
3. Benim güya engelim yok ama bir işim de yok. Hatta sensen daha kiloluyumdur.
4. Kimse seni anlamıyorsa seni böyle yaratan Allah seni elbette dinliyor ve anlıyor. Derdini, sıkıntını O'na anlat. Bol bol dua et. Emin ol çok rahatlayacaksın.
5. Allah vicdan ve kalp engeli vermesin. Geri kalan her şey çözülür.
❤❤❤❤❤❤❤❤

merhaba...
ben kendimi ifade edecegim...
işitme engelli olduğum için.
% 50 si görme engelli olduğum için.
konuşamadığım için..
bişeyler anlatip paylaşamadığım için..
sus pus durduğum için...
çocuğuma bişey öğretemediğim için...
çocuğuma işitme annesi olduğum için.
normal anneleri gibi olamadığım için..
bu böle şöle diyemediğim için.
çocuğuma dil dökemediğim için...
Eşime iyi eş olamadığım için...
Eşime muhabbet edemediğim için...
eşime çok yük verdiğim için...
hayatıma yön veremediğim için...
ev hayatima düzene sokamadığım için...
birikim yapamadığım için
iş hayatimda azimli olamadığım için..
iş hayatimda başarılı olamadıığm için
kilo veremediğim için...; ( yıllardir veremiyorum )
kilo ver kilo ver diyen arkadaşlarimi dinlemeyip veremediğim için..
ben maaşimi kendime güzel kıyafetler alamadığım için...
ev geçindirmekten başka bişey düşünemediğim için...
artık zorlaniyorum bu dünyada yaşamayı..
hiç bişeyden keyf alamiyorum. haz alamiyorum.
ne yapsam ben buyum dedim..
hiç hissedemiyorum mutluluk alamiyorum..
yorgunum...
üzgünüm..
herkesten çok özür dilerim.. beni affedin KK kadinlari..
sizlerle doğru dürüst arkadaş olamadığım için...
Canım benim... Bazen tüm dünya üstüne geliyormuş gibi oluyor dimi? Ama hepsi geçecek. Bak bu zor günler olmasa, hep mutlu olsak o zaman mutlu olduğumuz zamanların değerini nasıl anlardık...

Bu hayatta biraz Polyannacılık oynamak lazım.

Seni mutlu eden aktiviteleri bulalım hep beraber ve onlara yönel biraz bakalım... Ne dersin?

Kendini kötü hissediyorsun ama en önemlisi çocuklarımız için güçlü olmaya çalışmalıyız.

Canım benim... Bazen tüm dünya üstüne geliyormuş gibi oluyor dimi? Ama hepsi geçecek. Bak bu zor günler olmasa, hep mutlu olsak o zaman mutlu olduğumuz zamanların değerini nasıl anlardık...

Bu hayatta biraz Polyannacılık oynamak lazım.

Seni mutlu eden aktiviteleri bulalım hep beraber ve onlara yönel biraz bakalım... Ne dersin?

Kendini kötü hissediyorsun ama en önemlisi çocuklarımız için güçlü olmaya çalışmalıyız.
olur aktiviteler nelerdir:)

merhaba @MigiMadid
çok dolmuşsun anlaşılan bir şeyler üst üste gelmiş
zaman zaman hepimizde oluyor böyle hisler
yaşadıklarında senin hiç bir kabahatin yokki özür dileyesin
işin, seni seven bir eşin ve kıymetli bir çocuğun var çok şükür bunları düşün içini ferah tut
kendine iyi bak..

şurdaki yazanların kesin %70 inde yoktur bu istediğn.bende bu 70 lik dilimin içindeyim.keşke olsa ama olmuyor.burası bana yetiyor çok şükür.

aynen öyle biliyor musun bende isterdim öyle samimi arkadaşım olsun ama olmuyor.
herkes kendi derdinde.
iyiki sizler varsınız

merhaba @MigiMadid
çok dolmuşsun anlaşılan bir şeyler üst üste gelmiş
zaman zaman hepimizde oluyor böyle hisler
yaşadıklarında senin hiç bir kabahatin yokki özür dileyesin
işin, seni seven bir eşin ve kıymetli bir çocuğun var çok şükür bunları düşün içini ferah tut
kendine iyi bak..
evet çok doldum
içimde bi dünya dert var.. hangi birini dökeyim ki..
güvenecek biri olsaydi ki anlatirsam...
yok ki
kendimi suçladim niye böleyim dedim ben neden insanlari mutlu edemiyorum ben mutlu olamadığım için dedim.

üzülmeyi bir kenara bırakıp azme sarılın, azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz, zayıflamak için yeme düzeninizi değiştirip biraz da sporla takviyede bulunursanız zayıflarsınız emin olun,
iyi bir eş iyi bir anne olmadığınızı düşünmeyin elinizden geleni yapıyorsanız

herkese çok çok teşekkür ederim moral verdiği için..
sizlerde benim için çok değerlisiniz...
bazen düşünüp takılıyorum morelim bozuluyor.:KK43:
ben çok mu değersizdim dedim.. arkadaşim da yok. yanimda sicak hissedecegim...
çok şükür işim eşim çocuğum var.;
kendimi zorlaniyorum
duyamadığımda konuşamadığımda anlatamadığımda.. göremediğimde tepkiler aliyorum. ben inanki dolmuşum... yorulmuşum.. neyim eksik dedim.. neyim var dedim :KK43:

Zaman zaman dolar insan, çok normaldir
Ama bir düşün, bir bardak suyu içemeyen insanlar var
Ve dostluk gerçekten nadir bir şey, sanıyor musun hepimizin etrafı onlarca insanla dolu ya da ne arkadaş kazıkları yemişiz, dostluklar çok rastlanır olsa bu forumlar neden var ? İnsanlar düşüncesiz çoğu zaman, ne kadar incittiklerinin farkında değiller, dua et, Allah'a sığın Rabbim beterinden korusun. Şükür ki bir ailen var, olmayanlara değil olanlara bakıp huzur bulmaya çalışamaz mısın ? Ve bana inan ki çok güçlü bir kadınsın, bence büyük işler başarmışsın, kendine haksızlık etme lütfen

Hayatınızı güzelleştirmek sizin elinizde. Kimseden bu dedikleriniz için özür dilemeyin onlar sizden dilesin boşverin. Ve sahip olduklarınızın değerini bilin keyfini çıkarın.

Back
X