Heroes

heroes in 14. ve 15. bölümlerini indirdim.ara bitti.güçleri olanlar zor durumda.harika bölümler.ilgililere duyurulur.

3. sezon 20. bölüm ve harika bi bölümdü anlatmayayım şimdi izlemeyenler kızar kaydirigubbakcemile3

dün 20 . bölümüde izledim hakkaten müthiş yaa...21. bölüm sanırım bugun amerika da yayınlanıyor yarın internete düşer =)))

20. bölümmün son sahnesi müthişti pek bir manidardı doğrusu asinin kim olduğunu bilmiştim zaten :jeyyar:

evet yaa ...kızda kendini feda etti (isim vermeyeyim izleyecekler için delikafadulden ) sen asiyi nasıl tahmin ettin kız...çok fenasın he kaydirigubbakcemile3 bugun izlicem yeni bölümü

of ya pis sylar hep dört ayak üstüne düşüo :mymeka: kızıom ama acaip bi karizma adamda sengözlerimebaksanab.

yeni bölüm güzeldi syları dahada çok göreceğe benziyoruz . haftaya epey olay açıklıpa kavuşacak gibi gözüküyor

heroes-season-3-promo-pic.jpg

en son yine ben yazmışım topiğe yk mu başka hereoscu yahu :oklava: bugün yeni bölüm gelmiş daha izlemedim akşama ancak yine yazarım
candy gel buraya bakiim

yeni bölüm çok güzeldi heeerkesi yakaladı danko uyusu senağlama ama sylar taraf deiştrio gibi veee danko nun sonu geldi sonunda ooooh sositososito

bu topiğede benden başkası yazmıyor inanamıyorum tek benmi seyrediyorum yani.
sezon finali oldu artık sabırla bekleyeceğim yapacak birşey yok .
sylar ı tam öldürceklerdi ne güzel saçmasapan bişey yaptılar .
nathan uyusuda öldü sonunda herşeyi berbat ediodu :mymeka:

sbluem kuzum sezon finalini yeni izledim yaff natanı nie öldü be sinir oldum sefmiodum ama olsun şindi sylar hatırlarsa kendini nolcek offf
heroma noli öle sürekli burnu kanii
sudan çıkan hatun başkasımı dokununca donduran neydi adını unuttum hatunun

aman bende bilmiim valla nolcek çok oldu ya izleyeli unutmuşum nolduydu :roflol: :roflol:
sylar hatırlıcak kesinde iyi biri olcak biara gelecekte öyleydi ya ama o gelecek değiştimi bilmiyorum şuan
sarı gacıyıda hiç beğenmiyorum harbi soğuk nevale

Back
X