• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşey anlık mıydı yani :(

ilişkilerde mutlaka erkek tarafı daha çok sevmeli..iki taraf ta eşit sevemez..biri muhakkak daha fazla seven,daha fazla fedakarlık yapan taraf oluyor...eğer erkek daha fazla severse o ilişki güzel gidiyor...çünkü kadınlar yapı itibariyle daha fedakar ,daha verici olduklarından ayrılık sonrası toparlanmaları zaman alıyor ..erkekler daha çabuk toparlanıp hayatlarına kaldıkları yerden devam edebiliyorlar...bu sözlerimi yabana atmayın...

erkek arkadaşına gelince seni sevmiyor yeterince o yüzden bahaneleri de hazır...........Değmez yani... tek damla göz yaşına...........

ilişkilerde mutlaka erkek tarafı daha çok sevmeli..iki taraf ta eşit sevemez..biri muhakkak daha fazla seven,daha fazla fedakarlık yapan taraf oluyor...eğer erkek daha fazla severse o ilişki güzel gidiyor...çünkü kadınlar yapı itibariyle daha fedakar ,daha verici olduklarından ayrılık sonrası toparlanmaları zaman alıyor ..erkekler daha çabuk toparlanıp hayatlarına kaldıkları yerden devam edebiliyorlar...bu sözlerimi yabana atmayın...

erkek arkadaşına gelince seni sevmiyor yeterince o yüzden bahaneleri de hazır...........Değmez yani... tek damla göz yaşına...........

katılıyorum.. çok istese kendini kontrol edemez ne yapar eder razı ederdi. böyle örnekler var etrafımda. kız tarafının ailesi hiç istememiş adamı. kız 1 sene ağlamış. çocuk da pes etmemiş. bir şekilde orta yol bulunmuş. yani istendi mi oluyor. ama erkek arkadaşının söylediği şeyden gıcık kaptım. ailesinin şahit olduğu bir örnek yüzünden hemen pes etmiş. ona bakarsın onun tam tersi şeklinde sonuçlanan bir sürü örnek var. herke aynı şartlarda mı ki. herkesin aynı şekilde mi sonuçlanak da ailesinin ön yargısını bahane etmiş.

hepinize teşekkür ederim
önemseyip okuyup yorum yaptığınız için..
her cevapta daha çok düşünüyorum ilişkimi
allah doğru yolu inş. gösterir bana arkadaşlarım ...

Allah gösterir canım doğruyu hiç merak etme, seni hak etmeyen insan için üzülme. şu an üzülme demiyorum. ne kadar desek de üzülürsün. ama zamanı gelince üzülmemen gerektiğini göreceksin. böyle bahaneler acıtır insanı. ama bu bahaneler senin değersiz olmandan kaynaklanmıyor. aksine sen değerli olansın o ise gereksiz yere değer verilen biri. sen savaşmaya hazırken o korkaklık yapıyor. erkeklik bu işin neresinde. erkek tavuk gibi kaçacaksa zor bir durumda kadında heves mi kalır savaşmaya. yani böyle biri için savaşma sakın. bırak ailesinin kendine uygun gördüğü bir kadınla evlensin. ailelerin uygun gördüğü aynı şehirden aynı kültürden evlenenlerin çok mutlu olacağına dair bir garanti belgesi mi var mış:37:

Son düzenleme:
2.5 yıl düştük kalktık, kötü zamanlarımız da oldu ama hiç birbirimizi yalnız bırakmadık
hep destek olduk, zor zamanları atlattık
hep anlayışlı bi sevgili olmaya çalıştım sana , üzerine gelmedim, geçicidir dedim
dengesiz tavırlarını görmezden geldim
ama bu son olayın benim kolumu kanadımı kırdı
herşeyimsin demiştin , şimdi ise aşk bi anlıktır diosun
ailem memleket dışından başkasını kabul etmiyor şu an diosun
elimden geleni yapacağım diosun ama umutsuzluğa düşüyorsun bazen ,
hiçbirşeyin garantisi yok bende biliyordum bunu ama genede sevgimize hep sahip çıktım
sonuna kadar herşeyi yapmaya razıydım ki sendeki bitmişlik beni de bitirdi
ailenin beni istememesinin sebebi sadece farklı memleketlerde ve kültürlerde insanlar olmamız mı ?
buna kendini nasılda inandırmış kabullenmişsin
yaşananlar konuşulanlar demek bi anlık mıydı AŞK Bİ ANLIK MI ? :43: :43:

Artık öğrendim ki kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmaz, nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış

ailenin istememesi.. kültür farklılığını bırak, sebepsiz yere bile istemeyenler var. tanımadan etmeden... bak ne güzel yazmışsın, uzun yolu göze alamayana kelebek olma, nefesi yetmeyenle dipte hazine arama...

Back
X