- 13 Ağustos 2022
- 8.824
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ya da papatya cayini kurşunla.(boyle bi caps vardi, kursunlasam daha rahat hissederim diyoedu)Papatya çayı iç.
Senede bir zor görüyorum.Babam çok konuşuyor.Görüşmek zorunda değilsin arkadaşım.
Benim adım Nuran değil nur diyebilirsin.Papatya çayını panik atak için içiyordum.Ya da papatya cayini kurşunla.(boyle bi caps vardi, kursunlasam daha rahat hissederim diyoedu)
Nuran bizde sana bosan dedik, akrabalarinda bosan diyor. Hepimzim gordugu ama senin goremedigin sey nedir, hic düşündün mü
Benim adım Nuran değil nur diyebilirsin.Papatya çayını panik atak için içiyordum.
Sadece bir akrabam ayrıl dedi.Onunda kızı boşandı.Ama farklı bir sebepten bizim sorunumuz aileden ötürü.Esimle iyi anlaşıyoruz.Annesi yönetme meraklısı.Benim babam bildiğinden şaşmaz.Bildiginden taviz vermez.Sorunlar böyle başladı.Onun damadı icip içip dövüyordu.En son bosandilar.Bakın, biz burada anlattığınız kadar yorum yapıyoruz ama onlar ayrıca olaylara şahit de oluyorlar. Gerçekten sizin iyiliğiniz için çabalıyor ve sizi bir beladan uzak tutmaya çalışıyorlarsa?
Sadece birkisi Bosan dedi.Digerleri de anladığım kadariyla sorun kayınvalide de eşini kötü söz söyleme.İyi davran.Onunla anlaş dediler.Tamamdir.
Herkes neden bosanmani istiyor dusun bence
Senede bir kere de görme.Senede bir zor görüyorum.Babam çok konuşuyor.
Sadece birkisi Bosan dedi.Digerleri de anladığım kadariyla sorun kayınvalide de eşini kötü söz söyleme.İyi davran.Onunla anlaş dediler.
O zaman düğüne kadar sabredeceksiniz. Düğüne doğru zaten gerginlik had safhada oluyor. Sonrasında rahatlarsınız. Evliliğinizde sıkıntı olmazsa akıl verenler susar zaten.Sadece bir akrabam ayrıl dedi.Onunda kızı boşandı.Ama farklı bir sebepten bizim sorunumuz aileden ötürü.Esimle iyi anlaşıyoruz.Annesi yönetme meraklısı.Benim babam bildiğinden şaşmaz.Bildiginden taviz vermez.Sorunlar böyle başladı.Onun damadı icip içip dövüyordu.En son bosandilar.
Yoo benim için Nurankaaaasın tıpkı İsmayıl yekaaaa gibiBenim adım Nuran değil nur diyebilirsin.Papatya çayını panik atak için içiyordum.
Anka yi Ankara'dan yapmış olabilirimYoo benim için Nurankaaaasın tıpkı İsmayıl yekaaaa gibi
Sürekli soracaklar.O zaman düğüne kadar sabredeceksiniz. Düğüne doğru zaten gerginlik had safhada oluyor. Sonrasında rahatlarsınız. Evliliğinizde sıkıntı olmazsa akıl verenler susar zaten.
Sorsunlar sende dadlu dadlu cevap ver. Hiç işini bilmiyorsun NurankaaSürekli soracaklar.
Oflayip pufladim.Abartmiyorum normalde böyle yapmam dinlerim büyügum derim ama çok dillendirdiler.Sorsunlar sende dadlu dadlu cevap ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?