• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşey anlık mıydı yani :(

kelebek_olunmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
10
0
36
Eskişehir
2.5 yıl düştük kalktık, kötü zamanlarımız da oldu ama hiç birbirimizi yalnız bırakmadık
hep destek olduk, zor zamanları atlattık
hep anlayışlı bi sevgili olmaya çalıştım sana , üzerine gelmedim, geçicidir dedim
dengesiz tavırlarını görmezden geldim
ama bu son olayın benim kolumu kanadımı kırdı
herşeyimsin demiştin , şimdi ise aşk bi anlıktır diosun
ailem memleket dışından başkasını kabul etmiyor şu an diosun
elimden geleni yapacağım diosun ama umutsuzluğa düşüyorsun bazen ,
hiçbirşeyin garantisi yok bende biliyordum bunu ama genede sevgimize hep sahip çıktım
sonuna kadar herşeyi yapmaya razıydım ki sendeki bitmişlik beni de bitirdi
ailenin beni istememesinin sebebi sadece farklı memleketlerde ve kültürlerde insanlar olmamız mı ?
buna kendini nasılda inandırmış kabullenmişsin
yaşananlar konuşulanlar demek bi anlık mıydı AŞK Bİ ANLIK MI ? :43: :43:

Artık öğrendim ki kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmaz, nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış

biliyodur mutlaka
ama ciddi görmediler galiba , zaten evlilik düşünmüyoruz şuan
bi 2-3yıl daha önümüzde zamanımız vardı
daha önce fikirlerini değiştirdiğini söylemişti ben bu konuyu ciddiye almadım
şimdi ailesindeki bi yakın dostalrının evliliği bu sebeplerden bitince ailesi şimdi böyle söylüyormuş
önyargı oluşmuş galiba

eğer ailesini senin için karşısına almıyorsa o kişiden zaten hayır gelmez.
hakkında hayırlısı olsun.

Valla tatlım sen hiç üzülme,bu konuda senin yapabilceğin hiçbirley yok..iş erkek arkadaşında bitiyor..o dengeyi kurcak...Arkadaşında dediği gbi seviyorsa ailesinin bunu anlamasını sağlayacaktır..

teşekkür ederim öncelikle arkadaşlarım
önemseyip cevap verdiğinz için
o elinden geleni yapacağım dior fakat onlar kabul etmezlerse bu evlilikten hayır çıkarmı dior
bende hayırlısı dedim artık, zamana bıraktık şimdilik bu durumu
çünkü daha vardı zaman evliliğe zaten

iki farklı şehirde olup ilişki yürüten veya yürütmeye çalışan insanlar tanıyorum zor belki ama imkansız değil

zor bi durum sonuçta ailesini ikna etmeye çalışacak
ama bu durum asla imkansız olamaz bi ilişki için
onu hiç anlamıyorum ben..
o zaman görüşmeyelim artık sorun olacaksa dedim
zamana bırakalım sende kafana takma dio, elimden geleni yapacağım dio
bilemiyorum yanii hakkımızda hayırlısı olsun diorum hep

seni üzmek istemem canım ama sanki bahane üretiyormuş gibi geldi bana..

ailesiyle ilgili bir sorunu ortaya koyup seni kırmamaya çalışıyor yani kendi mantiğinla bu konuya son vermeni boşuna ümitlenmemeni istemiyor..

malesef korkak bir kedi gibi gerçekleri sana söylemekten kaçıyor.. :50:

birşeyi bahane edip hem de onun elinde olmayan bir şeymiş hiç olmayacak aşılmayacak bir konuymuş gibi seni ümitsizliğe kaptırıyor..

bence son zamanlardaki hareketlerini, sana olan davranışlarını, sevdiğini dile getirme şekillerini dikkatlice gözden geçir:97:

üzülerek söylüyorum ben 3. şahıs olarak böyle anlıyorum bu konuyu

seni üzmek istemem canım ama sanki bahane üretiyormuş gibi geldi bana..

ailesiyle ilgili bir sorunu ortaya koyup seni kırmamaya çalışıyor yani kendi mantiğinla bu konuya son vermeni boşuna ümitlenmemeni istemiyor..

malesef korkak bir kedi gibi gerçekleri sana söylemekten kaçıyor.. :50:

birşeyi bahane edip hem de onun elinde olmayan bir şeymiş hiç olmayacak aşılmayacak bir konuymuş gibi seni ümitsizliğe kaptırıyor..

bence son zamanlardaki hareketlerini, sana olan davranışlarını, sevdiğini dile getirme şekillerini dikkatlice gözden geçir:97:

üzülerek söylüyorum ben 3. şahıs olarak böyle anlıyorum bu konuyu

teşekkür ederim ben olayın içinde olduğum için ve onu sevdiğim için doğal oarak toz konduramıyorum
ama olabilir söylediklerin aklımın köşesinde

Bunlar kız bahaneleri..
Annem şehir dışında istemiyor? niye oğlunu gelin mi verecek..
sevgiliniz sizden taksit taksit uzaklaşma derdinde ilk mesajı vermiş.
duygusal gelgitler yapıp meseleyi uzatmayın vakit kaybetmeyin tekmeyi basın.

Ben bu bahane ile hayatımın 17 yılını harcadım, arkana bile bakma at gitsin hayatından. İnan samimi söylüyorum, bu tamamen bahane, onun niyeti yok. Yaşadığım için biliyorum, hayatına bak arkadaşım,sonra çok üzülürsün giden zamanına ve emeğine....

hangi şehrdesiniz acaba iknzde çok merak ettim
bizde farklı şehrlerdeyz ama ben yanına gidicem evlenince
ailenin tek çocuğu olduğum için ailem izin vermezse bu evlilk olmaz onları karşıma almam dedim
o da kaçırırm haberin bile olmaz dedi:1:
tabi birde ben bayan olduğum için naz olarak nitelendirebiliriz 2 yıl oldu bizimde çok seviyorum ailemi kesinlkle ikna ederim

tatlım ne yazık kı asık oldugumuz zaman gerceklerı goremıyoruz .sen de gerceklerı goremıyorsun .ama bence korkak acız sevgılının yalan soylemesıne ızın vermeden ayrıl .ortada bır gercek var kı,sevgılın aıleyı bahane ederek ayrılmaya calsıyor ,amacı vıcdanını rahat ettırmek .ayrılmak ıstedıgını soyleyemeyecek kadar korkak bır ınsan'ı hayatın da bır sanıye bıle tutma .

eskıden kız annelerı sorun cıkarırdı kızlarını kolay kolay vermezlerdı hep kacarak evlılıkler olurdu .sımdı nasıl bır durumdayız anlamadım valla-erkek annelerı sorun cıkarıyor .cocukları pek kıymetlı oldular .alıcaz dıye canımız cıkıyor ayol :69:

Birkaç ihtimal var önümüzde objektif bir şekilde düşünürsek. :68:

1.'si, erkek arkadaşının ailesi hep seni biliyorduysa belki baştan beri başka bir kızı istiyorlardı ısrarla ve erkek arkadaşın en sonunda onlara teslim olmak durumunda kalmış olabilir.

2.'si, erkek arkadaşının ailesi bilmiyorduysa ailesine söyleyince onlar istememiş olabilirler o da ailesini ikna edememiş olabilir.

Ama her iki ihtimalde de 2 farklı şehirde yaşamanın adına "kültür farklılığı" deyip "Aşk bir anlıkmış." cümlelerinin ardına sığınmaktansa olanları açıkça anlatsaydı çok daha mert ve saygı duyulası bir insan olarak kalırdı hatrında hiç şüphesiz.... :26:

bi yalana kendimi inandırıp 2.5yıl yaşamışım :85:
aşkla yükseldik yükseldik bulutlar yaklaşıyorduk sanki bi anda uçurumdan düştük
halsiz , bitkin , ölüyüm ...

Bende ayrı şehirlerdeyim ilerde evililik olursa ne orda ne benim bulunduğum yerde farklı bir şehirde yaşıcakmısız
Bu konuda anlaşamadık hiç ama ben bana yakın bi şehir konusunda ısrarlıyım

Bahane veya değil bu belirsizlikle yaşamak çok zor
Erkek arkadaşının seni böyle bi duruma sokması haksızlık bence
Madem ailesi istemiyo şimdiden bitirsin 2,3 yıl sonra bu sebeten biterse zor toparlarsın kendini :59:

Back
X