• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkesten çok özür dilerim...

ee kuzum beraber zayıflıyorduk ne güzel sen dedin aranızdan ayrılıyorum diye.biz hala devam ediyoruz.pes eden sesin bence bu konuda.gerekirse görümcen falan üstünde oturuyorlar ev işinde destek olsunlar.
pes ediyorum duruyorum sonra tekrar başliyorum başliyorum yine pes ediyorum. ben yoruldum zayıflayamamaktan:KK43:
ben kimseye yük istemiyorum. yük olmak istemediğim için bi işi başarma peşindeyim bu konuda hiç azimli olamiyorum.

mükemmel görünmekten yoruldum..
olduğum gibi olunca kimse kabul etmiyor beni.

Kimsenin seni kabul etmesine gerek yok ki? Sende sürekli kusur bulan insanlardan uzaklaş, onlar iyi niyetli değildir ve seni böyle aşağı çekerler. Sevdiklerinle birlikte ol. Ben artık az insanla mutlu olmayı öğrendim, çok huzurluyum.

Engelin gündelik yaşamında engel; mutlu olmanda değil. Negatiflerden uzaklaş, mutluluğun artacak.

Bu sizinle ilgili bir problem değil . Dost diye bir şey kalmamış zaten

Ya dert anlatırlar ya da yok olurlar. Ufacık bir şey konuşsan " benimde" diye başlar ve susmaz insanlar.

Bunun dışında konuşamıyorum, az görüyorum demenize rağmen evi gecindiriyorsunuz ,bu her yiğidin harcı değil. Hele böyle bir zamanda.

Hepimizin kendinden yorulduğu dönemlerinin oluyor. Sizde böyle bir yokustasiniz demek ki.

Az ağlarsınız, biraz sitem edersiniz sonra tekrar yolunuza devam edersiniz.

Eşinize karşı kendinizi ezik hissetmenin, bunu ona yansitmayin.

Çalışıyorsunuz, annesiniz daha ne olsun.

Kilo kısmında da diyecegim , önce sağlık kontrollerinizi yaptırın, bir engel yoksa isterseniz verirsiniz. 30 kilo veren kişiler nasıl veriyorsa sizde verebilirsiniz.

Kilo sizi kötü insan yapmaz.
tam benlik ben bişey anlatiyorum ay benimde... şu bu.... sonra kesiyorum. benimde dediği an muhabbet bitiyor.

Bu arada ikinci bir yorum yapmayı borç biliyorum; çünkü işitme engelim var dediğin halde sana bir şarkı gönderdim.
Neden umursamadan gönderdim biliyor musun? Şarkılar senin için klibinden vücut dilini okuyacağın, sözlerini şiir gibi derinleştirebileceğin nitelikte. Tıpkı benim, bir bipolar hastası olarak bazı şeyleri içmemin nükseden dönemlerinde yasak olması, ağzıma sürememem ama kokusundan sarhoş olmam gibi.

Yanlış anlamayacağını düşündüğüm için rahatlıkla yolladım; kendini kapama.
Dediklerimi yapmaya çalış olur mu? İyi gelecek.
Senin elinde tatların, kokuların, dokunuşların var... Ben ne yapayım? Bana oyun oynayan bir beynim, kendimden emin olamayacağım halüsinasyonlarım var bazı bazı, hiçbir duyu organıma güvenemeyeceğim zamanlarım var... Engelli raporu alabilirim başvursam da, pek umursamadım, insanın kalbinde engel olmasın gerisinin önemi yok.

Kendini deşip deşip derinleştirme ki engellerin, "gerçekten" engellerin olmasın arkadaşım.

Yıl 2019 ve gerçekten artık 'engel' kavramı çok çok farklı...
evet eskiden olsa görme engeli işitme engeli çok ciddi sıkıntılar olarak görülebilirdi....
Ama şu an gelişen teknoloji gelişen dünya bu engelleri çoğu zaman engel bile kabul etmiyor...
engelinize rağmen işiniz var...
engelli bireylerde en büyük sorun işsizliktir ki sizin bu sorununuz yok...
inanılmaz bir nimet...
kilonuz ne kadar bilmiyorum...
eğer gerçekten vermek istediğiniz kilo 35 40 kilonun üzerinde ise tıbbi cerrahi destek alabilirsiniz...
mide botoksu, mide balonu, mide küçültme operasyonları vs... ( ben mide küçültme op. oldum mesela 52 kilo verdim)
inanın kilolu olmak için bahane artık kalmadı...
her şey her yöntem ayaklarımıza serilmiş durumda...

ayrıca varsa bi depresyon haliniz ki belli var psikiyatrik yardım alın...
siz iyi iseniz aileniz de iyidir...
siz mutlu iseniz eşiniz de çocuklarınız da mutludur...
önce siz iyi olacaksınız...
uçaklarda bile oksijen maskesi ilk anneye takılır sonra çocuğa...
çünkü anne varsa bebek vardır..
mantık bu...

Bence kimseden değil kendinden özür dilemelisin bu kadar kendine yüklendigin icin

Hic mi hayatında yüzünü güldüren mutlu eden bişey yok evladına bakmak, saglıgının yerinde olması, aksam eşinle günlük bi muhabbet bile mutlu olmaya yetebilir aslında

Ama milleti dinlemekten, milletin standartlarını uygulamaya calısmaktan gözümüzün önünde olan pozitif seyleri kacırıp negatife odaklanıyoruz

Bence kimseden değil kendinden özür dilemelisin bu kadar kendine yüklendigin icin

Hic mi hayatında yüzünü güldüren mutlu eden bişey yok evladına bakmak, saglıgının yerinde olması, aksam eşinle günlük bi muhabbet bile mutlu olmaya yetebilir aslında

Ama milleti dinlemekten, milletin standartlarını uygulamaya calısmaktan gözümüzün önünde olan pozitif seyleri kacırıp negatife odaklanıyoruz
kendime özür dilemek için yazdim sonra herkesten özür diliyorum...
:(

Yıl 2019 ve gerçekten artık 'engel' kavramı çok çok farklı...
evet eskiden olsa görme engeli işitme engeli çok ciddi sıkıntılar olarak görülebilirdi....
Ama şu an gelişen teknoloji gelişen dünya bu engelleri çoğu zaman engel bile kabul etmiyor...
engelinize rağmen işiniz var...
engelli bireylerde en büyük sorun işsizliktir ki sizin bu sorununuz yok...
inanılmaz bir nimet...
kilonuz ne kadar bilmiyorum...
eğer gerçekten vermek istediğiniz kilo 35 40 kilonun üzerinde ise tıbbi cerrahi destek alabilirsiniz...
mide botoksu, mide balonu, mide küçültme operasyonları vs... ( ben mide küçültme op. oldum mesela 52 kilo verdim)
inanın kilolu olmak için bahane artık kalmadı...
her şey her yöntem ayaklarımıza serilmiş durumda...

ayrıca varsa bi depresyon haliniz ki belli var psikiyatrik yardım alın...
siz iyi iseniz aileniz de iyidir...
siz mutlu iseniz eşiniz de çocuklarınız da mutludur...
önce siz iyi olacaksınız...
uçaklarda bile oksijen maskesi ilk anneye takılır sonra çocuğa...
çünkü anne varsa bebek vardır..
mantık bu...
ben yıllardir uğraşiyorum çabuk pes eden biriyim :(

kendime özür dilemek için yazdim sonra herkesten özür diliyorum...
:(
Bak kac yasına gelmişsin evlenmişsin anne olmussun işin gücün var
Neden dayatılan standart hayatlara yoğunlaşıyorsun ki
Ya cocugunda bi sorun olsaydı, ya eşinden siddet görseydin, ya işinde atıyorum maaşın vaktiyle yatmasaydı
Su hayatta emin ol bicok kişinin dile getiremedigi dısarı yansıtamadıgı mükemmel hayatlarının arkasında bambaska sorunlar var
Hepimiz bişeyle sınanıyoruz hic birimiz mükemmel insan değiliz
Ama elimizdekilere odaklanıp mutlu olmakta kendimizi yıpratmakta bizim elimizde

hafifleyemiyorum ki..
çok dolmuşum...
taşiyamiyorum bile..
ağir geliyor her konuda..;
yapmak istediklerim..
yapamadıklarim..
hepsi kaliyor.
biriyle konuşmak istiyorum
biriyle dertleşmek istiyorum..
biriyle zayıflamak istiyorum...
herşeyi istiyorum olmuyor ki..
ben yoruldum.
agladim..
çok agladim... olmuyor ki bi gün mutlu bi gün mutsuz oluyorum.. bu dünyaya neden isyankariz...
bak biriyle zayıflamak istiyorsan instagramda sekersiz 21 gün diye bir hesap var, 21 gün boyunca sağlıklı beslenme için yol gösterici oluyor. tabii kilo kaybı kişiden kişiye değişir de katılanlardan iyi sonuç alanlar var. yeni program dün başladı. bi göz atsana.

bak biriyle zayıflamak istiyorsan instagramda sekersiz 21 gün diye bir hesap var, 21 gün boyunca sağlıklı beslenme için yol gösterici oluyor. tabii kilo kaybı kişiden kişiye değişir de katılanlardan iyi sonuç alanlar var. yeni program dün başladı. bi göz atsana.
adinedir

merhaba...
ben kendimi ifade edecegim...
işitme engelli olduğum için.
% 50 si görme engelli olduğum için.
konuşamadığım için..
bişeyler anlatip paylaşamadığım için..
sus pus durduğum için...
çocuğuma bişey öğretemediğim için...
çocuğuma işitme annesi olduğum için.
normal anneleri gibi olamadığım için..
bu böle şöle diyemediğim için.
çocuğuma dil dökemediğim için...
Eşime iyi eş olamadığım için...
Eşime muhabbet edemediğim için...
eşime çok yük verdiğim için...
hayatıma yön veremediğim için...
ev hayatima düzene sokamadığım için...
birikim yapamadığım için
iş hayatimda azimli olamadığım için..
iş hayatimda başarılı olamadıığm için
kilo veremediğim için...; ( yıllardir veremiyorum )
kilo ver kilo ver diyen arkadaşlarimi dinlemeyip veremediğim için..
ben maaşimi kendime güzel kıyafetler alamadığım için...
ev geçindirmekten başka bişey düşünemediğim için...
artık zorlaniyorum bu dünyada yaşamayı..
hiç bişeyden keyf alamiyorum. haz alamiyorum.
ne yapsam ben buyum dedim..
hiç hissedemiyorum mutluluk alamiyorum..
yorgunum...
üzgünüm..
herkesten çok özür dilerim.. beni affedin KK kadinlari..
sizlerle doğru dürüst arkadaş olamadığım için...

Anladığım kadarıyla çalışan, çocuklu bir kadınsın ; bundan büyük bir başarı var mı ? Hem de bunca sağlık sorununa rağmen. Sana böyle hissettiren, yükünü hafifletemeyenlerin senden özür dilemesi lazım. Bence kazancını bir uzman yardımı almak için harca, diyetisyene git, spora git, psikoloğa git toparla kendini, yaşamak her şeye rağmen güzel arkadaşım ve sen çok değerlisin. Annesin, evladının kalbinde o kadar büyüksün ki, düşün dünyada teksin onun için. Bırakma kendini lütfen, bu kadar işi başaran ayağa kalkmayı da başarır, hadi bir gayret güzel kardeşim hadi

herkese çok çok teşekkür ederim moral verdiği için..
sizlerde benim için çok değerlisiniz...
bazen düşünüp takılıyorum morelim bozuluyor.:(
ben çok mu değersizdim dedim.. arkadaşim da yok. yanimda sicak hissedecegim...
çok şükür işim eşim çocuğum var.;
kendimi zorlaniyorum
duyamadığımda konuşamadığımda anlatamadığımda.. göremediğimde tepkiler aliyorum. ben inanki dolmuşum... yorulmuşum.. neyim eksik dedim.. neyim var dedim :(

herkese çok çok teşekkür ederim moral verdiği için..
sizlerde benim için çok değerlisiniz...
bazen düşünüp takılıyorum morelim bozuluyor.:(
ben çok mu değersizdim dedim.. arkadaşim da yok. yanimda sicak hissedecegim...
çok şükür işim eşim çocuğum var.;
kendimi zorlaniyorum
duyamadığımda konuşamadığımda anlatamadığımda.. göremediğimde tepkiler aliyorum. ben inanki dolmuşum... yorulmuşum.. neyim eksik dedim.. neyim var dedim :(
Ay burdan daha ala arkadaslık mı olur
Düşük yaptıktan sonra bidaha hamile kaldıgımda ne bir arkadasıma ne bir yakınıma söyleyebildim ama burda gayet sere serpe muhabbet yaptım topiclerde
Hala daha basıma gelen salak sacma bişeyi cevreme anlatamayacagım icimde kalan ne olsa ismini cismini yasını vs hic bişeyini bilmedigim gebeler grubuma yazıyorum cözümler buluyoruz rahatlıyoruz vs vs
Simdiye kadar topiclerdede muhabbetimin olmadıgı onlarca kişi yazdıgım bi mesajdan yola cıkıp gelip bana sorular sordular dua istediler mesela hic birini de bildigim bişeyse geri döndürmedim eminimki benim gibi onbinler var burada
Sen sıkıldıkca gel yaz böyle dök icini kimse anlamasada birimiz illaki anlarız :)

Ay burdan daha ala arkadaslık mı olur
Düşük yaptıktan sonra bidaha hamile kaldıgımda ne bir arkadasıma ne bir yakınıma söyleyebildim ama burda gayet sere serpe muhabbet yaptım topiclerde
Hala daha basıma gelen salak sacma bişeyi cevreme anlatamayacagım icimde kalan ne olsa ismini cismini yasını vs hic bişeyini bilmedigim gebeler grubuma yazıyorum cözümler buluyoruz rahatlıyoruz vs vs
Simdiye kadar topiclerdede muhabbetimin olmadıgı onlarca kişi yazdıgım bi mesajdan yola cıkıp gelip bana sorular sordular dua istediler mesela hic birini de bildigim bişeyse geri döndürmedim eminimki benim gibi onbinler var burada
Sen sıkıldıkca gel yaz böyle dök icini kimse anlamasada birimiz illaki anlarız :)
ya keşke gerçekte olsaydi.. burda degil de gerçekte...
burdaki kişiler lazim çevremde bana.. sizin gibi insan lazim.. sizin gibi dost lazim evime gelip kahve içebilecegim muhabbet edebilecegim lazim... yok ki gerçekteki dost filan. olsaydi keşke...

ya keşke gerçekte olsaydi.. burda degil de gerçekte...
burdaki kişiler lazim çevremde bana.. sizin gibi insan lazim.. sizin gibi dost lazim evime gelip kahve içebilecegim muhabbet edebilecegim lazim... yok ki gerçekteki dost filan. olsaydi keşke...
şurdaki yazanların kesin %70 inde yoktur bu istediğn.bende bu 70 lik dilimin içindeyim.keşke olsa ama olmuyor.burası bana yetiyor çok şükür.

Back
X