sen anlattın ben iki sene önceye döndüm bilio musun. aynı sorun mezhep farklılığı , yarım kalan bi hikayede benden mafoldumben 2 sene önce çok yakın bi arkadasımın nısanına gitmiştim damadın kuzeni vardı bana sürekli söylüyolardı senı tanıstıralım cok yakısırsınız dıye. kısmet nişan gününeymiş , tanıstık , bi süre görüştük ve cıkmaya basladık. ilk defa birine asık olduğumu hissetmiştim ben . aramızda mezhep farkı vardı ama karşı koyamadık duygunun önune gecemedi. ailelere açmaya karar verdik , zor olacaktı biliyoduk ama ailelere actığımızda tam bi faciaydı yasadıklarımız. onun babası kesinlikle olmaz dedi. benm annem komalarda. babasını ıkna etmeye calişti babası en sonunda ' lanet olsun git evleneceksen evlen ' dedi. tüm ailesi karşı durdu. sonuçta ayrıldık , o kadar zor oldu ki. yaşamıyo nefes almıyo gibiydim. seni seviyo sende seviyosun ama baskaları yuzunden ayrısınız bu ınsana o kadar koyuyo kı. hanı bilsem beni sevmiyo istemiyo diye ayrıldık desem kabullenmesi kolay olur ama sevip ayrılmak çok zor bi durum. ayrıldıktan sonra arkadasımın nıkahı olacaktı, damadın nıkah sahıdı oydu arkadasım benmkıde sen ol dedi ama düşünsene nıkah masasına onunla birlikte oturmayı yüreğim kaldırır mıydı mafoldumben gidemedim ne nıkaha ne düğüne. giden arkadaslarım söylediler. gözü hep beni aramıs ama neye yarar bitmişti bi kere. her sey daha da zorlasacaktı. o gün kesmiş umudu benden. o şimdi bi başkasıyla evli bide oğlu oldu. benm cok sevdiğim ismi koymuş oğluna mafoldumben bende bi başkasıyla nısanlıyım şimdi. seni çok iyi anlıyorum ben . zamanla acın hafiflicek ama içinden cıkması zor olucak bak 2 senedir benden de cıkmadımafoldumben ay ne cok yazdım umarım senın ıcın her seyın hayırlısı olur canm