Heroes

off ya bu diziler de iyice şımardı bekle bekle nereye kadar yaa prison break de ara verdi lost da iki-üç bölüm sonra ara verecekmiş gene yeni başlamıştı zaten ben heroes u özledim yaa

heroes ben ilk sezonunu ızledım eşim indırmıştı gercekten güzel lost tan sonra tabı 3 sezonunu ızledım 4 sezonunuda ındırdı ama ızleyemedım bebışten heroes gerı kalan sezonlarını daha bulamadım bulunca onda devam edecem

ilk başladığında izleyemedim ama sonradan 2 hafta içinde yayınlanan tüm bölümleri dvd den izledim..gecelerimi gündüzlerimi aldı ama bırakamadım bi türlü yeni sezonu bekliyorum bende heyecanla çekimlere başlamışlar çoktan eylül gibi yayınlanacağını söylüyorlar.

Şuan indiriyorum ama bu yeni bölüm değilmiş özet niteliğinde bir bölümmüş..Olsun özlemiştik .Özellikle de şu şahsiyeti :asigim:
milo4gz2.jpg
hsajflj9.jpg

yooo yeni bölüm ben indirdim izledim ..2 bölüm halinde yayınlanmış sezon başı ...2.bölümün sonunda dehşete düştüm :1shok: indirin izleyin mutlaka

Yok ilk indirdiğim tanıtım videosuydu.Sonra 2 bölümlük olanı da izledim gerçekten de çok iyiydi.Baya bi dedğişiklik bekliyo bu sezon anlaşıldı.. bölümü indiriyorum şuan da..

3.bölüm yayınlandı mı bende ilk iki bölümü indirdim daha sıra gelmedi hereosa izlemedim ama 2.bölümü halledeyim bir :jeyyar:

ben dün 6.bölümü izledim her bölümde şaşırtılır mı yaa seyirci... gözlerim açık izliyorum ,beğeniorum,takdir ediyorum,merak ediyorum..

bende hiç bu kadar bi dizinin hayranı olmamıştım,Hiro Nakumuro ya bayılıyorum,Fly Maaaaaaaaaaaan diye bağırıyordu ya önceki bölümlerde, onun taklidini yapıyorum hala o kadar sempatik adam yok o dizide,2 sezondan eksik bölümlerim kalmıştı direk 3 sezona başlamıştım neyse o bitti hani peter petrellinin babası hiro nakumuronun kafaya ellerini koyduydu ya tam orda,dün akşam eşim yeni bölümlerini getirmiş sanırım 3 sezon 14 bölümden başlıyor ama tutturmuş 2.sezondaki eksiklerimi tamamlıcakmışım, dayan dayanabilirsen meraktan ölüyorum,izleyen varsa bana tiyo versin,clear a ne oluyor merak ettim

Kızlar seyrettim tüm bölümleri, şu an cbnc deki çok geri,neler neler oluyo, çok heyecanlı yav

yaaa artıkk heyecan içinde yaşıyoruzz 11 .bölümü izleyeemdim daha neler oldu... bir yandan lostt off ne süper seoznlar geldii yaaaww maşallahh..

10. bölümün sonunu hatırlat bana sana neler olmuş bir bir sayayım, çünkü unuttum, ben tv de şu an yayınlananları 2 ay önce seyrettim, yabancı kanaldan çektirmiştik

Back
X