Herkesten nefret etmeye başladım.

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.824
4.471
123
32
Eve misafir gelmesini istemiyorum.Biryere gitmek istemiyorum.Bugun bayram gezmesinden nefret ettim.Herkesin dilinde benim özel hayatım.Soyle birşey var ben buraya yazıyorum ama sizleri sadece burada tanıyorum.Bir ara bunaldim anlattim.Simdi eski konuları ben konusmazsam önüme açıyorlar.Yok şöyle yap babam susuyor.İliskim hakkında yorum yapmıyor.Ama başkalarının yanında muhabbet açıyor.Deliriyorum hatta bugün babamı tersledim.

Bana ayrıl demelerine bozulmuyorum.Herkesin ağzına sakız olmak ben konu açmadan konuşmaları.Bayramlasmaya gitmişim sorun problem.Bagirarak konuşmalar.Yengem var kendi kızı alkolik eşinden ayrıldı.Obur damadı paragöz.Kucuk kızı bunları görüyor.Evlenmiyor.Bana reels videoları atıyor ayrilayim diye.En çok korktuğum şey yarın birgün eşimin yanında ağızlarından kacirmalari korkuyorum.

Ya da papatya cayini kurşunla.(boyle bi caps vardi, kursunlasam daha rahat hissederim diyoedu)
Nuran bizde sana bosan dedik, akrabalarinda bosan diyor. Hepimzim gordugu ama senin goremedigin sey nedir, hic düşündün mü
Benim adım Nuran değil nur diyebilirsin.Papatya çayını panik atak için içiyordum.

Bakın, biz burada anlattığınız kadar yorum yapıyoruz ama onlar ayrıca olaylara şahit de oluyorlar. Gerçekten sizin iyiliğiniz için çabalıyor ve sizi bir beladan uzak tutmaya çalışıyorlarsa?
Sadece bir akrabam ayrıl dedi.Onunda kızı boşandı.Ama farklı bir sebepten bizim sorunumuz aileden ötürü.Esimle iyi anlaşıyoruz.Annesi yönetme meraklısı.Benim babam bildiğinden şaşmaz.Bildiginden taviz vermez.Sorunlar böyle başladı.Onun damadı icip içip dövüyordu.En son bosandilar.

O zaman düğüne kadar sabredeceksiniz. Düğüne doğru zaten gerginlik had safhada oluyor. Sonrasında rahatlarsınız. Evliliğinizde sıkıntı olmazsa akıl verenler susar zaten.

e yavrucum sen bu kadar daralıyosun da bu insanlar niye böyle diyo demiyosun. ayrıca başka akrabanın çocuklarını kötü durumlarını diline dolaman çok tiksindirici. kadın belki de bunları gördüğü için sana ayrıl diyo. ya da senin göremediğini görüp ayrıl demek için mükemmel bi hayata sahip olmak mı gerekiyo? he bir de bu postları açmak için nasıl bi yol izliyosun çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…