Herkesten nefret etmeye başladım.

Kahretsin ya un, san, sohret demek ki boyle bir sey. Herkesin dilinde senin ozel hayatin vay be.

eh siz özel hayatınızı umuma yaymışsınız zaten baştan. eğer biraz da sinir bozucu bir insansanız "özel hayatınızı" sohbet malzemesi ederler.
siz burada öyle şeyler anlatıyorsunuz ki insanın akli hayali almıyor. kim bilir reel hayatınız nasıl.

Reelde bu kadar anlatmiyorum

Peki bu kadar evli çoğu bunları yaşamış geleceğini gören DENEYİMLİ kadınlara neden inanmıyorsun?
Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli senin durumda herkes kendini parçalıyor anlatmak için
Kaynanan seni eziyor, sen Anadolunun çorak bağrından geliyorsun İzmirli rahatlığı kuzeniyle sohbetleri içki içmesi sana şimdiden batıyor adam değişmiyor bile (ki bunun aynısı bugün 1 forumda 2 çocuklu kadın anlatıyor kocasının yavş...lığını)
Baban da görüyor çoğu şeyi onu resmen siliyorsun kaynananların dediği olsun diye hayatındaki çabalarını adam eşya getirmeye senin eve bile gelemiyor en azından.
Senin tutarsız konu açmalarından artık dalgaya vuruyoruz üzülüyorum tamam 30 yaşındasın ama birden hayatın evlenince pespembe olmayacak bunlar silinmeyecek karşına çıkacak hepsi...

Reelde bu kadar anlatmiyorum

bu kadarına lüzum yok ki, çeyreğini anlatsanız yeter.
yani cidden sağa sola anlatınca bir çözüm bulunacağını mı zannediyorsunuz?
millete konu vermişsiniz olan bu.
söz sizden çıktıktan sonra kontrol edemezsiniz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…