herkezin derdi görümce olur benimki eltimle kayınvalidem :(

Bu hikayenin çocuğu eksik diyordum. Konu sahibi çocuk yapmayı da düşünüyormuş zaten. :) bu modeller hep aynı, hep aynı. Çocuk da kondurun olaya, süper. Hatta bir tane yetmez, her sene çocuk yapın. Fare giremediği deliğe poposuna tabak bağlayarak girmeye çalışırmış ya, aynı o hesap. Eviniz barkınız yok, tahsil meslek yok, kuş kadar maaşla devam edin. Bir de ayrı eve çıkmaktan bahsediyorsunuz. Trajikomik. Cahil cesareti budur.

Eşin ne yaptı? Armut mu topluyordu annesi bu lafları ederken?

Kusura bakma çok kızdım. Bir erkek kadınına sahip çıkamıyorsa evlenmeyecek.

O ara diyecektin aslında eltine bakıp "Abla beraber kaçsaydınız keşke kardeşinle." diye. Ne kadar ayıp. Bence işe gir. Eve yatmadan yatmaya gidersin.

başlık doğru olmamış.herkesin derdi görümce değil.elti ve kayınvalide ile hatta koca ile de ,çocuklar ve komşular da derdi olanlar var.Allah kolaylık versin.

zamanında beraber oturmanın zorlukları olacağını neden düşünemiyorsunuz anlamadım gerçekten.yetişkin özgürlüğü,çocuk sorumluluğu olmuyor maalesef.sorumluluk varsa başbaşa özgürlük var.masraflar kayınvalideden,ev onlardan olunca özgürlüğünüz de gidiyor maalesef.

Canım erkekler bir süre sonra başka eve çıkma fikrine iyice uzaklaşıyorlar. Kolaylığı bırakmak istemiyorlar. Laf söyle desem kavga çıkar, ılımlı ol desem ezerler. Ortasını bulmaya çalış baktın olmuyor bence ufaktan bozulduğunu belli et önce güzelce tabii.

Back
X